Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
mi-am downloadat recent sims 1, jocul merge dar cand vreau sa ies si dau sa salvez casa pe care am construit-o cand intru in joc dupa ce am salvat-o nu-mi mai apare... aveti cumva idee de ce nu mi? (mai mult)
Hi, Vreau sa fac un filmulet din poze dar nu stiu ce programe sa folosesc... poate imi ziceti voi? pup
Stiti jocuri gen Ourworld? Dau fundita celor mai bune :P
Hei! azi mi-am downloadat cheat engine si l-am incercat pe barn buddy si pe hi5 si pe facebook dar nu merge la niciunu adica imi apar banii dar nu ma lasa sa cumpar nimic. stie cineva dc? (am dat pe frozen)...? (mai mult)
Ati vazut vreodata fantome?
Mda.pentru fanele tokio hotel.Tom a anuntat pe blogul lui ca azi nu mai lanseaza nimic, saptamana viitoare, cica:@.offff.si cand te gandesti ca aseara numai la asta m`am gandit:). Baietii, nah:)).Aaaa.prin...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, care este cea mai frumoasa femeie in viata din lume, dar cel mai frumos barbat? (frumos/oasa din orice punct de vedere)
Scrieti 3 obiecte care nu lipsesc niciodata din geanta voastra!
Cine imi spune si mie cum este liceul dimitrie bolintineanu? l`am pus primul pe lista aia cu licee si vroiam s aflu mai multe despre liceu.:P
Imi puteti da si mie niste titluri de filme horror cele mai infricasotoare care leati vazut:)). dau funda:)
Cine este din Timisoara? Ce va place cel mai mult din acest oras? Mie imi place domul din piata unirii, fantana.
De unde pot face rost de sims2 download?
Era o reclama acum ceva timp, ceva gen "e mai scump sa stai in casa" :-? tine cineva minte la ce era? un link ar fi foarte dragut;;)
Ce parere aveti despre meciul Franta - Mexic? Credeati ca Mexic trimite Franta acasa?
(♥‿♥) Care este proverbul vostru preferat? (♥‿♥)
Rsapund la intrebari dar de cateva zile nu mi se aduna puncte stiti de ce?
Dati-mi va rog niste siteuri unde invat limba engleza rapid funda!
Am si eu 2 filmulete pe youtube si sunt curios cum as putea sa fac multe vizualizari :D
Cum fac video pe youtube? pls fundita.
Cum sa fac ca hainele mele sa miroasa frumos? Voi ce puneti in dulap printre haine, eventual sa protejeze si de molii?
A folosit cineva Acneol prop? Daca da spuneţi-mi şi mie ce efect are!
Care e cel mai groaznic lucru de care v-ati speriat vreodata? SI cand? EU aseara cand am vazut poza asta http://georgii-nebuna.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=519532270& artistType=&...? (mai mult)
Imi puteti da un site unde pot juca sims3 online? fundita:X...
Din ce pot face un deserert repede si usor?
Cum este corect: touch screen sau screen touch?
Cum pot sa-mi sterg o intrebare?
Exista teme pentru desktop la laptop? daca exista dati-mi niste idei de unde sa le descar sau sa le iau si eu :X. mersi :* cele mai bine. daca funda;))
Imi puteti spune cum se numeste melodia de la acest joc? http://www.ejocurifete.ro/jocuri/avril-lavigne/
Odata un rapper de succes, cu multi bani femei si masini toat ce isi dorea, fanii erau la picioarele lui un om mare! totul a inceput intru-un oras Queens (New York), un oras populat de mafie, de droguri...? (mai mult)
Ce alegeti intre mare si munte? De ce? Cel mai fain raspuns are si fundita;)-nu conteaza al catelea e:P. pupici:*
Cum se adaug poze intr-un album de pe facebook si cum se redenumeste unul? Dar cum se sterg(albumele)? :D:)
Daca vreti, puteti sa ma adaugati ca pieten de hi5, o sa va appcept; ) http://adeluta-pop-star.hi5.com va astept cu mare drag, vreau sa-mi fac prieteni noi (puteti da si coomuri:) mersi...? (mai mult)
Vreau si eu un nou look. Dati-mi si mie iste site-uri pe care sa pot sa aleg ceva dragut, trebuie sa mentionez ca am parul nu foarte lung si tuns in scari. Pt cel mai dragut site, evident dau fundita....? (mai mult)
Credeti ca exista extraterestri =))?
Netaza! Stiti si voi o melodie care te face sa plangi :D Funditz@
Ma joc invu si stiti cum pot trimite un cadou unei prietene? Mereu cand vreau sa-i trimitimi spune ca nu am suficeante credite Ce pot face?
Cu cine va beti cafeaua in fiecare dimineata? Ma rog, cine-i alaturi de voi in primele clipe ale unei zile?
Intrebare: De ce nu apar cate raspunsuri si intrebari am pus? Au ramas blocate.Pana acum am pus cel putin 12 rapsunsuri si nu a aparut niciunulX(dau fundita daca ma ajutati sa rezolv "misterul" =))
ma numesc Nicoleta, si sunt o fire destul de prietenoasa, care se enerveaza repede si care iarta dar nu uita. As dori o porecla pentru mine, deoarece. nu stiu si chiar vreau unu frumoasa dar...? (mai mult)
Hello! Unde as putea sa imi fac ziua? Ziua mea este pe 1 iulie, se apropie cu pasi repezi si as vrea sa ma distrez macar la aniversarea asta.Imi dati idei si dau funditse:)
Imi dati va rog cateva avatare frumoase legate de viata si vis? (dati-mi linkul) Dau Fundita!:*
Gen: recorduri aiurea :-j Voi la ce ora v-ati culcat cel mai tarziu? Eu la 5 fara 15 acu` 2 zile, si la 8 de dim de revelion. Dar voi?;;)
Cum pot deschide ceva in format rtf?
Buna all! am si eu intrebare: Cum imi pot parola un folder? Multumesc![funda]
Salutare sunt nou pe aici si nu stiu cum sta treaba cu fundita, poate sa imi explice cineva MS.
imi spune si mie cineva cum s-a terminat filmul "O cenusareasa moderna"? a fost pe acasa tv prin aprilie sau cam asa ceva. nu am vazut sfarsitu. pliz raspuns. fundita pentru cel mai detaliat raspuns....? (mai mult)
Buna-Buna!:p am si eu o intrebare cunosc un baiat de aproape 4 ani de zile si am o problema! L-am placut ca sa spun asa l-am placut un pic mai mult dar, s-a intamplat o adevarata harababura intre noi asa...? (mai mult)
Care ati trait niste experiente asa mai de groaza... vreau sa spun ca si cum ai fi intr-un film de groaza. Cel mai infricosator raspuns[adevarat] primeste fundita;)
Cum se numeste melodia http://www.youtube.com/watch?v=lF1K8R7l77U?
ce mai faceti voi simtiti criza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.