Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Dau fundita pentru cine imi poate da un link unde pot vedea free pe net filmul "beastly" (dar sa si mearga filmul).
Vreti sa ne ajutam reciproc? Mi-am facut si eu un blog acum vreo 3 zile ( http://tutorialescrise.wordpress.com ) ca nu aveam ce face si mi-am dat seama ca blogurile isi pot face reclama buna, usoara si...? (mai mult)
Ce parere aveti de Colegiul Emil Racovita din Bucuresti? Cu ce medie se intra? Ce profil au?
M-am despartit acum 3 luni jumate de fostul meu pr. Timp de doua luni el a vb cu o fata, erau oarecum impreuna, ieseau la suc, mergeau la chefuri, plimbari, iesiri cu prietenii ei, se vizitau acasa...? (mai mult)
Buna!:D Stitzsi`ceva nume`frumoase pentru Hi5?:Ddak`da pls spunetzsimi :* Dau FuNdItZsA.:x
Cati din useri pe care ii stiu eu de un an(cam de atat timp sunt eu pe acest site) mai sunt? Sa facem o mica prezenta, deoarece nu am vazut anumiti useri pe care ii stiam, sau poate v-ati schimbat numele...:)? (mai mult)
Cum ai grija de gaurile facute de curand in urechi?
Numeste trei lucruri BUNE, Frumoase, Pozitive, pe care Tiganii romani le fac?
Mai stiti cateva site-uti de genul TPU?
Mi-ar trebuie ceva site`uri cu rochii pentru banchet.Sunt pe a 8 a;). vreau ceva rochii frumoase. sa nu fie simple si ceva site`uri si cu incaltaminte;)care ma ajuta are fundita!:x
Pe data de 1 iunie Asociatia Provita Bucuresti organizeaza "Marsul tacerii" pentru a aminti despre copiii care se pierd prin avorturi si nu mai ajung sa-si serbeze ziua lor - ziua copilului. Daca doriti...? (mai mult)
"Daca sotii ar fi trait separt, numarul casatoriilor care rezista ar fi fost mai mare"(Nietzsche). Ce ziceti are dreptate sau nu? de ce?
Cum iti poti face un blog, de ce anume ai nevoie?
Cum pot lua poze d pe hi5?
La ce ora e diseara eurovision-ul? plss spunteti-mi ca nu sunt in romania si nu stiu cand e! Multumesc
Vreau sa ma inscriu la scoala de arte regina maria [ constanta ] la machiaj. Sunt in clasa a7 momentan. si as vrea sa ma inscriu din a 8 -a dar nu stiu daca se poate. am cautat pe internet dar... nu am? (mai mult)
Demult n-am mai trecut pe-aici si dor mi-a fost de voi. Ce mai e nou in ale voastre vieti? Raspunsuri pentru mine-aveti?
Poate sa ma ajute cineva cu traducerea asta? The more people smoke Herb, the more Babylon fall @ Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold. Mersi!
Vreu si eu un program foarte asemanator cu movie maker... vreau sa fac niste vid pentru youtube cu poze si muzica pe fundal.
Ce carti de citit care sunt mf stiti?
Stiti cumva cand apare dvd-ul in Romania al filmului in care joaca Sterling : Elle a modern Cinderella tale?
dac vre` cineva invitati pe lockerz.com dai adresa de mail :) free
Cum pun la hi5 poza mea pe fundal? Sau alt fundal mai special?
Cum va ocupati timpu liber?
Ce limba va place? Straina? Turca? Engleza?
Hello;* ce parere aveti despre pirce-ul in buric?:d as dori sa-mi pun in vara dar inca nu sunt sigura...:d doare?;)) sau cat timp dureaza pana se vindeca :D?[asta pentru cele care au; d]
Diseara la 21.30. pe tvr 1. va uitati la eurovizion? mult noroc rominiei.hai paula seling. a fost cea mai buna
Ce parole de la sims stiti? Dau fundita:)
Care este cel mai tanar utilizator de pe site? Cati ani are?
am nevoie de un site unde pot sa fac niste poze de genul : " Inainte... Dupa..." dar nu gasesc deloc, majoritatea imi dau voie doar cu o poza Help!
Pentru cei care dau la franceza.cum va pregatiti pentru proba de luni? ce teme ati abordat pana acum? in afara de internet, proiecte de viitor, familia, muzica, francophonia, etc
De unde pot lua programul : Microsoft office professional 2003 si 2007 in limba romana?
Stie cineva (din Focsani) daca Universitatea Transilvania are filiala si in Fcs? Daca da unde si ce stiti despre ea? Va rog mult! Am cautat desprea ea pe net si nu am gasit decat un nr de tel la care...? (mai mult)
Am un GPS Panasonic Strada CN-GP50N. Daca stie cineva un sit dupa care sa descarc sau sa cumpar (ca am inteles ca nu-s free) actualizarile din 2010 sau 2009.:D
Stiti un site de unde pot sa iua subtitrarile la seria completa Death Note? sau un site de unde pot sa downloadez episoadele?
Referitor la a rupe o floare din parc, sau din camp, si a oferi prietenei, iubitei, unei doamne in general; avand in vedere doar unele raspunsuri; chiar si un gest sincer si simplu, trebuie sa aiba...? (mai mult)
Buna am o intrebare, ce va place atat de mult metin? Toata lumea joaca si eu am jucat, dar nu inteleg ce este atat de tare este un joc care nici macar nu pare realist, grafica e varza.
Ce vrei de 1 Iunie?
Ce program de versuri stiti.De exemplu...melodia miley cyrus party in usa.Cum pot sa o transform in versuri. Ce programe stiti?
Stie cineva un program de taiat melodii? :(
Am un camppionat de fifa 08 si ma chinui mult pana fac etapele, ma incurc in ele - e greu => stiti cumva de vreun site care face acest lucru pentru mine - adica eu sa bag echipele iar site-ul...? (mai mult)
Voi credeti ca in 21 decembrie 2012 va fi sfarsitul lumii? Asa prezice Nostradamus, eu zic sa ajunga acea zi sa vedem ce va fi poate e minciuna poate e adevarat vom vedea
Ce program stiti voi de facut versuri? Dar sa si mearga.
Vreau sa cer parerea voastra, sunt dreptaci si fac aproape totul cu mana si piciorul drept dar cand e vorba de fotbal sau orice alt joc cu mingea de fotbal joc cu piciorul stang, la fotbal cu prietenii...? (mai mult)
Sal, spuneti-mi si mie ce jocuri cu masini mai stiti? ceva gen nfs da pana la 1 gb, sau gen shootere, de ex freedom fighters, delta force, ceva de genu.
Buna a dat cineva un examen Cambridge? Nivelul YLE Movers? Stiu ca este un nivel de incepator, dar vreau sa stiu cat de greu sau usor este.
Cine joaca conquiztador?
Stie care-va cum sa faci bani pe internet? zic sa faci multi si rapid:)) sau macar sa poti castiga ceva premii...care stiti dati-mi cate-va siteuri
am si eu o intrebare:D.peste 2 saptamani am cursul festiv[clasa a VIII-a] si nu prea am ideei de ceea ce am putea face... poate sa ma ajute cine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia