Care stie daca pentru a fi avocat trebuie sa stii engleza?
CAti km sunt de la Bucuresti la Oradea? O sa merg in vacanta acolo... Stiti ce atractii turistice sunt? (In afara de baile Felix.)
FUNDA! era odata un film care a fost dat la tv o super comedie cu o femeie foarte foarte foarte foarte grasa era inchisa la ten si avea ea un sot tot asa negru ca ea si mai micut. el s-a indragostit...? (mai mult)
Daca partenerul/partenera vostru/voastra ar iesii cu diferite fete/baietii fara ca voi sa stiti ati mai continua relatia? (nu mi se intampla mie, verisorei mele)
Buna! Vreau si eu melodii noi:D Fundita! :X
Ce bancuri sau povesti de groaza stiti?
Hi! Deci, intrebare mea e cam ciudata, inainte de Pasti am primit acest mass "Buna, , , Se fasi? Sunt eu, iepulasul. Zi se-ai vlea sa-si aduc d Pasti? Sosoni? Si mai se? Silop d tuse? Asa si, , ,...? (mai mult)
Am o problema cu un filmulet pe youtube. Faceam pe zi cate 70 ze vizualizari la el dar de trei zile s-a blocat la 303 views si nu stiu de ce. Si stiu sigur ca s-a blocat pentru ca am dat filmuletul la...? (mai mult)
Voi va cumparati haine de la second-hand? Poate e aiurea si multi nu recunosc, dar intreb deoarece zilele trecute, vorbind cu o persoana, m-a intrebat la randul ei daca imi mai cumpar haine de la tot...? (mai mult)
De ce la unele intrebari, utilizatorii ne redirectioneaza spre google? Personal, de multe ori am primit raspunsuri mai bune pe TPU decat ceea ce am gasit pe google. Si-n plus, se intampla ca google sa...? (mai mult)
Buna:D Stie cineva ce e aia: libarty parade? Fundita!
Care este deosebirea dintre un roman serios si un roman neserios?
Franta, Italia si Serbia... 3 mari echipe europene care au dezamagit la acest campionat mondial terminand pe ultimul loc sub echipe ca Africa de Sud, Noua Zeelanda [!] sau Australia. Dupa parerea mea,? (mai mult)
Am fost azi-noaptea in club: Spuma Party! Pe jos era spuma de juma' de metru si nu prea mi-a placut ca ma bulgareau baietii cu spuma. :)) Ce parere aveti de ploaia cu spuma in cluburi?
Se poate descarca de pe YouTube?
Cine ma poate ajuta sa gasesc SITEURI de modificat poze? dau fundita daca imi spuneti si siteuri de luat muzica.
Eu ma jucam mai demult un joc cu niste cuburi de mai multe culori pe care daca erau mai multe de 3 de aceeasi culoare trebuia sa le sparg. Avea mai multe nivele si era si un magazin de unde daca aveam bani...? (mai mult)
Ma jucam un joc cu curcani.Trebuia sa ii alegi picioarele, corpul, aripile.Si trebuia faci trei curcani.Care dupa aia parca incepeau sa danseaza.Cine imi zice cum se numeste sau imi da un link, funda!
Ce inseamna XD?
Hmm:-? Voi ce parereaveti despre evenimentul din 2012 (sfarsitul lumii)? Credeti ca va fi adevarat? Am vazut, si am auzit ca s-a facut si un film dupa aceasta tema...Se va intampla? Vreau pareri cat mai? (mai mult)
Care cea mai noua melodie a lui Demi Lovato?
Salut băieţi! Aţi avut ocazia sa vorbiţi cu fete de la ţară care încearcă să-şi aranjeze viaţa la oraş? Am impresia că ele, dupa felul cum se comportă ar fi de pe altă planetă...:) Nu? (mai mult)
vreau sa imi fac un BLOG:)...imi puteti da niste adrese unde se pot crea bloguri faine si intersante! am gasit ceva numai nu sunt prea interesante! imi puteti da voi un BLOG? fundita
Ce ati dori sa schimbati la infatisarea voastra? Eu, as vrea sa am parul ondulat :).
Programul 12 Voip este gratis adica daca sun pe nr fix e gratis?
Dati-mi si mie un program de unde pot descarca gta bucuresti
Cum pot sa strang mai multi bani la Lady Popular? Cum pot sa ma angajez? Dau fundita!:D
Buna tuturor. Am nevoie de ajutor. Am 2 cateluse [ bishon maltez pitic ] si as vrea " sa le inmultesc ". Dar nu am gasit nici un baietel. Cine e din constanta si poate sa ma ajute cu un id, telefon adresa...? (mai mult)
Sa imi iau sau nu telefon LG KP500 Cookie? Va rog fiti sinceri.Cine are acest telefon sa imi spuna si mie mai multe despre el.Multumesc.Dau fundita la cel mai explicit raspuns
Imi puteti spune mai multe despre oreion? Dau fundita:*
Cu ce animal se poate compara omul zilelor noastre, ca si comportament?
Cine joca monstersgame sa fie atent la asta http://www.monstersgame.ro/? ac=vid&vid=109073419
Pe lady popular sunt doar 2 cursuri valabile.1)sa am slujba de bucatar doar o zi? 2)o sa mai apara cursuri?
Pot baga o cartela de Vodafone intr'un telefon de Orange? O sa'mi ceara ceva cod? Si daca'mi cere, ce cod trebuie sa tastez?:-/
Asa doar din curiozitate, este cineva din R.Moldova pe aici? Si eu de asemenea sunt din moldova.
Vreau si eu cateva fan cluburi pentru twilight... P. S.:Cele mai multe primesc fundita
Ce ar fi facut printesa Diana daca ar fi fost vie? fundita pentru raspunsul corect :D!
Cum vedeti voi lumea de azi? Cum o sa fie viitorul nostru al oamenilor, mai bun sau mai rau?
Hey! v-a place Miley Syrus? daca da de unde pot dowlanda si eu video climb?
Am si eu o mica intrebare:eu stau prin lujerului si trebuie sa merg la o zi de nastere pe str:cartojani stiti cu ce pot ajunce si prin ce zona ar fi
Selena sau Miley?
Ce melodii noi mai stiti si voi? Pentru cele mai frumoase
Ce parere aveti despre legea noua privind anularea contractelor de telefonie fara sa mai fie nevoie sa se plateasca taxa de reziliere? Credeti ca abonatii ar avea vreun avantaj, avand in vedere ca odata...? (mai mult)
Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani? Cine stie primul primeste fundita:D
Va rog mult mult de tot stie cineva cum poti scrie pe o tastarura obisnuita cu litere din alfabetul chirilic (bulgaresc)? Promit o fundita pentru raspunsul care ma ajuta! : Va rog muult!
Stie cineva de unde se da ora exacta pe glob. Orologiul dupa care se regleaza restul ceasurilor lumii
Ce mai faceti? Am si eu 4 intrebari. Stiti site-uri de teste de personalitate, in limba romana? Daca da scrieti-mi-le. Cine citeste revista popcorn? Cum vi se pare? Stiti vreun site pentru...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din reclama de la ORANGE, reclama cu acel catel care fuuuge etc. si il prinde fata acea;) vreau si eu meleodiia Deci cum se numeste?
Am o imagine virtuala a unui joc (iso) e prea mare sa o pun pe un dvd asa ca as putea sa fol winrar si sa o pun in fisiere rar mai mici pentru ca sa incapa pe 2 dvd-uri.Singura problema e ca nu stiu cum...? (mai mult)
Dau fundita...nu prea mai vr sa fiu cu prietenul meu din cauza a mai multor certuri care le-am avut in ultimele 2 zile, el e suparat ca nu am avut incredere in el si ca ma iau dupa vorbe care m-am convins? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!