Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Dati-mi si mie siteuri de un pot descarca jocuri de 12 ani
Cum pot copia o imagine care se misca in asa fel incat atunci cand o pun la avatar sa se miste?
Hello, cine are camp rock 2 sau pe ce stie il pot vedea pls
Este adevarat ca, Coreea de Nord este in pragul razboiului cu, Coreea de Sud? Daca este adevarat cum de isi mai permite sa mai participe la cupa mondiala? Care sunt sansele ca ea sa fie marea surpriza...? (mai mult)
Hei.As vrea sa va cer un sfat in legatura cu situatia prin care trec. M-am despartit de prietenul meu pentru ca el s-a impacat cu fosta prietena.Problema este ca nu mi-a spus ca vrea sa se desparta de mine...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce inseamna in paladuche memerau? urgent:D
In ce loc, oras din Europa va-ti petrece vacanta de vara? eu unul personal as alege Nice, Franta.alte pareri ar fi foarte bune.
Ce inseamna preietn(a) la catarama?
Ce parere aveti despre utilizatorul kaylieee? >.< Rog sinceritate!
as vrea sa cunosc copii de vreo 12-13 ani din timisoara sa ne cunoastem.:)
Privirea nu ma inseala... avem un nou EXPERT TPU, care se numeste Artur. Ma intreb, oare de ce este asa de contestat? Cred ca niciun utitilzator de pana acum al acestui site, care a avut aceasta onoare? (mai mult)
Care sunt urmatoarele vedete participante la "Dansez pentru tine"? sau concurenti? fundita:D
Cum este clasa a VI-a? Grea, usoara. In clasa a V-a am terminat cu 9.75! Cum o sa ma descurc in clasa a VI-a?
Care e mel ta preferata? cate poareri sunt la fel? mie imi place mamacita:D:D:D
Sunteti multumiti de "Google Traducere"?
Cum pot sterge o intrebare sau un raspuns ori sa iau raspunsul castigator si sa-l dau la altcineva?
,, Alb,, sau,, negru,, ce alegeti?
Vreau jocuri online in care pot sa inot fara download sau sa fiu resident sau altele va rog!
Aratat-mi va rog cit mai lucruri despre si cu hello kitty, cel mai frumos link va primi fundita.
Capsuni sau banane?
Spuneti-mi si mie va rog cum pot trimite cuiva mesaje pe twitter. Mi-am facut cont si nu ma prea pricep... Multumesc anticipat! Dau fundita si votez raspunsuri!
Cate inghetate mancati pe zi?:))
As mai vrea sa intreb daca stiti jocuri virtuale de fete de 9 10 ani cu avatar dar vreau sa si inot va rog!
Cine are mozilia firefox? Si daca ma poate ajuta cu : mi se miceste tot si pe margini e alb.Scrisul e cat un purice dar doar pe un site si cand sunt logata. Ce sa fac? dau fundita plz e un site important...? (mai mult)
Vreau parerea voastra. Am o prietena din alta tara care vine in vacante in Romania la bunici. Cam toata vara stau cu ea, doar ca ei nu ii place sa stea afara, sau sa stea cu prietenii mei. Iar prietena...? (mai mult)
Cum imi fac adresa de e-mail? Nu pe yahoo.
Am auzit ca a reinceput scream queens pe mtv.stie cineva cand si la ce ora este? fundita
Dati-mi si mie exemple de abot-uri pentru hi5:*... poate dau si funditaaa!:)
Hey! Cum pot scrie colorat pe hi5 >? Inafara de LetMeWrite. Siiii spuneti si cumm. Funda:*
Cum se numeste melodia aia folosita la reclama de iubire intre geo jonas si demi lovato de la dysnei chanel?
Ce coduri pentru Sims 3 stiti? Ca eu il stiu doar pe cel pentru bani...:-
Vreau sa imi cumpar reviste Bravo.Cam cat costa o revista?
Ceau :D. mi-am cumparat niste papuci albi...si acum talpa unde mi`e piciorul s`a murdarit si de la praf si na...am incercat sa-i curat. Dar nu prea vine jos :-l. Cum as putea sa-i curat mai bine? :-? Stiti? (mai mult)
Sall :-* as vrea sa am amici din toate colturile lumii :D m am gandit ca asa ar fi frumos :X cand ma duc intr un oras sau o tara sa am pe cine apela sau baza :) deci...cine vrea sa fim amici? :D
Maine plec in excursie 4 zile dati-mi niste melodi pentru adolescenti, care fac senzatie... manele, haus, pop, rap orice inn rom sau engl niste mel care sa rupa tot
Alte jocuri fara instalare dar de copii mici de 9 10 ani dar virtuale in care iti faci avatar etc. stiti?
Ce inseamna fundita pentru voi?
Sall. Ce club de dans sportiv, din iasi, stiti? PLZ am nev! dau funda! Si inca o intrebare ati fost la un club de dans vreodata? Cum a fost? Pt ca euador dansul sportiv! mersi :d
Care este iubita lui Justin Biber?
Exemple de "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista" pe care le ati trait sau le ati intalnit. Ai vazut in ultimul moment un anunt pentru un curs pe care il cautati de mult, dar s-au terminat inscrierile...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi cumpar un jurnal.Ma puteti ajuta?
Ce parere aveti despre usernameul meu?
Cine are cont pe missbimbo si poate sa faca easy puzzle ca eu nu pot cine poate sa imi lase mesaj pe privat ca sa-i dau contul va rog mult
Sunt barbatii mai suparaciosi ca femeile?
Cum as putea face parte din echipa Toti Pentru Unu?
Daca un barbat ii spune unei femei cand se despart ca "ti-ai facut-o cu mana ta" ce se intelege de aici?
Ce planuri indraznete v-ati facut pentru restul anului? Am nevoie de idei.
Care dintre poze iţi place cel mai mult? (de ex. poza nr X )http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=411994181&ownerId=195604458
Cand am fost in Romania, m-am simtit foarte stresata, iar cand am ajuns in Suedia sunt mai linistita.De ce aceasta schimbare?
Ce este un duhovnic? Cum il gasesti? Il platesti ca vorbesti cu el ca pe psiholog? Iti faci programare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.