Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
sunt fata, am 14 ani.eu locuiesc in covasna, si prietena mea cea mai buna in Galati.saptamana viitoare voi merge in galati la bunici, si ne vom intalni.Va rog spuneti-mi si mie niste jocuri, ...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc niste desene animate pentru copii, dar nu de fete cum ar fi barbi, trimiteti-mi link, Cel Mai Bun Raspuns Primeste FUNDITA!
Avand in vedere ca nu am mai avut contact sexual neprotejat de pe data de 30.05, iar pe iunie menstruatia mi-a venit normal, pe 07.06 si m-a tinut 3-4 zile, cum tine de obicei, exista vreo posibilitate...? (mai mult)
Ce parere aveti de prezentarea aceasta si credeti ca o sa scapam? http://www.trilulilu.ro/Pablo84/6dc3ce478554e0 Hai sa luam atitudine cu totii!
Buna' Ce evenimente importante se apropie pentru voi?
Hi nu stiti cum pot sa fac sa scriu cum intru sa fie pus sa scrie cu 14, sa scriu colorat etc ...stiti voi despre ce e vorba sa nu le pun eu tot timpul se poate?
Peste o luna am majoratul si nu stiu ce rochita sa imi cumpar, puteti sa ma ajutati si pe mine, multumesc, dau fundita,
De ce se supără fetele când le spui că sunt grase, asta după ce te-au întrebat înainte dacă sunt grase şi ţi-au cerut o părere sinceră? Adică, eu nu mă supăr când mi se spune că sunt...? (mai mult)
Am o intrebare nu am mai facut dragoste 5 luni de zile mi-a intarziat un pic cilcu dar am facut dragoste cu prietenu fara protectie iar dupa 2 zile mi-a venit ciclu exista riscu sa raman gravida
Pentru cunoscatori va rog : Cine stie daca exista un videoclip cu moartea lui Owen Hart? Cei din wwf mai mult ca sigur au un videoclip iar din poze nu intelegi prea multe lucruri.Si credeti ca a murit doar...? (mai mult)
Cum scot petele de vopsea de par de pe haine?
Care ar fii dorinta ta pentru o zi?
Heii! Imi poate si mie cineva sa`mi spuna dc baietii cateodata imi lasa comuri la poze pe hi5 in genu asta : "mij" Dau funditSa! :* :D
Cine ma poate ajuta in stabilirea unui...hmm, "poll" sa-i zicem? Intrebarea este:Cine uraste pe Cena(John Cena, wrestler)? Rog sa raspunda doar ce care il urasc/dispretuiesc, fara ciudatii care sa-mi? (mai mult)
Cum se creeaza un site ca tpu.ro sau youtube.com
Care sunteti la facultatea de sociologie la universitate si stiti ce suma e prima rata de la inceputul anului? stiu ca pe an e 25 milioane.Si nu-mi spuneti sa intru pe site-ul lor ca am intrat si nu scrie....? (mai mult)
Cine vrea sa faca schimb de postere? Va rog sa va lasati id aici.
Care plaja[de pe litoralul romanesc] este cea mai frumoasa si cea mai linistita?
Bunaa Stie cineva jocuri asemanatoare: Dress Up Rush sau Nanny Mania? Puteti sa-mi dati si mie linkul de unde pot descarca jocul? [dar sa dureze mai mult de 60 de minute ] Fundita
Buna! A castigat cineva un play-station la Real? Vi l-au trimis?
nu ma prea pricep la engleza si as vrea un site pe care sa ma inscriu si sa primesc in fiecare zi cate un e-mail cu o lectie de gramatica sau vreun articol, mai ales ca am dat la filologie unde se...? (mai mult)
am ales la liceu profilul filologie.:d dar ma descurc cam greu la limba engleza si as vrea sa fac ceva cursuri pe net.stiti ceva site-uri cu asa ceva?(daca se poate sa fie gratis si le le pot invata...? (mai mult)
Ce prajituri pot face cu visinele din visinata? Dati. mi si mie linkul cu reteta respectiva. Fundita:D
Hi...imi puteti lasa si mie un link cu o poza care se dechide in microsoft picture manager.****dau funda*****. multzam:X:X
Cine ma poate ajuta cu un program, dar unul bun un program cu care pot extrage coloana sonora dintr-un desen animat sau un film sa zicem.
Sigur ati vazut sau auzit de starea critica a Moldovei din cauza inundatiilor. Eu locuiesc in Galati, mai exact in port, zona care risca sa fie inundata. :| Galateni, si nu numai, ce parere aveti de...? (mai mult)
Iata adevarata multumire pentru salvarea vietii...impresionant! Ce mult avem de invatat de la un animal si nu orice fel de animal! http://video.acasa.ro/funny/dragoste-de-leu--fc240dd2674a7d063b04.html? (mai mult)
Ce parere aveti despre liceul energetic?
am o problema cu un PC cumparat de vreo 5 ani in care nu am avut probleme mari. Nu ma pricep, l-am reformatat de vreo 2 ori pana acum, ultima oara in urma cu vreo 2 ani. De cateva zile imi...? (mai mult)
Hey! Ce faci? Iarasi, din nou...aceiasi intrebare banala si stupida de la care ma doare capul! Si ce sa-i spui? Sa gasim un raspuns inteligent:Bine x( Deja is expirate vorbele astea, in unele cazuri...? (mai mult)
Care este culoarea voastra preferata? De ce? A mea este movul si negrul(nonculoare)...
Buna sunt simona! Am si eu o mica problema.sunt cu un baiat de aproximativ 6 luni.Ne intlegem super.Este exact asa cum mi-am dorit.insa este o mica problema:"sexul oral". La inceput nu s`a pus problema...? (mai mult)
Ce inseamna XoXoXo? Dar lol?
Ce e aia frana(pe role) in V sau in T?
Daca am diploma de IELTS mai dau bacalaureatul la engleza? Multumesc.:*
Este normal ca un copil de 8 ani sa aiba 29 kg
Am si eu o prietena care a intrat la Lucian Blaga-Stiinte naturale... Intrebarea e :daca vrea sa se mute la Nichita Stanescu -mate info... poate chiar daca are media mai maca decat cea cu care s-a? (mai mult)
Ce melodii mai noi stiti?;;) [NU vreau link;)] Fundita:X
Bunaaa! Stie cineva vreun site.ceva...in care sa scrii un nume romanesc si sa iti dea pronuntia lui in engleza...de exemplu: Stefania-Stephanie. Fundita:D
Imi dati si mie site-uri de decarcat photoshop, fara probleme si gratis va rog:o3.
Cum stim cand putem avea incredere deplina intr-un prieten? Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le demonstram, in calitate de prieten, ca ceilalti oameni sa aiba incredere in noi?
Care ar fi dorinta ta pentru o zi?
Ce trebuie sa faci sa sa poti juca pool?
Voi stiti ca noi (cei de pe TPU) suntem psihologi? AJutam si suntem Ajutati! mrs acestui site! Diviza site-ului: "AJUTA SI VEI FI AJUTAT"
Cum vi se pare filmul Twilight Eclipse? :)
Am primit un mail interesant si m-am gandit sa aflati si voi despre ce este vorba. http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/5812/Defectele-si-calitatile-zodiilor-in-horoscopul-Finlandez.html Ce parere...? (mai mult)
As vrea sa va intreb un lucru. pe youtube cat timp it i-a sa se incarce un clip cand il pui?! Odata am asteptat jumatate de ora si nimic. Imi zice Your file has been uploaded. We are now processing...? (mai mult)
buna cine ma poate ajuta? as vrea niste cursuri de italiana de preferabil sa le downladez si sa fie mp3 ceva in genu unul zice banca in romana si apoi traducerea in italiana dar sa fie audio nu carti...? (mai mult)
Cine poate sa imi zica ce se mai intampla in filmul "tradare in familie" (2:45-4:30pm) ca eu nu pot sa il mai urmaresc:). Mersi!
Hello. M-a prins plictiseala in ultimul timp si as vrea sa imi descarc un joc, dar nu stiu ce joc:)). Toti colegii mei joaca metin, m-am uitat si m-am informat si eu si pare interesant. Voua cum vi se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a