Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Am stat la soare azi si m-am inrosit foarte tare m-am dat cu iaurt, creme dupa expunerea la soare dar nimic. Cu ce as putea sa ma mai dau pentru ca ma ustura foarte tare pielea si nu suport nimic?
Am un forum si vreau sa pun intr-un New Topic deschis de mine pe forum un cod html pentru vazut meciuri online pe internet adica TV Online.Mai precis vreau sa apra acea fereastra cu programul in direct...? (mai mult)
Am strans toata clasa bani sa-i cumparam doamnei diriginte ceva. Nu avem nici o idee. Vrem ceva util, ieftin si bun... Ne puteti ajuta?:*:*:*
Mai demult foloseam un program de editat poze... insa acum i-am uitat numele, dar am o poza editata pe acel program http://i48.tinypic.com/33lgwgy.jpg. Imi puteti spune ce program este? Si daca da care? (mai mult)
Buna vreau si eu niste site`uri cu skate shoes draguti:-? Dau fundita:*
Mai demult foloseam un program de editat poze insa acum i-am uitat numele, dar am o poza editata pe acel program http://i48.tinypic.com/33lgwgy.jpg. Imi puteti spune ce program este? Si daca da care e?...? (mai mult)
E la TV o reclama (cam stupida) de la Vodafone, cu nunta pe munte, si e o melodie foarte tare, categoric evreiasca, insa nu stiu cum se numeste. Ma puteti ajuta? :|
Vreau si eu sa imi ziceti cum a fost finalul la cameleonii.
Vreau si eu un discurs pentru clasa a-4-a. Nu prea am idei. Cel mai bun raspuns premiat cu funda.
Ce site-uri tari stiti?
Salut va rog sa ma ajutati si pe mine sa imi ziceti niste exercitii pentru abdome si piept da sa le fac acasa...Cine stie sa imi zica si mie plz:D
Cum se traduce in engleza,, ea se indragosteste de el, iar Tom incearca sa se razbune. Intre timp,. se scufunda."? Multumesc anticipat!
sunt in clasa a 7-a si am ramas corigent la romana pe primul semestru.Acum imi iese 6 pentru ca am invatat si am luat 7 in teza! Dar profa a zis ca nu ma trece daca nu o aduc pe mama la scoala, ...? (mai mult)
Hey! am primit un link si trebuia sa dau ca un vot si am dat pe el la give frag si dupa ce am dat mi-am aparut asta :Tocmai ai primit un Headshot de la ksN! Esti mort timp 24 de ore. ce e asta? :( ...? (mai mult)
Cine stie sa faca un website? Dar fara sa plateasca nimic.De exemplu http://www.inna.ro/ http://www.nicoletaluciu.ro/web/index.php Sa fie cu. ro sau cu. com Daca imi iese dau funda.
Ce este la "moda" acum sa desenezi?(deoarece imi place fff mult sa desenez lucruri simple dar pline de detalii dar nu mai am idei!)
Daca la 1 august 2006 am lucart la scoala X". iar cu dta de 1 ianuarie 2009 am beneficiat de soamaj pana la 31 septembrie 2009, cu data de 31 septembrie 2009m-am angajat la Sc Y", care se va inchide cu...? (mai mult)
Cum se traduce in engleza,, el cauta (imperfect) diamante, dar a gasit"? Multumesc anticipat!
Cum se traduce in engleza,, s-a scufundat dupa ce s-a lovit"? Multumesc anticipat!
vreau sa imi iau musteata cu ceara si intrebarea ii dac doare rau:)
Cine ma ajuta cu un negativ de la o melodie?:D Id:madutza_devil4u
Ce se intampla daca trimit un colet cu haine iar persoana la care le-am trimis nu ridica coletul? Cat timp ramane coletul la posta? Multumesc;;)
Hi! Am un joc numit neighbour from hell si odata downloadat nu-l pot deschide ca nu am un program pentru a deschide fisierul numit mdf-mds. Am cautat pe internet cu ce program il pot deschide si am instalat...? (mai mult)
Cum se traduce in engleza,, personajele principale ale filmului..."? Multumesc anticipat!
Dati-mi plzz site de unde pot downloada photo scape :x Multumesc multe! :-*
Cum sa fiu smecher? dau funda
La 52 de ani ce jocuri imi recomandati nu ca as avea 52 da pentru atunci
Buna prietenii mei! De multe ori eu vam ceut ajutorul, si m-ati ajutat enorm de mult, si va multumesc! problema este, urmatoarea, eu am 17 ani, prietenul, s`au exprietenul meu are 23, ne-am cunoscut...? (mai mult)
Buuna! Ce locuri super tari stiti in Bucuresti pentru fete din a a 7 a? Cum e in Unirii sau Universitate?
Deci, vreau sa ii intreb pe cei care au vazut serialul naruto. pe ce program TV se difuzeaza si cum se termina? naruto cu cine o sa fie impreuna, dar hinata, sakura, sasuke si toti ceilalti. ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune site-uri romanesti pentru gasirea unui loc de munca ( pe langa ejobs, myjob, bestjobs )?
Caut o melodie in care canta un baiat iar la refren este o voce frumoasa de femeie.Este un fel de hip hop si baiatul canta mai repede. Daca stiti despre ce melodie este vorba va rog sa-mi spuneti si mie...? (mai mult)
eu am 61 kg si 1.72 inaltime, lumea zice ca sunt bine dar eu cand stau jos am burta si pernutze pe solduri, problema este ca nu ma pot abtine de la dulciuri, ce pot face sa nu mai mananc dulciuri?...? (mai mult)
cine stie dk pentru lentilele de contact alea care iti schimba culoarea iti trebuie ceva de la medic ca sa le cumperi sau poti sa le iei asa?:-/
Are cineva o idee de un text pentru o invitatie de logodna? Vrem sa facem doar prima parte din sluba religioasa (adica logodna) si nu stiu cum sa formulez un text. Pe net nu am gasit decat pentru...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi care e cel mai bun antivirus si de unde sa il scot?
Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp. Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta. Femeia: Ma iubesti? Barbatul: Bineinteles! Tot timpul! Femeia: M-ai inselat...? (mai mult)
Tocmai ai primit un Headshot de la ksN! Esti mort timp 24 de ore. ce e asta?
Fetita mea are 6 ani, cate kg. trebuie sa aiba?
Cat se castiga la momentul de fata in construcyii?
Care sunt tarile calificate la cm 2010 campionatul mondial din africa de sud
Va rooog ajutati-ma! imi dati niste site-uri cu tunsori? nu bob e urat vreau ceva mai super da nici prea scurt am parul cu o palma mai jos decat umerii cu breton pe o parte. vreau sa arat mai cool.va rooog!...? (mai mult)
Credeti ca Romania intra in Haos si de ce?
Ce va tot place la hi5-ul/facebook-ul ala? Mi se pare o risipa de timp, am vazut si cateva cazuri de addictie. Mergand cu taxi-ul pe la 11:30 PM vad nu stiu cati copii la un internet-cafe pe facebook,...? (mai mult)
Buuna! Eu si colegii mei ne-am hotarat sa mergem undeva in ultima zi de scoala dar problema e ca nu stim unde sa mergem( suntem din Bucuresti). Deci va rog sa ne dati niste idei la unde sa mergem... Dau? (mai mult)
Heeeelp meeee va rog mult...De ce programa am nevoie pentru a putea citi carti la telefon.Va rog mult cine stie sa ma ajute. Dau fundita.Mersi.
Puţine persoane ştiu că masajul tălpilor aduce pe lîngă relaxare şi vindecarea organului bolnav, ieri am citit pe internet că masajul tălpilor ajută o persoană care suferă de depresie să se...? (mai mult)
Imi poate da cineva grila de programe a celor de la RDS, pentru pachetul digital? Pe site la ei scriu ca ar oferi 71 de canale, plus inca 4 in format HD, pentru acestea din urma fiind necesar un...? (mai mult)
Cand o sa vad si eu cu adevarat solidaritate intre romani? De ce romanii nu sunt solidari mai ales in situatie de criza economica?
Stiti cumva daca este adevarat ca Antonia din melodia Tom Boxer. feat Antonia-Morena este insarcinata? Ca de la cateva persoane am auzit ca da.Este adevarat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!