Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cititi carti online? Merita? Si eu as citi dar mama ma tot bate la cap ca o sa-mi stric ochii; m-ai bine citesti cu cartea in mana, stiu asta dar daca vreau sa imi cumpar sunt foarte scumpe si prea merita....? (mai mult)
Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar un romaneste?
Ce jocuri pentru fete stiti care se pot juca in retea? adica sa joc cu o prietena.in timp ce aman2 suntem pe mes:D
Cum pot face ca pentru mine matematica sa para mai distractiva?
In zilele acestea(luni si marti) ati mers la scoala? Va rog sa precizati judetul si scoala.:)
Miercuri e greva? Daca da, megrem la scoala? Facem ore? Adica profesorii predau si asculta sau doar stau la catedra?
Mai sunt cateva zile pana la campionatul mondial de fotbal. O sa il urmariti? Cu ce echipa tineti? De ce? Ce jucatori preferati aveti? Cine credeti ca va castiga? :)
Ce sa fac daca colegul meu m-a sters din telefon, dar tot se uita mereu dupa mine.
Aseara am cam suparat un anume user, pentru ca mi-am permis sa il corectez la scrierea unui cuvant. Cum fac sa ma impac cu persoana respectiva si sa nu creada ca am ceva cu el?
Care intrebare vi s-a parut cea mai stupida de pe acest site?
Cand ati conversat ultima data cu prietenii pe mess? Va place sa conversati pe mess?
Cum îmi pot face şi eu numele colorat pe TPU? Ştiu că am pus încă o dată această întrebare, dar nimeni nu mi-a luat întrebarea în serios. Am observat că nu au numai experţii, dar şi unii...? (mai mult)
Vreau si eu nume de hi5 mai speciale, scrise cu caractere ciudate... j tot asa! Cele mai multe si mai frum iau funditzsa!:*:D
Un site sa descarc metin2 privat server
Chiar daca problemele ne inconjoara la tot pasul si criza ne da tarcoale, iar guvernantilor nu le pasa sa nu uitam ca azi e ziua viitorului tarii noastre:a copiilor.La MULTI ANI!
Care e de acord sa publicam o lista de spagi? hai curaj.incep eu. de la Galati.la traseu pentru carnetu de conducere; 700 ron.pentru o opreatie simpla 300.{apendicita}pentru o semnatura pe un act la primarie,...? (mai mult)
Cum se pun poze pe deviart www.deviantart.com?
De ce unii de pe acest site țin să precizeze la sfârșitul oricărui răspuns că vor fundiță? Cu cât cer mai mult cu atât nu vor primi.
am de facut un referat la engleza cu titlul "saying goodbye" cine ma poate ajuta? va rog frumos!:X:Xreferatul se refera la scoala ca ne luam la revedere pentru ca sunt in clasa. a8a.
Ce parere aveti de proverbul asta englezesc"if it comes back it's yours"? asa sa fie? daca da de ce totusi se ajunge la despartire si a doua oara?
Va rog cum pot pune serialul pa Virtual Dj 6.0.1. imi spune ca este trial 20 zile. Am serial dar nu stiu cum sa fac. Multumesc pentru ajutor si va doresc mult noroc.
Am un handicap fizic si am 22 de ani. nu am avut niciodata o prietena credeti ca am sanse sa fiu vreodata fericit?
Pana la urma mergem sau nu azi la scoala?
Buna dimineata:x tuturor. Azi vaspun "La multi ani, de ziua copilului" pentru ca toti spunem copii;;). chiar si adultii sunt copii poarintilor lor>:D< deci La multi ani, de ziua copilului!>:D
Ce jocuri jucati de regula? :) (ce gen si numele jocului :D)
zilele astea sunt singur, acum imi dau seama ce inseamna familia, toti sunt plecati cu treburi importante, eu fiind bolnav, cu probleme (boala cronica)trebuie sa stau si sa astept venirea lor,...? (mai mult)
CINE stiE UN SERVER PRIVAT DE 4 story ca am un caracter de lvl 28 human, razboinic dar e boring :((
Vreau sa-mi scrieti un site unde pot sa scriu poezii
Vreau sa slabesc! Cum pot?
Http://www.youtube.com/watch?v=SXdRf49o5Vc lasati sexu` neprotejat si avorturile...
Voi mergeti azi[marti] la scoala sau ati mers?
Imi spune-ti si mie cum sa trimit un email corect?
Am o intrebare pentru parinti. Ce ii luati copilului vostru de 1 iunie? Stie de cadou?
Vreti sa imi spune-ti si mie cand trimit un email, ce inseamna "cc"?
Hei.am uitat parola de la mess si nu mi stiu nici intrebarile alea care se pun cand ti le faci.imi vreau id inapoi:((ce pot face sa imi recuperez cumva parola? plsss
Pe perete in fata patului am un tablou cu Isus Hristos.La ora 3:00 noaptea a cazut de pe perete.As dori sa stiu daca are vreo semnificatie.Va multumesc Elena, Galati
Asa cum am spus in anul 2007 unor prieteni despre "Falimentul Mondial ce o sa vina, criza financiara, criza alimentara, somaj, conflicte intre tari", nimeni nu m-a crezut, toti au ras la vremea aceea,...? (mai mult)
Buna la toata lumea am si eu o intrebare dar nu ma judecatii.Stie cineva cum este ce se zice cand vrei sa faci farmece cu sange menstrual? Ma intereseaza descantecul va rog mult daca ma ajuta cineva sa-mi...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum as putea sa imi decodez telefonul? Am un sonny ericsson w395 si merge doar in reteaua orange.Stiti cumva un program de decodari de telefoane ca al meu? multumesc
Ce sa fac ca sa fiu raraita? :)
Ce filme frumoase stiti?
Cum se poate micsora fundul unui barbat?(Am 18 ani si fac sport zilni)
Cine are cont runes of magic? :)
Cum pot sa descarc multi mesul? Am incercat pe mai multe site-uri dar nu am reusit...
am 17 ani, oare pot sa ma inscriu la un club de basket? e tarziu pentru mine? imi place basket-ul si as vrea sa ma perfectionez, daca da spuneti-mi un club(sunt din iasi)
Mai vreau si eu niste jocuri gen club pinguin da in romana daca se poate.Plz
Ia uitati cu ce ma mai ocup eu...raspund la intrebarile oaminilor ( http://www.TPU.ro/educatie/cum-se-explica-ca-ateii-sunt-in-general-foarte-sociabili-si-de-multe-ori-sunt-persoane-cu-un-hi-cu-ridicat-din-cate-stim/? (mai mult)
Pixuri identice, ce să fac? În urmă cu două luni mi-am cumpărat un pix cu pastă albastră, pix cu care am venit la școala aproape zi de zi. De cîteva zile, un coleg folosește același model...? (mai mult)
Cat de des mancati de la fast food?
Nu stie cineva daca maine este greva la scoala alexandru cel bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!