Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Hei.ati putea sa ma ajutati cu un site de unde as putea sa cumpar si eu kangoo jumps? Eventual din Romania? merci mult >:d
Eu cred in noroc, Yng Yang, Fanck-shui. Dar se spune ca unele lucruri sunt norocoase, de exemplu:banii chinezesti, broasca banilor si multe altele dar eu nu stiu de unde sa le i-au.Va rog ajutati-ma,...? (mai mult)
Dau Spre adoptie Pisicute. Doresc Stapan/a Iubitor/are de animale.Pentru mai multe detalii bagati id`ul clau.clauditsa98 [Bucuresti/Ilfov]
Hey care stiti ceva de sadoveanu spuneti-mi si mie va rog mult (sunt pe filo). Azi am fost la liceu si ma cam speria nu stiu era asa vechi si am inteles ca nu se prea poate chiuli fara sanctionare si ca...? (mai mult)
Cineva care a terminat a 11-a. Ce carti trebuiesc citite pentru cls a 11-a?(fundita)
Pentru cei care sunt fani Mircea Badea: de ce nu mai spune replica lui "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" cand se incheie emisiunea? Pentru ca a castigat Basescu a 2-a oara? Ca de atunci nu...? (mai mult)
Cum pot castiga diamante la Lady Popular fara sa le cumpar? dau fundita.
Cand joci pool si ajungi la bila neagra trebuie introdusa intr-o anumita gaura pentru a castiga. Cum schimbi gaura in care trebuie sa introduci mingea astfel incat sa-ti vina mai usor?
Cum imi pot micsora pagina de la google? Mi-sa marit dintr-o data dar nu stiu cum, mousu mi-a facut probleme, cand se marea cand se micsora si i-am dat restart si a ramas mare...
Ma ajutati si pe mine cu cateva statusuri faine? multumesc
Buna am o intrebare catre toti! VA ROG sa imi raspundeti! AM observat ca decind m-am nascut ma urmareste aceste doua cifre: 3 si 7! Ce nu sar intimpla se intimpla sau pe data de 3, 7, 17, 27! Pe aceste...? (mai mult)
Nu-i asa ca Sarah Paxton seamana cu Anna faris?
Cine vrea contul meu pe superpoke? Nu mai joc, e plictisitor. :|
Va rog sa-mi dati si mie jocuri de gatit sau servit pentru o fetita de 10 ani. Ceva de genul "Cake mania","Diner dash","Cooking Academy". Multumesc
Cine a fost marea castigatoare la Nora pentru Mama sezonul 4? dau funda
Inca mai joaca lumea la Super Bingo Metropolis de cand s-au redus salariile cu 25%?
Cum gasesc pe superbingo (site-ul) daca un nr este castigator? M-a rugat verisoara mea sa vad. :|
Am vazut ca la eMag este ExtraGarantia de Retur in 30 de zile. As dori sa cumpar o placa video HD 4650 + 1GB DDR2 si daca nu ar tine placa video procesorul as putea sa o retrunez si sa imi iau banii? (...? (mai mult)
Credeti ca (zodiile, astrele) ne influenteaza starea de spirit?
Deci aas dori sa ma ajuta-i, si sa-mi spuneti cum aflu ce pagina de youtube a fost deschisa si ce trebuie sa fac sa vad ce o fost in pagina respectiva pls am mare nevoie sa-mi spuneti,
Care a fost cea mai penibila faza care vi sa antamplat? cea mai buna dau funtitzaaaaa:x
Cine s-a uitat sambata la 1Chart? Cine imi spune artistii care au fost de la locul 10 pana la 1.
De ce uneori simt ca ma doare sufletul?
La cat timp se schimba ochelarii de vedere? Cand am vrut sa-i schimb mi-au zis sa interc baiatul, ii am de vreo trei ani jumate si parca nu ma mai ajuta cu nimic, i-am purtat zilnic, colac peste pupaza...? (mai mult)
Ce jocuri mai aveti gen lume virtuala?
Hi TPU am o problema, sunt in vacatna si mr de plictiseala adica n-am absolut niic de facut, colegii mei si mai toti prietenii is plecati si eu sunt mai singur in tot orasu si nu am ce sa fac... help? (mai mult)
Ce e de facut pentru a avea niste sani frumosi si mari`?:D Funda:x
Buna! oare e adevarat ca daca te uiti la ora fixa cineva se gandeste la tine? de exemplu :X:X:X ...sau cineva cu care acum cateva secunde te'ai intalnit?
Cine imi spune niste siteuri unde pot avea un animal si prietenii sa dea click?
Cum pot sa imi pun poza la TPU sa nu imi aparaca anonim?
Am un gta vice city si cand fac misiuni se blocheaza.stiti ce trebuie facut sau macar un link unde sa descarc alt joc.
Hai sa ajutam Spitalul Judeţean Constanţa! Spitalul Judeţean Constanţa a rămas fără medicamente şi materiale sanitare! Va rog sa donati pentru acest spital! Multumesc!
Care s-a uitat la Rataciti in Panama nu stiti va mai incepe?
Salut joc un shooter numit crossdire (de vreo 3-4 ani) dar nu sunt bun la ghost mode ...cine joaca si este expert sa ma contacteze :d
Care este programul in care pot gasi o poza ca un tigru si sa adaug poza mea sa para reala ca ma tine tigru in brate.etc?
De unde pot descarca foto skype gratis? Pleas ajutati-ma.
Asta e special pentru cei care cred ca wrestlingul este fake:P hVIDEO: Wrestlingul e fake?! Vezi cum ii sparge fata cu o lovitura de picior! Nu cred ca e vreun fan al wrestlingului care sa nu auda comentariul...? (mai mult)
Cine vrea invitatie pe lockerz? ofer invitatie imediat ce ati lasat adresa de email! plus
Totusi ce s-a intamplat cu Brazilia si Argentina la cupa mondiala? ce jenant!
De ce unii baieti nu au minte?
peste cateva zile voi avea majoratul unui prieten. Puteti sa-mi dati niste sugestii de cadou? Va rog sunt in pana de idee!
Am si eu o problema. Am vrut sa postez un raspuns si nu stiu cum am facut de am dat zoom la pagina. Si de acum cand intru pe TPU imi apare pagina marita. Nu mai e cum era inainte. E deranjant pentru ochi....? (mai mult)
Diana sunt din nou:| Cine joaca ourworld imi poate spune si mie de ce nu ne lasa sa mai trimitem cadouri? Sau cand ne va lasa? Multi mi-au zis ca la nivelul 25 putem trimite cadouri...este adevarat?? (mai mult)
Ce diferenta ar fi ideala intre doi parteneri? Si cine credeti ca ar trebui sa fie mai invarsta partera sau parteneru?
Stie cineva cum se numeste jucaria asta? http://www.brightbambini.com.au/images/prods/full/TAT0501.jpg.jpg Mersi. :)
Pentru fanii Michael Jackson http://www.dailymail.co.uk/news/article-1196009/Im-better-dead-Im-How-Michael-Jackson-predicted-death-months-ago.html
Buuna! sper sa nu va deranjez... Dar as vrea sa stiu cum va fi vremea pe 16 iulie-24 iulie? :D :)... Dar in august?( Fara jigniri!) Dau funda! :):)
Cu sticul de la vodafone cu abonament ar trebui sa mearga orice cartela obisnuita cu internet?
Buna TPU este un film care nu ii stiu titlul.si as vrea sa imi spuneti si mie.va povestesc ceva din el era o atleta care avea anturajul farte prost si din cauza aceasta a dat. o direktoarea afara din...? (mai mult)
Cum activez roaming-ul? va rog! e urgent! dau fundita pentru primul raspuns! p. s.: sunt pe orange, abonament
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!