Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Eu nu inteleg cum de v-ati putut permite o asemenea grosolanie.cu ce ocazie m-ati facut voi prost? http://www.TPU.ro/adolescenti/http-www-zedge-net-videos-260520-phone-video-x-tare-telefonul-as-vrea-si-eu-unu-asa-p/.imi...? (mai mult)
M am certat cu un baiat pe care il placeam pentru ca n am vrut sa ma culc cu el. Iar noi acum nu mai vorbim unul cu celalalt, din pacate suntem si in aceeasi clasa, iar eu am impresia ca nu a incetat...? (mai mult)
Ce melodie va placut de la eurovision? mie mi-a placut spania si georgia :D
Pe ce loc credeţi că va fi România la Eurovision? V-a plăcut cum au cântat? :)
Cunoasteti cumva jocuri pentru pc cu razboi? Dar sa nu fie plictisitoare.
Vreau sa`mi dau o gaura in ureche. Cu ce imi recomandati sa o fac, cu ac de seringa sau cu cercel dezinfectat? Cu care doare mai putin? Fundita:*...Si app: imi dau gaura singura nu la salon.
Va amintiti daca au fost controverse la lansarea vaccinului impotriva hepatitei B asemanator controverselor de acum cu vaccinul HPV?
Spuneti-mi si mie niste carti horror pe care as putea sa le citesc. Daca se poate si pretul ar fi perfect. Ms:-*
Sunteti draguti sa faceti si voi un cont si sa votati acest proiect: http://www.taraluiandrei.ro/scoala/proiecte/pepiniera-rodul-omului-pro_92.html? plzzzz:X:X:X:X:X
Ce rimeaza cu lover?
Unde as putea vedea filmul Prince of Persia online?:)
Era un desen mai vechi pe foxkids, ceva cu niste caini detectivi.Cum se numea si unde as putea sa-l vizionez?
Hei :*. Stiti povestea cu baiatul care a venit la scoala.etc.Acum 2 saptamani mi-a spus ca ma place, ca ii sunt draga, dar s-a combinat cu alta fata pentru bani si tigari:|. Si ma oftica pentru ca il...? (mai mult)
De unde sa downloadez Elle:a modern cinderella tale? Dau fundita.:)
Cine imi da un cont de metin 2 la lvl de peste 25? Dau fundita :d
Ce functie speciala trebuie' sa folosesc (word 2003) pentru a modifica un text in majuscule in afara de capsLock funda;))
Vaccinul impotriva HVP si hepatitei B protejeaza de la prima doza sau dupa ultima doza facuta?
A dat cineva ecdl modulul 3? word-ul? daca da. atunci cand zice aplicati un font de culoare albastra textului terenul de joc. aplic doar pe scrisul terenul de joc sau si continutul acestui paragraaf...? (mai mult)
Cand intru in my documents sau in my pictures ceva de genu, nu imi mai apare scris acolo numele doar iconita ...trebuie sa dau acolo sa vad ce scrie ...va rog cum pot sa o fac la loc?
Imi puteti spune si mie care este diferenta intre un telefon cu touch screen si I-phone? Funda:*
Cum sterg o întrebare de pe TPU.ro? (acest site?)
Analiza pentru HPV la femei se face si la cerere daca testul Papanicolau a iesit bine?
Ce-i din piele dar nu e minge, nu se suge, dar se linge?
Voi veti primi cipul 666? curand o sa intre si la noi in tara
Spuneti-mi telefoane nokia, subtiri, asa mai pentru fete :D. Cu clapita, saniuta sau normale. Fara touch-screen. Fundaaa :)!
Ce te-ai dori de la Dumnezeu?
In curand imi voi sarbatori ziua de nastere.Pana acum nu am organizat nimic, iar rudele, prietenii, colegii, toti au inceput sa puna intrebari "unde venim anul ăsta", "ce vrei de ziua ta", etc.Stiu...? (mai mult)
Cum pot sa schimb poza de la avatar?;;)
Sărut mîna fetelor cu ce vă trece durerea picioarelor după o zi de stat pe tocuri, cum vă relaxaţi?
Buna:D am de facut pentru ultima ora de dirigentie cate o diploma pentru fiecare profesor. ca sa fie mai interesant, ne.am gandit sa ii punem un adjectiv fiecarui profesor gen: ingaduitor, indulgent,...? (mai mult)
am mare nevoie de un raspuns la calculator, cand intru pe un site si vreau sa caut ceva, imi apar toate cautarile pe care le-am facut si pe alte siteuri.cum sa fac sa sterg unele cautari pe...? (mai mult)
Cu ce te ajuta sportul... unii zic: ca degeaba faci, il practici din plictiseala, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum... un raspuns?
Buna :)) Mai am o problema:D.Deci de un an si ceva imi place foarte mult de un baiat.In fine el nu a vrut sa se combine cu mine.In scurt timp s-a aflat prin scoala ca imi place de el din cauza ca mi-am...? (mai mult)
Stii vreun barbat care sa fii facut analiza pentru HPV? Se face la urolog? Stii mai multe? In ce consta tratamentul? Stii vreun barbat care s-a vaccinat impotriva HPV?
Nu stiti daca luni se face scoala in Timisoara?
Diseara e Eurovision, nu? Si am auzit ca Romania intra a 19-a, ce nasol pana canta ROmania...
Mi-am facut un cont pe google videoclipuri si nu stiu cum sa pun un videoclip! Ma ajutati?
Hey! am toto auzit de webkinz si de coduri si trebuie sa platesti cums e joaca trebuie sa platesti ca sa ai animale virtuale si sa dai bani? aveti webkinz de asta?
De ce nu-mi merge messu(e 10)? se blocheaza si o tine tot asa.
Ce va place la: o fata, argumenteaza... dar la un baiat, argumenteaza? ca sa stie tot omu'...
Buna care stie cum pot face redirecte la un server daca stiti unde pot gasi un tutorial mersi multt
In ce tara sta sterling night?
Mama ma obliga sa port tricou rosu, am varicela, ea crede ca ajuta.Ete adevarat? Imi e cm greu de crezut... dar as dori raspunsul domnului doctor daca are timp pentru imi confirma si eventual sa ii dovedesc? (mai mult)
Ajutor-urgent! Mi-am dat reformat si am o mie de nervi:(. Nu pot sa mai vad nimic.Nu merge youtube, nu merge nimic. Dati-mi va rog ce trebuie ca sa ma pot uita pe youtube. Dar va rog... dati-mi si mie? (mai mult)
Luni se face scoala? Am auzit ca marti va fi blocat transportul, e adevarat? Dau fundita... :d
Cine stie sa faca un server de cs, sa adauge sunete si alte d-astea?
Am si eu o problema cu una dintre cele mai bune prietene ale mele. Ei ii place de colegul meu care o uraste si vrea sa stie de ce o uraste si imi tot zice chestii ca daca ii sunt prietena adevarata...? (mai mult)
Pana la ce ora aveti voie sa stati seara in oras? Precizati si varsta :D
dati-mi si mie nume de filme cu adevarat horror, va rooog;;), Multumesc!
Care este nota minima de trecere la examenul pentru liceu la matematica?(cls8)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!