Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce culoare a ochilor v-ati dori sa aveeti`?:x Sau ce culoare a ochilor e preferata voastra?:)
Cum lipesc mai multe parti ale unui film?
Stie cineva, de ce factura pentru perioada de 02.06.2010- 01.07.2010, la Vodafone...are TVA 24 %? Nu de la 01.07 s-a majorat TVA-ul? Multumesc.
Cum folositi retelele de socializare?
Buna dau funda! Am o problema dupa ce ma epilezu cu big-ul (cu epilatorul nu suport) imi apar niste bubite asa ca niste cosulete ( Folosesc big gilette cu aloe vera) Ce sa fac sa nu imi mai apara?
Germania :x sau Spania 8-|? Eu una, spun: Hai Germania! Stiu ca poti!:D Sper sa ramana Germania si Olanda in finala :x. Voi pe cine sustineti?:)
Http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=381015802&artistType=&photoFuid=01303397560400IlP3To339756 cum se face asa ceva?
Buna'Buna' As dori si eu daca se poate unul sau mai multe siteuri cu mobila pentru copii, dar atenti sa fie in Republica Moldova, celor mai bune le ofer fundita, mersy anticipat.
Care a fost în Insula Creta? V-a plăcut? Este frumos? Aţi avut ce vizita? Cu ce impresie aţi rămas? V-aţi mai duce odată?
As dori sa imi fac un id dar sa para neutru, sa nu iti dai seama nici ca sunt baiat nici ca sunt fata sau locatia. Ceva idei va rog?
Cum pot sa imi cumpar haine in sims 3?
Hey! vreau sa stiu cum fac sa am mereu acelasi scris la mess(m-am plictisit sa-l setez de fiecare data cand vb)dau fundita:D mersi mool:*
Buna cine joaca maneger de fotbal? sa lase id :D
Cate degete are Alica la o mana? Cine spune corect are funda.
Stiti in bucuresti un loc de bataie sau o sala cum ar fi bataile acelea de strada stiti voi... daca cumva stiti ziceti-mi si dau funda
Stie cineva o firma de impartit flyere, pliante sau fluturasi in Timisoara? Si cu cine ar trebui sa iau legatura?
Care este culoarea ta favorita?
Dau filmul printe of persia gratis il vreti sunati la 0744713759 sau dati-mi un bip si va sun eu dau si airoman 2 dau si dragon 2010dau si pandorum dau si solomon kane 2010
Deci cand ajungi la un hotel in bulgaria ei vorbesc engleza? si daca da cam ce te intreaba la receptie? peste ceva timp plec in bulgaria si stiu engleza cat de cat dar nu foarte bine si as vrea sa ma descurc...? (mai mult)
Hey! Vreau sa stiu cum poot fi pe 2 id-uri deodata si sa mi se vada si avatarul si statusul? Dau fundita:D.mersi mult:*
Deci este bine ca ma renuntal la scoala si ma angajej? oricum este ceva la moda abandonul scolar si in la doilea rand vreau sa am banii mei cum ar fi sa ies co fata in oras i sa zic mama imi dai banii...? (mai mult)
Deci am o problema cu TPU. :| Nu stiu de ce cand bag mail-ul meu de pe un cont mai vechi, imi intra pe contul asta. :| Daca dau la parola uitata, imi trimite parola de la asta. :( Cum fac sa iau legatura...? (mai mult)
Mi-am facut un cont pe youtube. Dar nu stiu cum sa bag clip-ul. Cum se face?
Cand fac o fata pe perfect world si trec lvl-ul mai departe pot sa ii schimb parul si machiajul?
Stiti cati ani are Katy Perry?
Cine imi spune cateva melodii comeciale mai noi? (in afara de cele din topul vibe fm sau one fm) Sau cateva melodii cu bass, bune de ascultat in masina?
Cine stie cum pot sa-mi fac niste dreadlocks? dau fundita
Salut :) Am şi eu câteva întrebări, retorice ce-i drept şi mai frustrate aşa de felul lor. "De ce?" De ce la toţi amărâţii li se taie din salarii iar la ăia de sus li se tot adaugă material...? (mai mult)
Buna ziua din nou! Am un pc cu doua porturi pci si as vrea sa stiu daca pot pune placa video? Daca nu pot exista vreau adaptor care sa il bag in pci si sa am pci-expres? Si daca se poate preturile si...? (mai mult)
Cine canta melodia si cum se numeste? http://www.youtube.com/watch?v=PdrbBfg-LLE&feature=related
Stiti retete rapide la care nu trebuie sa coc, sa fierb sau sa prajesc ceva :D? As vrea dulciuri dar si bauturi! Multumesc foarte mult! Le voi prepara iar celor mai gustoase le voi da fundita! Promit :P...? (mai mult)
Buna:* Cine are HTC Desire as vrea mai multe informatii, cam cat tine bateria, daca se blocheaza, etc:*As vrea sa imi iau si eu dar nu sunt hotarata:*:*:*Apreciez:*
Am o problema cu menstruatia mea care ma ingrijoreaza foarte tare :( am 15 ani si am facut deja 2 ani ( stiu ca dupa 2 ani menstruatia ar trebui sa fie regulata ) eu am avut de la inceput cliclu menstrual...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva! Cum se joaca Missbimbo? Adica, in ce consta? Ce trebuie sa faci? As vrea sa imi fac un cont, dar nu stiu daca e convenabil!
Cum se numeste filmul? http://www.youtube.com/watch?v=rLMJmxoxmGg&feature=related
Hi All Dupa cum am spus intr-o intrebare anterioara, am creat un blog in limba romana despre Lady Gaga. Vreau sa-l promovez, asa ca l-am inscris pe un site. tot ce trebuie sa faceti, daca vreti, e...? (mai mult)
Care ar putea sa imi arate videoclipuri comice asemanatoare cu : - http://www.youtube.com/watch?v=S44G1rrPLvc& feature=player_embedded - http://www.youtube.com/watch?v=0zIYnjFjXu8 dau fundita pentru...? (mai mult)
Referitor la melodia care o cautam... Sau "deladela de..." la versuri. Multumesc!
De unde pot descarca versiunea full a jocului taekwondo world champion?
Hei.va rog sa imi dati niste site`uri de unde pot lua diferite chestii pentru hi5.si cand spun chestii nu ma refer doar la slide`uri... ceva. orice in care pot spune mai multe despre mine.sau in care cei? (mai mult)
Ce net aveti? eu am rds
stiti cumva o melodie de club ceva de genul "daledale de..." sau cam asa... nu mai stiu versuri, dar va rog daca stiti, imi spuneti cum se numeste? O canta o fata/ femeie. Multumesc!
Cum poti sa faci mp pe metaRL?
Am si eu o intrebare:Mi-am downloadat NFS Most Wanted ca mi s-a facut dor de el. Cand dau sal instaleze imi zice ca imi trebuie direct x 9.0c in calculator.Am instalat direct x 9.0c si tot mi-l cere va...? (mai mult)
de data aceasta are o prietena de-a mea nevoie de ajutorul vostru, o las pe ea sa v-a explice mai bine problema ei : am parul mediu, firul gros de si des, de 1 an de zile am matreata :((...? (mai mult)
Va fi 2011 mai greu/dificil economic si financiar decat 2010? sau cam la fel?
Ce melodi noi mai stiti fara manele.
Spune NU MMORPG-urilor! Care e adicted la jocurile astea? Ca eu vreau sa renunt si pur si simplu nu reusesc, E Seriosa treaba!
Ce este fundita ca eu sunt nou logat pe acest forum?
Am vazut la televizor pe Euforia o reteta si cred ca se numea Omleta cu spanac ...Nu mai stiu toate ingradientele si daca ati putea sa-mi da-ti daca aveti retea sau un video ceva ...Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!