Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia pe care au dansat concurentii de la dansez pentru tine ce au fost eliminati? Va rog mult! Multumesc
Ce sa fac cu hamsterita mea. A nascut azi-dimineata si a iesit afara din cusca. S-a bagat in tigaia cu ulei. Eu acum am spalat-o cu apa calda, am sters-o cu prosopul si am uscat-o cu feonul (foarte putin)....? (mai mult)
De ce ii pica parul la cainele meu, mops?
Imi puteti da niste statusuri ca de exemplu : Vad ca prietenii mei au uitat de mine! Ceva de genul.
As vrea sa va intreb : cine are MP3 player EBODA GROOVE? Vreau sa stiu mai multe: cat tine bateria, daca are radio, cate ceva despre acumulatori si cel mai important care este calitatea sunetului. Acesta...? (mai mult)
Ce fel de muzica canta adela popescu? ce gen?
Daca esti copil si te duci sa-ti faci pasaportul trebuie sa fie ambii parinti de fata?
Sper ca ma veti ajuta.Imi puteti da un site in care sa ma pot inregistra la Metin 35? cand intru pe Metin 35.ro, nici nu mi se incarca pagina.Imi puteti da un alt site sa imi fac cont? Va Multumesc...? (mai mult)
Caut de vreo 3 ore un videoclip de youtube in care cei de la cronica carcotasilor (parca) au pus intrebari mai multor straini despre Romania si putini au stiut ce sa raspunda. Nu mai stiu cum se numeste...? (mai mult)
Stiti vreun program pentru a-ti inregistra vocea cu calculatorul? am boxe dar nu am microfon. funda
De curand mi-am facut cont pe Lady Popular dar nu pot sa vizitez orasul. mi apare un mesaj de genul"You are not able to view the city because an additional Adobe Flash Plug-in is required to display all...? (mai mult)
De ce a trecut puiul strada? Vreau parerea voastra si doar una, nu a altcuiva.
De unde vine prefixu 0906? mersi
as vrea sa stiu si eu cand si modul de spalare al papagalilor perus?
Cum pot da ignor la un numar pe telefon mobil? Adica cand sune sa ii sp ca nu sunt in retea...etc
am un Lg Cookie kp501 si vreau sa ii schimb fata dar am o intrebare ecranul acela din fata e zgariat si oare daca ii schimb fata pot sa-l inlocuiesc sau trebuie alt touchscreen?
Spuneti-mi si mie un porgam bun pentru a face filmulete... daca stii sa mi recomandati un va rog.plsss.
Ma costa ceva ca si taxe daca imi trimit un tricou de la lockerz?
Cine are Blog si il foloseste :d? Adica nu il are facut asa...doar de dragu` de a avea :d. Trimiteti-mi mesaje cu ele plz:*!
Pt ca este vara si se poarta pantaloni si fuste scurte am decis sa merg la alergat, tocmai din motivul ca picioarelor mele nu le-ar sta bine in tinutele acestui sezon:D Am incercat de vreo 3 saptamani...? (mai mult)
Care este dorinta voastra cea mai mare?
Cine canta melodia din reclama de la Nesscaffe? Aia in care este o fata si-si face ness-ul. Mz mult :-*
Ce parere aveti de scrisul "prescurtat" pe mess? gen : cmf? "cmz?" "ke mai faci?" "puathe "(in loc de poate) " ke, kine " si astea. Mie mi se pare foarte stupid.:|
Dupa voi, cum a fost arbitrajul din Campionatul Mondial de Fotbal 2010?
Ce model aveti in viata?(apropiat, sportiv, filozof, s. a), De ce? calitati?
Ce pretuiti cel mai mult pe lumea asta? raspunsul care ma impresioneaza primeste
Cum sa ma joc in jocul "duelul de moda" de pe lady popular?
Ce părere aveţi?:D http://www.trilulilu.ro/annitu/5be8c0a78b5021 :">
Stie cineva cum pot sa fac sa lumineze din nou, un glowstik (o bratara fosforescenta) ca a luminat ieri dar azi nu. Ce as putea face sau nimic?
Cum va simtiti cei care ati terminat cls. a 12a? Acum, cand bacul a fost luat si liceul terminat. :D
Cu ce maxi-taxi, autobuz sau troleu ajung de la gara din Brasov la pe bulevardul Eroilor?
Are cineva melodia http://www.youtube.com/watch?v=QLPMTXl22aE? am cautat pe net si n-am gasit nimic:-< vreau melodia nu filmuletul descarcat;). multumesc! fundoaie:*
Cand intrati intr-un grup de prieteni noi, incercati sa transformati grupul dupa persoana voastra, sau lasati sa vi se impuna acele "reguli" ale grupului. Intr-un grup nou tindeti la sefia acestuia?...? (mai mult)
Buna! Cu ce program (in afara de Photoshop) pot face PNG-uri? Ma refer la pozele acelea fara fundal, stiti voi. :) Si, poate si un link de download, va rog (free). O zi buna!
Vreau cineva invitatie pe Lockerz (celebrul site american cu premii - PS2, xBOX, macbooks - ce pot fi achizitionate gratuit in urma punctelor stranse pe site din vizualizarea videoclipurilor sau in urma...? (mai mult)
Bună all! Am pielea albă si multe alunite[mai ales pe picioare]. Ce cremă de protecţie solară mi-aţi recomanda? Dar după ce vin de la plajă?
Buna ce parere aveti despre serverul de cs fotbal.cs16.ro mie imi place mult pentru ca se dau admine gratis la cei din top5 si daca aduci 3 playeri intrati pe fotbal.cs16.ro.
Cine este la liceul nicolae iorga plss lasati id-ul sau bagati-l pe al meu smile_in_colors.sunt interesata de cei cae ink sunt la gimnaziu;) Ms mult:*
Vreau si eu niste idei de conversatii la prima intalnire, glume, chestii sa`si dea seama ca il plac, insa nu vreau sa par disperata...
Nu vreau sa va suparatai dar vreau un cod webkinzsau un cod (cu nume ) nu le vreau pe cele 3 : rituta legendadrockpoter sau leidy1999 vreau altele Cu drag Anca
De unde pot sa iau ceva filme din internet, spuneti-mi niste saitui ceva...acolo?
Vreau revista Bravo.am cautat-o in 3 magazine dar nu o mai are.revista a aparut pe 6 iulie.se poate sa nu o mai aiba nici un magazin? adica intr-o saptamana sa se fiu consumat toate?
Am si eu o intrebare pare ciudata. e adevarat cum ca enrique eglesias e gay? am auzit de la cineva si vroiam sa va intreb daca e adevarat ...? (mai mult)
Vreau sa ma uit la un film si nu am nici o idee. Cateva recomandari;;)? Multumesc anticipat.
Cine crede povestea aceea care zice ca la 12:00 noaptea sa nu ne uitam in oglinda ca o vedem pe Maria-Sangeroasa in oglinda?
Ce se intampla cu metin2 gx de azi cand intru pe el si apare aia sa se incarece imi apare 2 erori si se incarca repede iar cand vreau sa intru pe cont imi da mereu eroare la conectarea la sevar la voi merge...? (mai mult)
Care aveti un server de metin2 privat in afara de empire si gx plzz:D?
Pentru cei care sunt din Navodari sau din apropiere: este in Navodari vreo sala de internet?:| As vrea sa ma duc la mare ( Navodari ) cu Mp3 Player-ul si nu stiu unde sa-l incarc, la o sala de net. Va...? (mai mult)
In timpul liceului, am fost foarte apropiata de colegele mele, mereu ieseam, ne distram, dar acum ca am terminat nu stiu de ce simt un fel de dispret fata de ele, adica au ajuns sa ma enerveze la culme,...? (mai mult)
Cum sa aflu daca cintarul meu merge bine. E foarte simplu si cred ca nu functioneaza bine.Cum pot sa-l controlez? E cam asa: http://www.1001case.ro/images/products/big/cantar-de-persoane-ep1120-laica-image0-91477.jpg...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?