Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Stiti bancuri, glume scurte?
am si eu o intrebare peste o luna am majoratul si nu stiu cum sa le spun la colegi sa vina ceva gen"pe ...august am majoratul poti sa vi?" fundita...
Care e cel mai rautacios raspuns pe care l-ati dat?>:)
Va plac emoticoanele? Daca da care este preferatul vostru? Care credeti ca e cel mai nefolositor? Ai intalnit vreodata intrebari care sa contine foarte multe emoticoane? Daca da pe ce emoticoane se punea...? (mai mult)
De când s-a introdus metoda asta tirană de raportare, au dispărut toate întrebările stupide la care sunt calificat să răspund, ceea ce a dus la o îngrijorătoare decădere în clasament a poziţiei...? (mai mult)
Cum pot afla ca un baiat ma place? cum se comporta?
Am nevoie urgent de un sfat inteligent: Cum ii dovedesc unui baiat ca il plac? (fara sa ma fac de ras si sa nu spuna ca sunt innebunita dupa el) Cum? Ajutati-ma! :((:((:((
Cum imi pun hi5-ul pe hi5?
Imi spuneti si mie coduri de gems la ourworld pe luna aceasta si unde sa bag codurile de flow si poate imi spuneti si cateva coduri de flow si stiu ca sunt cam insistenta dar ma ajutati si pe mine sa ajung...? (mai mult)
Da-ti si mie idei de vacanta plz!
Ce mp3 player vi se pare mai convenabil? http://www.compari.ro/mp3-playere-c3147/orion/mp-d-830-1gb-p20560194/descrierea-produsului.html#description sau http://www.compari.ro/mp3-playere-c3147/apacer/au380-2gb-p35681110/descrierea-produsului.html#descript ...? (mai mult)
Voi ce planuri de viitor aveti in ceea ce priveste cariera?;;)
Ma socat http://www.youtube.com/watch?v=o5KubaLCikc. uitati-va pana la sfarsit. spunetiva parerea.
Ajutor sunt disperata! eu fac un curs de ospatari gratuit prin intermediul somajului, si profa ne-a zis sa ne facem rost macar la vrajeala de niste adeverinte cum ca facem practica intr-un anumit restaurant,...? (mai mult)
Unde mergeti/ati mers vacanta asta?(la mare, la munte, la bunici.etc.)
Pentru Fundaaaaa! Top licee din Bucuresti pe 2010. Voi in ce liceu sunteti [daca sunteti la liceu]?
Bunaaa:D cine canta melodiile si cum se numesc acestea de la sfarsitul filmului Twilight?
Bunaaa:D cine canta melodiile de la sfarsitul filmului Twilight?:-?:*:*
Sunt dispusa sa acord funditse; ; ) De aceea va voi pune urmatoarea intrebare:"Fetelor de la ce varsta v-ati machiat?" Prin tragere la sorti:)) voi desemna cui ii voi acorda fundita si voturile[folosior,...? (mai mult)
Ce inseamna pe facebook cuvintele,, is a mutual friends,,. Adica nu raspund ei?
Cum vi se pare numele Emma? Dar Raluca? :x.
Care este intrebarea ce va preseaza cel mai mult? fundita pentru cea mai creativa intrebare
Am mai multe albume pe hi5 si vreau sa stiu daca le pot schimba ordinea?! Daca da, cum?! [Fundita]
Este o problema daca fac 45 de flotari fara pauza la 12 ani? toata lumea zice ca nu stiu ce si nu stiu cum ca nu e bine si etc si nu imi place. ma simt foarte prost. si fac mai mult decat baietii si ma...? (mai mult)
HEI... o intrebare de amuzament-Cum traduci in engleza "ZIUA PACII" fara sa sune vulgar in romana?:))
Cum a fost clasa a9a pentru voi? Ce nebunii ati facut prin a9a?
Doresc sa aflu cum sa strang bani fara a economisi nimmik sunt copil de 12 ani cum pot strange cam 15 lei? niste reguli sau comentari. va multumesc pentru atentie dau fundita si declar raspunsuri castigatoare!...? (mai mult)
Cum bagi o melodie la un comentariu de fotografie d la hi5?
Care este formatia preferata a lui Selena Gomez? Dar a lui Demi Lovato
Cine stie la miss bimbo care sunt iubitii pe rand si cati bani iti dau fiecare...cine imi spune tot daca vrea ii dau funda
Cum pot sa trec de la 35 de flotari la 50 in 9 zile?
Am 2 intrebari. 1.Cum se numeste acel spray pentru gatit care face ca prajitura sa nu se lipeasca de tava (pentru.cuptor) si unde l-as putea gasi. 2.Cum se numeste melodia cu versurile : If you...? (mai mult)
Cum pot sa am iubit in IMVU? Si sa am copil? Imi puteti spune?
As vrea sa stiu florin chilian a lansat albumul autistul pe 29 iunie? sau il va lansa pe 29 iulie 2010? stie cineva? si unde la plazza? ca sint mai multe
Cine imi poate face o imagine foarte frumoasa in photoshop sa contina un microfon si alte chestii muzicale... dau funda promit!
Cu ce scop ne nastem?
Stiu fata care e mereu badjocorita de colegii ei. Ea are note bune la scoala dar are un defect cum zic colegii poarta ochelari.Tot timpul se fac mistouri pe ea iar ea e o persoana foarte draguta(ca persoana...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele cu ochii verzi? :X:X [ador verdele] :)>-
Azi e ziua mea si nu prea o sa mai pun intrebari pe TPU deoarece sunt cam ocupata cu musafiri si cu mesajele va doresc o zi placuta la toti ":*
De ce nu imi apar intrebarile?
Spunet-mi si mie niste jocuri de PC plz! dau fundita NU GLUMESC FARA TVA!
Ce cadou sa ii fac prietenei mele cele mai bune, avand in vedere ca de ziua ei va fi plecata din oras si trebuie sa ii fac o surpriza prinn intermediul internetului.
Cati utilizatori sunt in total pe TPU?:)):)
Vreau sa instalez jocul Sims 3 Ambitions. Dar la un moment dat, imi scrie: Please enter the entrie Registration Code found either in your confirmation email, your game manual/product packaging, or game...? (mai mult)
Cum pot afla codul PUK al cartelei Orange paypal fara sa apelez la *100# (se poate afla pe net)?
In 2004 era o emisiune la TVR care avea imnul Parazitii - Instigare la Cultura. Nu imi amintesc cum se numea, am cautat-o pe net si am gasit mai multe nume ca de exemplu: - Cinci minute de cultura ...? (mai mult)
Ce vedeta va place cel mai mult?
Ce vedeta va place cel mai mult? mie connect-r
Cum pot castiga mai multe credite la IMVU?
Daca a-ti fii presedintele Romaniei ce a-ti schimba la ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?