Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
I'ati mai da o sansa? aveam o "prietena". care in momentul de fata este cu fostul meu iubit, primul baiat de care m-am indragostit.stia toata povestea mea cu el, stia cat de mult suferisem eu vara...? (mai mult)
Ce parere aveti despre pitipoance?
Stie cineva cum pot alunga un spirit? Acum cateva luni m-am mutat intr-o garsoniera in chirie. Noaptea se auzeau bubuituri in pereti, aveam un caine care nu putea dormi noaptea si statea numai langa mine,...? (mai mult)
Unde gasesc semne de genu asta :。◕‿◕。
Auzi-ti Dony cati ani are? are 29 de ani? am vazut pe net ca cica are 29 de ani e adevarat?
De unde pot lua curele in genul ->>http://www.progio.com/images/content/trx%20Product%20500 x667.jpg
Ma uit cateva min la un film.si dupa aceea ma da din nou de la inceput.stie cineva de ce? Nu pot sa il vad mai departe de cateva min. nici cum.mersi :*dau funda
Sall! Cum de unii au kiwi si mango pe barn buddy [ hi5 ] Dau funditSa!
Preferati persoanele cu un caracter puternic sau persoanele mai calme si mai calde?
Buna as dori sa stiu de ce nu mi se vede papusa virtuala pe www.ejocurifete.ro si de ce nu-mi merg testele pe www.clopotel.ro la teste le deschid dau prima intrebare dau urmatoarea intrebare si imi apare...? (mai mult)
Mereu ma intreb... Ce se intampla cu sufletul nostru dupa ce murim? Adica stiu teoria cu Raiul si o cred dar totusi vreau sa stiu mai clar si de asemenea vreau sa stiu parerea voastra. Multumesc pentru? (mai mult)
Cine imi poate zice ce sa fac ca sa imi creasca parul repede?
Care sunteti din Tm, imi spuneti si mie de unde sa imi iau extensii? mai exact la ce salon sau magazin>:D
Cei care jucati O. W. [OurWorld], nu v'a aparut niciodata cand intrati pe un anumit cont care se incarca "Ride the Elevator in Wonderland"? Stiu ca elevatorul asta arata cati gems am avut luna...? (mai mult)
Care jucati Cabal, cum faci usor bani multi? Si cum cresti mai usor in level?>
Cum ma fac MVP la jocul Freestyle de pe Gamekiss? Dau fundita la raspunsul corect!
Hey! Am si eu o intrebare: daca te inscrii la o facultate si se cere sa dai un test la orice materie, testul se da in ziua in care te inscrii sau in alta zi? Am nevoie de raspuns in aceasta seara. Multumesc...? (mai mult)
Eu nu sunt dar... exista skateboard-eri homosexuali? (si eu sunt skater dar homo nu ) PS : daca imi baneaza cineva intrebarea dati-mi raspunsurile prin mesaje... pls
Ziceti-mi si mie va rog niste trupe de rock bune :D, pentru ca m-am apucat de rock de putint timp :1 luna...
Era mai demult un joc in care iti faceai o gradina zoologica (era joc in calculator nu online si nu de ala mic) iti puneai animale si oameni care sa viziteze si asa mai departe. E de ala demonstrativ(de...? (mai mult)
Nu mai pot sa scot CD-ul(sidiul), cum fac?
Buna!:) Cine este, sau cine cunoaste un reprezentat Oriflame din Zalau?
Mi-am irosti toate glumele...si acum nu mai am ideii niste glume pentru fete sa placa la fete hai sa va vad;)!
Joaca cineva talisman online?
De unde pot lua curele http://www.progio.com/images/content/trx%20Product%20500x667.jpg
Nu ati simtit niciodata ca vreti sa faceti ceva cu viata voastra in afara de a avea un job, acasa, cu prieteni sau ceva monoton.Eu mereu imi doresc sa devin ceva, sa devin cunoscut si sa-mi placa ceea...? (mai mult)
Nu vi se pare prea cinic acest scenariu al mortii Madalinei Manole?
Sunt dintr-un orasel foarte mic, in care nu pot gasi ochelari 3d... desigur au aparut cu prosportul dar au fost vreo 5 ziare la taraba si toti mosii le-au cumparat. cineva care se duce la cinema? (mai mult)
Bunaa`. Am si eu o intrebare:D. Ktzi km sunt de la Köln pana la Nürnberg. Ca tot caut pe net si nu gasesc:( Dau Fundita:)
Spuneti-mi si mie niste jocuri tip simulator, imi plac foarte mult.
Sall.Intrebarea este pentru cei care joaca cabal. Imi puteti spune si mie care e diferenta intre un WI si FA ca nu stiu ce sa aleg e misto WI dar nu e bun in pvp dar imi place armurile.Si exista o diferenta...? (mai mult)
Realitate sau vis? Salut am sa va spun ceva ciudat dar nu suna ciudat era asa vorba cand eram eu mic cred ca pe la 5, 6 ani, eu cu mama imi faceam mereu rugaciunile de noapte si uite asa m-am trezit nu...? (mai mult)
imi dati si mie un cont de metin2.ro de lvl mai mare peste 30? sa lvl 30 va rog ca vreau sa ma joc si eu...plzzz daca imi dati cei cu lvl mai mare va dau
Hey.La ourwold nu imi sunt alte cosuri de flow in afara de test-mode42 si cryptobiologist? Dau funda;))
Poata cineva sa imi spuna niste impresii despre hotelul PELICAN din Mamaia, cine a fost cazat in vara 2010 daca se poate.Va rog!
Ce va place mai mult:sa provocati sau sa fiti provocat? Cum reactionati cand sunteti "atacati" din senin fara sa fi facut absolut nimic? Eu una, acum le gasesc ac de cojoc tuturor celor si-au gasit o astfel...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest nou serial http://www.youtube.com/watch?v=lnv80dxiXd4&feature=related a ajuns la episodul 3 si pare destul de promitator
Acu sincer ati avut momente in care ati vrut sa fiti lesbi(pentru. fete), homo(pentru. baieti)sau bisexuali?
As vrea sa ma ajutati cu ceva... Vreau sa va autocaracterizati in cateva propozitii cat puteti de obiectiv(defecte si calitati) si, daca vreti, sa specificati zodia (vreau sa vad daca (, ) caracteristicile? (mai mult)
Care sunt filmele voatre preferate de comenie
E vacanta si m-am plictist rau de tot. Nu stiu ce jocuri sa ma mai joc ca sa treaca ziua mai repede si de aceea apelez la voi. Imi puteti da si mie siteuri cu jocuri free unde ma pot juca? Sau niste...? (mai mult)
Vreau sa las un comentariu pe un hi5 si vreau sa pun o imagine doar ca am nevoie de cod...cum pot pune cod pe poza. Te rog am nevoie urgent.>:D
Pentru cei de pe desenatori:cum faceti pe noua aplicatie la timp sa apara 2 secunde, 1 secunda...
Cum pot sa-mi pun mai multe melodii ca ton de apel? De exemplu cand ma suna prietenele vreau sa am o anumita melodie, iar cand ma suna mama sau altcineva vreau sa am alta melodie.Cum pot face asta? Telefonul...? (mai mult)
Cum pun imagini pe hi5 glitter?
Ce credeti ca a fost mai intai: Oul sau gaina? De ce?
Cum iti poti face prieteni pe internet? Adica stiti voi vreun sait?:P. Asta este un sait unde poti sa iti faci prieteni sau este doar vrajeala...
Mai nou folosesc si eu Loonapix online (este partea cu "Add your face" daca stiti despre ce vorbesc), dar dupa ce termin de modificat poza si de facut mici retusuri, nu stiu cum sa o salvez...? (mai mult)
Dintre toate prietenele pe care le aveti care va este cea mau uracioasa descriieti'o cum este ce va facut sa o urati :)
Salut, mi-e nu imi merge Web-ul(camera). l-am instalat, si cand vreau sa il aprind imi zice: "This graph cannot preview properly." Dupa imi apare altceva care scrie: ActiveMovie Window si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!