Sal cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=Vbzf4d8UITw&feature=related
stiti site-uri cu cursuri online de poze artistice?
Cum se numeste melodia http://www.youtube.com/watch?v=Vbzf4d8UITw&feature=related?
Ce nu trebuie sa lipseasca niciodata din geanta/ruxacul unei fete daca pleaca o zi de acasa?
La ce folosesc aceste puncte pe TPU?
Stiti cumva, cum se numeste filmul, care este difuzat acum pe PRO tv? Denumirea in engleza, va rog, ca sa-l pot descarca si vedea in intregime. 02.06.2010. ora 20:55 - ca sa nu apara confuzii.; ) ...? (mai mult)
Pachetul kids tv include si disney channel?
Cand deschid calculatorul imi apare jos o iconita mica si scrie ceva de genul new hardwere has founded si imi zice ceva de instalare imi apare sa dau next si cand dau install nu imi apare nimic. Cum fac...? (mai mult)
Cum apreciați răspunsurile pe TPU? Dacă va răspuns politicos... sau pur și simplu la subiect. sau v-or jignit prin răspunsuri? Pareri:)
Buna;)) o cunostina de-a mea a sustinut azi examenul de bacalaureat la chimie. in cazul in care pica si va fi nevoie sa se reinscrie pentru sesiunea a 2 a ar putea sa aleaga o alta materie?
Ce parere aveti de liceul lucian blaga din bucuresti? din toamna voi fi boboaca la filo si sunt curioasa:D
Ce subiecte de discutie pot dezbate cu un baiat?
Ce a ajuns hi5-ul in ziua de azi?
Am vazut ca este un program pentru barn buddy pe youtube arata ca poti sa iti schimbi suma de bani dar la mine nu merge. l-a avut cineva?
Spuneti-mi va rog cum se numeste melodia din videoclipul asta pls:).
Unde pot vedea meciul Olanda-Brazilia?
Cand i-ai spus ultima data mamei tale ca o iubesti? :)
Cum pot iesi de pe TPU si sa intru cu alt cont...nu gasesc aici iesire din TPU, nu stiu unde este. Ajutoooor. Dau funda
Ce inseamna cuvantul "modezi"? Dau funda pentru primul raspuns.
Care este iubitul lui Miley Cyrus?
Era un film cu o fata care isi cauta un joc, si s-a dus la o agentie de moda sa se angajeze si avea un CV, , impresionant" si a angajat-o pana la urma. Apoi o punea sefa la multe treburi si ii spunea...? (mai mult)
Cine joaca Ranch Rush? De unde descarc si eu un cheat ( un program prin care sa trisez) pentru joc?
M-am angajat de curand si stau in picioare si mi s-au spart pe picioare vase de sange si se vde urat; ce pot face sa nu se mai vada urat sau mai bine zis pot face sa nu se mai vada urat:(?
Cum as putea descarca melodii de pe youtube? aveam un program cu ajutorul caruia descarcam, insa acum de cand cu modificarile ce s-au facut.nu mai e functionabil acel program:(. Ms mult!
Unde pot gasi stiri noi vedete? fundita
Ce inseamna "nvm"?
Vreau sa nu mai mananc asa mult:D(eventual sa tin o dieta) ca sa nu fac sport degeaba si sa sper macar ca pot da jos ceva ceva.; ; ), insa nu pot sa ma abtin nici cum sa nu mai manac dupa 7 seara, dara...? (mai mult)
Eu joc club penguin si un stiu cum se schimba numele, daca stie cineva spuneti-mi si mie vs rog. Primul care imi da un raspuns corect primeste fundita!:)
Am si eu o intrebare pentru cei din Bucuresti.In cat timp pot ajunge de la gara de nord la Facultatea de chimie, Bd. Regina Elisabeta 4-12 Sector 1? E aproape de gara?
Heii! Care este lucrul pe care il faci in fiecare zii?(ma refer la o placere nu la o obligatsie...) La mine de exempluu nu trece o zi fara sa ascult o anumita melOodiee`
Am permis de 3 luni. ma oprit un echipaj mi. a luat permisul pe 3 luni(veneam de la party). intrebarea este daca ma duc si dau examenul poate sa imi raduca la 1 luna suspendarea, tinand cont ca sunt in...? (mai mult)
Folositi aer conditionat acasa, daca da, cam cate ore pe zi vara, si cam cat va costa consumul de curent electric intr-o luna la aparat?
Ce se studiaza mai exact la un liceu cu profilul stiinte sociale?
S-ar putea estima cat va dura TVA-ul in varianta de 24 %? 1 an, 2 ani etc? sau...
De unde pot downloada sims 2 varianta full si free?
cum se fac modezi la hi5;)...de mult tot incerc
sa incep cu inceputul [e cam lunga povestea, sper sa nu va plictisiti citind`o:D]. Am 14 ani si intr-o sambata am fost la un spectacol dat de o asociatie a tinerilor din oras, la spectacol fiind...? (mai mult)
trebuie sa organizez luna asta o excursie de 3 zile la munte cu cortu, si nu am nici o idee unde as putea sa o fac.Sunt din Roman judetu Neamt, spuneti-mi si voi o idee sa nu fie nici prea scumpa....? (mai mult)
Se reduc salariile asitentilor personali cu care sunt platati de primarie cu 25%? (dau funda)
Cat costa o tura cu telescaunul la suior?:D:D:D
Ce trebuie sa fac ca sa pot sa scriu si eu cu diacritice?
Hello! Stie cineva daca rezultatele de la bac de anul acesta de afiseaza pe internet sambata spre duminica?
Ce inseamna"zip code". Si care ar fi acesta pentru Timisoara? Imi cer zip codul la o tema pentru desktop pentru a imi arata temperatura din zona mea.Eu stiam ca este 307091. Dar nu e bun.
Cum sa trimit mesaj pe privat? Habar n-am. Am ajuns pana acolo la "subiect mesj."continut mesaj" si scriu c vreau. dupa care imi zice.:un email a fost tr l adresaa:(adresa mea d altfel n a celui caruia...? (mai mult)
.. Timp de un an mi-a placut un baiat am intrat in vorba cu el pe messenger iar cu timpul a avut loc prima intalnire. Iar dupa aceasta iesire nu mai sunt asa sigura ca-mi place...nu stiu? (mai mult)
aseara am aflat ca am intrat la liceul Economic Virgil Madgearu din Ploiesti pe profilul comert, as dori sa stiu si eu cat mai multe despre acest profil, ce materii de fac? Cat mai mult posibil....? (mai mult)
Care stie cand da emisiunea 'Comanda la mine'?
Buna' Pe cine votati deseara pentru a cistiga marele premiu la vestitul concurs:,, Nora pentru mama,,? Mersi pu raspunsuri.
Buna, Daca din greseala s-a sters sectiunea "Games" din "All programs" cum se poate instala din nou? S-a sters mai demult, nu recent.Multumesc.
Ce nume sa pun la hi5 la albumul cu pozele de vara?;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!