Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Imi place sa fac poze! Dar ma plictisesc repede daca parul, coafura, efectele, pozitiile sunt aceleasi! daca imi puteti ( va rog frumos frumos) sa-mi spuneti : moduri de am printde parul, programe...? (mai mult)
Pentru cei din braila, il cunoasteti pe asta live? http://www.youtube.com/watch?v=gTLVlQ36cQw&feature=related
Pentru fiecare dintre noi este o lovitura grea, insa haideti sa ne rugam, ca macar acolo unde este acum sa se simta mai frumoasa(cum zicea ea ca nu se mai simte)mai implinita, si mai fericita... Dumnezeu? (mai mult)
Exista un episod in care Sonny il saruta pe Chad?
Unde se tine RTH(Romanian Top Hits) anul acesta? La Bacau sau la Hinedoara? Va rog mult sa imi raspundeti dar sa fie niste raspunsuri adevarate! Multumesc.
Cine imi poate da un link de unde pot downloada niste semne de pe mess f.frumoase.de ex cand pun semnul care plange sa imi apara un emoticon cu o batistutza roz sau cand pun o imbratisare sa apara 2 emoticoane...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste blog-uri/ site-uri despre serialul H2o- Just add water de pe Disney Channel :)! fundita...;;)
Am un joc care imi spune sa foloseasc M1 pentru a face un atac.carei M1? si mai am si un M2 care este?
Cei care stiti filmul "The perfect man", Holly avea un blog... m-ar interesa pe ce host e facut... adica clar nu e pe wordpress sau pe blogspot; arata mult mai fain si mai calumea:d heeelp:D
Dupa modul cum sunt bombardata de informatii privind sinuciderea, am ajuns la concluzia ca presa tinde sa inoculeze ideea ca acesta poate fi un model de final uman. Vi se pare fireasca aceasta abundenta...? (mai mult)
Buna all! Am o broscuta testoasa de Florida ce nume sa-i pun? vreau ceva amuzant :)). Fundita
Heii! Imi zice si mie cineva ce inseamna hippiot? Km asa se scrie :-? Dau funditSa!
Ce parere aveti despre acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=30XzhsuwUnA
Care a fost cel mai urat cosmar al vostru?
Exista ceva coduri pentru Barn Budyy dp hi5`?:) FUNDA
Ajutor! Azi-noapte pentru prima data in viata am avut INSOMNIE.Am adormit abia pe la 4 si ceva si m-am trezit la 8.Cred ca stiu motivul. :-s M-am uitat prea mult la stirile cu Madalina Manole de ieri fiindca...? (mai mult)
Exista un episod in care Sonny il saruta pe Chad?(in afara de sarutul fals). Multumesc!
Ce fel de jocuri va plac?:)
Sall.Ati avut vreodata o problema exact asa cu calculatorul? Intr-o zi cand am vrut sa-mi intru pe mess nu mia intrat, peste doua zile n-a mers nici torrrentul, iar peste trei zile nu a aparut nimic pe...? (mai mult)
De unde pot adauga anumite aplicatzii pe Facebook?
Heii! Vreau sa ma inregistrez pe lady popular. Ce trebuie sa scriu la: Cod promotional?
Stiti vreun site unde poti invata engleza? stiu ca cel mai bun mod de a invata este sa iei meditatii si sa ai mereu o persoana cu care sa vorbesti pe engleza dar vreau sa vad si un site dinasta pentru asa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre omul Victor Piturca, selectionerul Victor Piturca si managerul (aceasta este functia ocupata de el la steaua, un fel de Sir Alex, pastrand proportiile) Victor Piturca?
Ce melodii va plac;)?
Ei bine, iarasi, din nou, inca un video postat pe youtube cu inca o fantoma, si eu, ii fac publicitate: http://www.youtube.com/watch?v=bO8c9rAqw1c&feature=player_embedded
Cat e ceasul in Canada, daca in romania e ora 20:00? Va rog sa nu imi dati calcule de facut fiindca nu am timp:)Am nevoie ungent sa stiu.Primul primeste fundita.
Vreau sa inscriu pe cineva la avon dar nu stiu ce se pune la zona si nr reprezentantului. e un nr care se pune acolo dar nu stiu de unde il iau.
Buna TPU... am o problema foarte mare: la dinti in jurul gingiilor mi s-au format niste contururi negre destul de inestetice.Nu stiu de ce fiindca ma spal pe dinti dupa fiecare masa. Dati-mi niste sfaturi? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la sonny o sambata cu ea? dau funda
Buna am nevoie de niste sfaturi! Ma duc la Paralia Katerini cum e acolo e scump eu am auzit ca da sau ce e de vizitat? V-a dau
Salutare.Va rog daca i-mi puteti spune cum se poate afla un numar de telefon din reteaua orange? Exista vreo posibilitate? Multumesc.
Unde pot citi carti online?:s funda:*
De ce unii nu sunt multumiti de felul in care arata si au pretentii absurde gen" ce as putea sa fac sa mi se schimbe culoarea ochilor?". In definitiv, sanatatea este cel mai de pret lucru in viata unui...? (mai mult)
ce ati alege, hip-hop sau manele? Dc?
Ce inseamna R. I. P atunci cand vorbesti de un decedat?
Ce filme imi recomandati cu si/sau despre popoarelor indigene? Pentru cei care nu stiu: http://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_peoples_by_geographic_regions; http://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_peoples....? (mai mult)
Bunaa:x Ce mai faceti? Am o serie de intrebari daca sunteti draguti sa raspundeti: 1.ptr baieti: Ce apreciati cel mai mult la partenera voastra? 2.ptr fete: Care sunt cererile voastre (comportamentale)...? (mai mult)
Imi puti da linkul cu reclama orange cu catelul? Repet doresc reclama nu melodia!
Ce inseamna "a cunoaste pe cineva in sensul biblic"?
Ce filme romanesti si straine va plac?
Eu joc www.fotbalmeneger.ro dar nu sunt asa de bun si vreau sa ma ajutati cu o formatie mai buna si cu o tactica mai buna daca puteti.
Am un panagal nimfa si as vrea sa il invat sa vorbeasca dar eu mai mult il iubesc decat as vrea sa il fac sa vorbeasca dar si musca.As vrea sa il scap de acest obicei. Ce ar trebuie sa fac? marius_stan98...? (mai mult)
Cu ce program pot sa fac un video?
Lasati o gluma pe aici cand mai treceti:D
Buna! Maine dimineata, bine astazi dimineata [15.07.2010], ma duc la scoala, si vin si ceilalti colegi, si vorbim cu diriginta. Deci, ceea ce vreau sa stiu este : ce as putea sa-i daruiesc dirigintei...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti niste nume de jocuri cu avioane de vanatoare dar care sa aiba grafica buna si sa fie interesant. Si un joc cu muzica(daca exista) in care tu iti creezi o trupa rock si compui...? (mai mult)
Ce alimente fac vocea mai frumoasa?
Cine imi da si mie un cont de lv 31 cu cal normal?
ziceti-mi si mie niste situri mai frumoase. Pe bune m-am plictisit pana peste cap de hi5 si facebook si de jocuri gen: metin2, 4story, CQ, barn buddy, conquiztador, lady popular! :| Deci m-am...? (mai mult)
:* Ascultam intr-o zis o melodie. dar nu imi mai aduc aminte trupa...si ma straduiesc de fiecare data sa o gasesc dar nu `am mai auzit de mult melodia... o mai dadea pe la tv dar nu a mai dat`o. Avea? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Izacloud întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?