Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Salut:D Imi puteti spune si mie niste filme pentru adolenscenti?;;):* dau fundita;)
Este adevarat ca atunci cand te-ai nascut parinti tai daca nu sunt cununati religios nu primesti mantuire pe lumea cealalta? De la preot am auzit. Dar nu prea inteleg ce inseamna mantuire. Puteti sa imi...? (mai mult)
Dar pe ladypopular cum se trimite avatarul in vacanta? Daca se poate imi spuneti va rog cum.
Buna TPU. Am vazut urmatorul status la cineva : "Moare cate putin cine evita pasiunea, cine prefera negrul pe alb si punctele pe "i" in locul unui vartej de emotii, acele emotii care invata ochii sa...? (mai mult)
Stiti cum se numeste melodia de la o sambata cu sonny funda repede raspunsul corect
Am si eu o problema, am pe yahoo poze cu mine dar in calculator nu le mai am, cum as putea sa le iau de pe yahoo si sa le copiez pe calculator?
Sunteti de acord sau nu ca echipa TPU sa faca optiunea ca noi utilizatorii TPU sa putem sa stergem propriile intrebarile, raspunsurile si conturile fara sa anuntam pe echipa TPU? Aduceti argumente pro...? (mai mult)
n-am mai jucat metin 2 RO de mult si am uitat numele contului meu.Cum o recperez? Se mai poate face ceva in legatura cu asta.multumesc anticipat.
Cum se joaca. jocul Mastermind din lady popular.:x.[dau punditsSa]
Http://www.zmenta.ro/2010/01/17/tpu-ro-ftw-cele-mai-tari-intrebari/ Ce parere aveti? Nu-i corect! Ce trebuie sa facem?
Credeti in superstitii? Daca da, in care dintre ele?
Ce medie de nevoie la o facultate de medicina in Romania? ajuta-i va rog si daca stiti cit costa contractul anual acolo! mersi mult
am vazut ca saptamana trecuta la gazeta sporturilor s-a dat cu ochelari 3D, eu fiind fata nu cumpar asa ceva, dar varul meu m-a anunta ieri de revista, si cand ma duc azi la magazine sa intreb....? (mai mult)
Cum sa imi asortez o pereche de pantaloni in carouri (alb, negru si gri), lungi, cu talie inalta si elastici? :D
Cine e fan Dbsk?
Repede! dau fundita.Cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului care a fost acum pe protv 'condamnatii' si un site unde il pot vedea cu subtitrarea in romana ca n'am vazut decat putin din el!
Ce parere aveti despre site-ul www.fetebune.biz? Este un motor de cautare muzica, filme, aplicatii. Va multumesc.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu asta: cand vreau sa imi citesc mesajele peTrilulilu imi spune " Trebuie sa-ti completezi adresa de email ca sa poti folosi mesageria"... am schimbat adresa de email? (mai mult)
Ce mai faceti?
Este adevarat ca Demi Lovato este emo? Am vazut niste poze cu venele taiate la o mana, era in negru mereu. Ce credeti?
Cat costa un volkswagen passat?
Daca transpiri, slabesti?
Vreau si eu fonturi[scrisuri] marfa pentru Photo Scape. dau FunditSssa :-* ;;)
Pt. intrebare asta m-a inspirat raspunsul utilizatorului Lost In Your Smoke™ deci intrebarea:Cine nu vrea sa vina Justin Biberon in Romania?
Datorita raspunsului utilizatorului kapshunaxD la o intrebare pusa de mine m-am gandit sa intreb:Cine vrea sa infiintam o campanie anti Justin-Fraier(respectiv Anti-Justina Biberon)?
Va rog frumos care stiti sa ma ajutati :x. a fost pe PRO international TV. un film. miercuri pe la 23:00.[probabil] stiu ca s-a terminat pe la 1 :-? era despre un tip care avea un pact cu diavolul :-?...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa imi apara cand sunt pe mess pe telefon, sa imi apara ca si cum as fi la calculator? Adica sa apara la ceilalti din lista mea ca am mess. ul 9. Dau fundita la raspunsul corect....? (mai mult)
Heei. Cum vi`se pare LG KP501:D?
vreau si eu poze cu Madalina Manole moarta.la fata vreau sa o vad ca pe internet nu am vazut ca sunt postate.cica in click a aparut.nu stiu:|
Aşi dorii, dacă se poate, să-mi spuneţi şi mie dacă zeama de lămâie este benefică eliminării acneei. Dacă da, ziceţi-mi la cât timp trebuie s-o folosesc, şi după cât timp îşi face...? (mai mult)
cine stie sa imi zica si mie niste forumuri RPG? Anime.reale nu conteaza. daca vrei cine are forum poate sa il posteze aici ca voi intra pe el
Hey! vreau sa devin reprezentanta avon si as vrea sa stiu cateva lucruri.cum distribui produsele? am auzit dl cineva ca prin banci cum ar fi bcr, cec...este adv? si cat castigi? mersi anticipat
Cum pot vedea lista bobocilor din carol 1 bucuresti...va rog sau cine a intrat in carol 1 (fosta Doamna Stanca) [Dau FuNdOi] ~R3spect!~
ce mai faceti? am si eu nevoie de niste idei! maine fac niste poze! si as vrea sa fie niste poze mai speciale! imi poate spune si mie cineva niste pozitii, idei?! de preferabil niste link-uri sau...? (mai mult)
Cat ai da pentru a cunoaste pentru cateva clipe, sa zicem pentru o zi, Adevarul Absolut, ori God's thoughts?
Credeti in spirite? Stiu e o intrebare stupida dar... Vreau sa aflu parerea voastra
Stie cineva un program status fix pentru messnger 10?
De unde pot lua curele cum sunt acestea http://www.progio.com/images/content/trx%20Product%20500x667.jpg scuze pentru posturile anteriore si linkul gresit
Buna am visat ca tot il cautam pe un baiat care il iubesc foarte mult si nu il gaseam ce semnificatie are acest vis? astept raspunsurile voastre:*
Buna!:*... voi ce ton de apel aveti la telefon?:). fundita celui care are tonul care imi place cel mai mult:X...Multumesc:*
Am si eu o dilema, tot caut o melodie care suna cam asa: ta na na, naaaa nanana tananam para ra hurr durr re-re-reeep around the world and naaana na na naaaa without yooou herp derp tanana naaa. Stie...? (mai mult)
De ce camera mea de filmat vede uneori in ceata cand vreau sa filmez sau sa fac poza. se deregleaza doar in momentul cand sunt pregatita sa apas, insa nu intotdeauna.Camera este foarte buna nu e de proasta...? (mai mult)
Cine imi da si mie jocul cu john cena smackdown? pe ID de mess cristy_boss_9
Deci am nevoie de putin ajutor! Imi poate da cine o lista de telefoane cu touch care sa aiba camera de 3.15 si blitz. Si o lista de telefoane pe butoane sa aiba camera tot de 3.15 si blitz. Si preturile...? (mai mult)
Sal am 2 intrebari: 1. cum se numea melodia aia din saraci tineri bogati care incepea asa el amor existe? 2.cum se numeste melodia aia din legamantul care are versurile una ezperanza una rason...si? (mai mult)
Buna!;) Dati-mi si mie va rog frumos;;) niste site-uri, ceva in care pot afla noutati despre sirenele din serialul h2o: Just Add Water!
Hey sunt pe cale sa imi cumpar al 10'lea volum din Seria Vamp[irii Sudului, si am auzit de pe net zvonuri cum ca Sookie ar fi insarcinata, este adevarat? atat sa imi spuneti, fara detalii!
Imi puteti da serial number=ul de la Vegas Pro 9.0?
As vrea sa imi creasca parul mai repede. ce produse, tratamente ( ceva. orice, in afara de TIMP) imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?