Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Plicitisiti? http://rain.prohosting.com/boyarul/cateva_reguli.html sper sa va ajute:)) pe mine da...:D
As vrea sa stiu cand se difuzeaza "Shrek pentru totdeauna" 3D la Cinemacity in Timisoara? Pe siteul lor nu am gasit cand au sa il difuzeze. Dau fundita...
Am o mare curiozitate, de multe ori am vazut intrebari de genul: Dati-mi un link cu ex : ce rochie as putea purta la nunta cutare, dar daca eu ii dau linkul sa presupunem, de unde isi ia acea persoana...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste jocuri gen :secondlife, ourworld, meez, imvu? Thnx:*
Cine stie un site online cu piese de calculator sa ma ajute si pe mine cu un site? Va rog.
Care e cel bun:Internet Explorer sau Google Chrome?
De vreo saptamana incoace parintii mei sunt extrem de stresati amandoi si se varsa pe mine, se leaga de orice lucru minor de orice prostie ca sa ne luam la cearta din NIMICURI pur si simplu, m-am saturat,...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Eu am 15 ani, nu sunt grasa dar am bratele grase de la umar pana la cot. A venit vara si nu pot purta un tricou normal, ca am brate...? (mai mult)
Vreau si eu un program de editat poze, care sa micsoreze anumite parti ale fetei;) multumesc >:D< fundita:*
Care a fost cel mai ciudat lucru pe care l-ati facut?
Ce va enerveaza cel mai mult? Pe mine oameni care nu vorbesc omeneste: -O pizza cu extra branza(eu). -Extra ciuperci? -O pizza cu extra branza. -Fara masline? -O pizza cu extra branza. -Fara ardei? -O...? (mai mult)
Cand omul este depasit de necazuri si greutati, ce modalitati poate gasi sa se bucure din nou de viata?
Facetimi si mie un sv de metin 2 va du GA pe sv!
Care a fost ultimul rege al romaniei
La ce folosesc funditele de pe TPU? este rusinoasa intrebarea dar nu am idee!
Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu? De ce?:) Bianca: http://www.ziaremondene.ro/files/photos/originals/21/2921/Bianca-Dragusanu-06.jpg http://www.7est.ro/api/media/video/news/bianca-dragusanu-costum-baie%282%29.jpg http://4.bp.blogspot.com/_QkON7kY_z5g/S7N4tB3WEqI/AAAAAAAAD8M/Ryk2qMCMNps/
Deci am antena digi si tatal meu din greseala a scos toate programele stie cineva cum le putem baga inapoi? mersi
Cum pot sa fac versuri cu Windows Movie Maker? Nu inteleg.Cum de incap versurile toate? Ca la mine nu incap.Doar pana la jumatate.
Cum se numeste melodia din saracii tineri bogati, cea cu seiroooo seiroooo \:d/?
Deci intrebarea mea este urmatoarea : am fost cu un timp si m-am culcat cu el, si eram tot timpu epilata peste tot, saptamana aceasta am uitat sa ma programez si sa merg si m-a vazut, ce credeti care...? (mai mult)
I-am convins insfarsit pe parintii mei sa-mi ia un hamster! Va rog sa-mi spuneti cat costa el, (hamster pitic), cat costa normal o cusca, tuburile si rotita, sau orice aranjament, si cat mar...? (mai mult)
Cum o cheama pe sotia lui Kevin Jonas?
Care este iubita lui Joe Jonas? Cum o cheama?
Am cumparat un laptop compaq presario cq61-210sq si am primit un cd rosu. Oare acel cd rosu este cel cu drivere ca l-am incercat si nu imi arata nimic. Oare sa nu fii primit de la real deva cele doua cd-uri....? (mai mult)
Daca vreau sa comand ceva de pe un site, trebuie neaparat sa fac comanda pe numele unei pers majore? (mama) sau pot si pe numele meu(15ani)? cum se procedeaza cand merg sa ridic coletul? mentionez ca,...? (mai mult)
Merge pes 2010 si nfs shift daca instalez windows 7?
De pe ce site pot descarca toate driverele pentru modelul de laptop compaq presario cq61-210 sq cu windows vista ultimate si sistem de operare pe 32 de biti? Adica vreau sa imi descarc driver pentru placa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre liceul "Elena Cuza" si cum sunt profesorii si elevii acolo? Stiti cumva daca au uniforma acolo? dau funda pentru cel mai bun si complex raspuns
Cum pot sa ma uit la InuYasha cu subtitrare in romana? Adica de unde downloadez subtitrarea episodul...cum fac?
Mi-am schimbat id-ul dar nu reusesc sa ma decid asa ca va rog spuneti-mi si mie care dintre urmatoarele id-uri l-ati prefera:byankolina si bya.trix? Multumesc mult.>:D
Unde pot vedea online brosura avon campania 10? un link daca se poate;)
Nu sunt foarte gras. cum pot slabi si eu cam 10-15 kile? Sunt gras doar la burta si la picioare sus de tot... spuneti-mi un regim de alimentatie cam ce ar trebui samananc si ce nu ar trebui.Multumesc; )!? (mai mult)
Buna :). Poate credeti ca e cam stupida intrebarea, dar am o nelamurire:| Care este diferenta dintr`un laptop si un notebook? Va multumesC!
Care are cont pe skype?:D:P
Aveti idee cat costa un FORD KA?
Ati citit cartea 'Aventurile lui Huckleberry Finn'? Cum vi se pare?
Vreau sa imi fac si eu un id dar nu am nici o idee.ma puteti ajuta? id sa fiu cu numele dragos
Nu mai stiti cum era in Fullmetal Alchemist cand incepea la opening sau nu stiu. Incepea cu ceva Pentru a primi ceva trebuie... si se termina cu Aceasta este prima lege in Alchimie. Dau fundina, la primul? (mai mult)
Cine vrea la liceul "Octav Onicescu" din Bt?:P
Sincer acum cam cate limbi stiti? Si care sunt ele.
Am o problema; am Samsung Corby si vreau sa transfer ceva de pe PC pe telefon si invers, dar nu mi-a dat cablu USB si nu am nici un stick Bluetooth.Cum pot sa fac?
Buna:)Deci situatia din ultima perioada in Romania este din ce in ce mai critica:Cateva zile bune canicula si temperatura depasea 35 de grade| Acum inundatii, cum se aratau la emisiuni straine | Criza,...? (mai mult)
Buna; ) as vrea niste statusuri cam ca acestea "Ma barfesti? Stai linistita nu ma jignesti, imi dovedesti cat de proasta esti", Sa iti dai seama ca ar lipsi ceva atunci cand nu voi mai fi in preajma ta,...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai bun sfat pe care l-ati dat vreodata?
Peste 3 zile voi merge la bunici. Nu stiu cum aici, in Braila, trece timpul asa incet si acolo la tara trece asa repede?
Nu mai suport! Am downloadat scroblerul de la last.fm si cu toate astea pe profilul meu de last.fm imi arata ca nu am ascultat nicio melodie.In calculator arata ca le scaneaza dar pe site nu arata nica.Si...? (mai mult)
Dati-mi niste jocuri ca sa pot sa-mi fac o familie sa frac copii ceva de genu acesta promit ca dau fundita.
Ce porecle gasiti pentru Andreea? Funda pentru cele mai bune!
Unde pot vedea si eu Acasa tv pe net? mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!