Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau si eu un link de unde pot sa descarc un patch liga 1 2003 pentru nepotul meu.
Ce credeti? Pe care o alegeti? Miley Cyrus http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/Miley_Cyrus_29.jpg sau Selena Gomez http://lovelyselenagomez.com/gallery/2009/12/17/Selena_Gomez_Wallpaper_YA19U2.jpg?...? (mai mult)
Cine doreste sa contribuie la dezvoltarea proiectului " Pentru tinerii din Romania "? Proiect pe diverse domenii pentru tinerii din Romania.
Fratilor am si eu o intrebare. Daca sunt din alt oras imi pot inmatricula masina in Bucuresti fara a avea domiciliul acolo?
A slabit cineva cu, "capsula de slabit"? O folosesc de o luna si nu am slabit macar un gram.Cat despre reactii adverse(dureri de cap, insomnii, nici vorba!) Ce parere aveti? Oare unii se imbogatesc pe...? (mai mult)
As dori sa ma aute cineva in legatura cu banchetul? nu ce poezii trebuie sa le fac la profesori? sau vreun model de invitatie ceva! plsss autatima dau fundita.
Oare care este adevarata cale spre paradis? Daca in biblie scrie ca calea adevarata este o cale ingusta si sunt putin cei ce merg pe ea. E noi acum sa vedem pe unde suntem, mergem pe princiupiul turmei,...? (mai mult)
sa va spun povestea mea:am 15 ani si am un frate mai mic(10 ani), mama lucreaza si se duce in fiecare seara la servici. tatal meu e un betiv, e gelos si zice mereu ca mama are amant, ca nu stiu...? (mai mult)
Cu ce fel crema trebuie sa ma fac ca sa imi dispara vergeturile ramase dupa nastere?
Copilul meu are 3 ani si 4 luni si este foarte energic nu sta 5 minute linistit decat daca e in fata televizorului sau a calculatorului (il mai las sa se joace jocuri cu masinute). Doctorul mi a recomandat...? (mai mult)
Unde pot sa vad cate grade sunt in fiecare zi in Bucuresti?
La ce categorii raspundeti mai des? De ce?
Hmm.:x buna.Lipsa de ocupatie, stiu:P dar nu ati vrea sa completati urmatorul "tabel"; ; ) cu date despre voi sa ne cunoastem mai bine:D? acestea sunt lucrurile pe care le-am scris eu despre mine, va...? (mai mult)
stiu pe cineva care are restante la intretinere de 1000 de lei. Intrebarea mea este daca se poate scoate la vanzare apartamentul in care aceasta persoana locuieste, si evacuata din acesta.(nu sta...? (mai mult)
Dau Fundita... Mi-am facut un abonament vodafone si nu am mesaje. exista o extraoptiune la abonament cu mesaje si sa platesc cand imi vine factura? Multumesc
Inca o stea a cazut! Ramas bun maestre JEAN CONSTANTIN! http://www.youtube.com/watch?v=Uj9y0TNP0ts http://www.youtube.com/watch?v=mDrXM9jvZCM& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Kg0UryHzz1M&...? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri pentru LG GD510?
Ce pot face sa am sani din nou mari? aveam sani mai mari pana anul trcut in vara, eu inainte nu purtam sutien, puetam bustiera, si am inceput sa port sutien. poate fi sutienul un motiv? ce pot face sa...? (mai mult)
Vreau si eu daca are cineva king of fighter
Stiti ca se practica si baseball-u in Romania? Eu de exemplu am castigat la baseball 12 medalii si 5 trofee de cel mai bun jucator si joc de 9 ani baseball! In Romania nu este un teren de baseball,...? (mai mult)
Va place unguru' bulan =))...sunt foarte amuzanti nu. i asa?
Citeam de curios in cartea proverbelor si pentru ca e data de 27 am luat capitolul 27 si am dat peste urmatorul proverb 27:7. Satulul calca in picioare fagurele de miere, dar pentru cel flamand toate...? (mai mult)
Am o problema. Am blocat un expert TPU ca sa nu mai trimite mesaje private mie, dar vad ca primesc. De ce?
As dori sa stiu(eventual de la un reprezentant Avon) daca mai este pe piata parfumul Kissable.Nu l-am mai vazut demult.Era de fapt un spray de corp. Dar mirosea super, era singurul care-mi placea.Stie...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi un remix,, in da club-50cent", care o mai da p kissFm la kiss kiss in the mix?
Va rog imi spune cineva ce jocuri MMORPG gen 4story sau metin2 mai sunt? Dar va rog sa fie si cu server de romania.
Stiti si voi vreun site care sa ofere un minichat sau mai bine zis un chat in miniatura ( care de obicei se pune pe un blog ), dar sa poata functiona codul HTML al chatului pe un blog facut cu ajutorul...? (mai mult)
cum sa reusesc eu sa fiu ma calm si sa nu mai inervez asa repede.nu stiu ce e cu mine, cred ca din cauza femeilor am un tic la nervi,,,,, un sfar plizz, cu respect emilpopescu54
Imi dati, va rog, exemple de obiecte des folosite care au forma de con?
Vreau si eu niste texte de multumire in engleza daca se poate pentru cineva oficial Va multumesc
Cine asculta Driftul De Noapte? De pe radio 21? Cu Escu si Andrei? Care va place mai mult?
De curand am compus o poveste, e mai degraba un miniroman ca sa zic asa.As dori sa-l postez pe un site de domeniu, ca sa-mi verific gradul de imaginatie. Ce vreau sa intreb este: unde gasesc un astfel...? (mai mult)
Hello;* Care imi poate da o invitaie pe "lockerz", va rog?;;) multumesc :d
Ce prenume aveti? Eu Cristina-Alexandra :-@
Ce pot sa fac daca toti in jurul meu chiar si colegii de la scoala vorbesc numai despre masturbare, sex si alte prostii de genul asta si nu ma baga in seama pentru ca eu nu vorbesc despre lucruri de genul...? (mai mult)
Am auzit ca se face greva generala? Este adevarat? Si mai am o intrebare... Se ingheata anul scolar?
CE masuri credeti ca as putea lua daca am luat un 7 la teza de la mate, iar in catalog am notele 10, 10, 8, 9 si risc sa-mi iasa media 8 sau 9?
Sunt cu un tip de vreo de cateva ziledar totusi nu inteleg ceva. nu indrazneste indrazneste sa ma sarute(-pe bune.stitila c ma ref:D) si a avut ocazia. parca ii e frica/rusine desi nu pare timid. si el...? (mai mult)
Am si eu o problema, am 1.72 m sunt in clasa:a6a si am 74 kg. as vrea sa pot slabi si eu... ma puteti ajuta?
De ce uni oameni rad de cei grasii? oare ei s-au pus in situatia lor sa vada cum este senzatia?
Sunt Denysa si am o proplema. Mie imi place un baiatsi i-am spus ca il plac si azi se purta ciudat cu mine nu ma bg in seama si Nu stiu ce sa fac a da le este mai mic ca mine ca mine cu luni>fundita...? (mai mult)
Uite imi place un baiat si l-am facut sa ma place dar azi la scoala se purta cum nu ma mai place. ce sa fac? Fundita. Aa daa si e mai mic ca mi cu 7 luni
acum o luna m-am despartit de fostul prieten pentru ca nu il mai placeam in schimb el nici acum nu a incetat sa ma placa uneori cand il vad sau stau langa el chiar simt ca il plac dar uneori mi se...? (mai mult)
Cat este normal sa slabesc cam ...intr-o luna...daca.incerc sa reduc din dulciuri si grasimi, mancatul dupa ora 18, 2 L apa/zi si daca fac sport in fiecare zi?
Mi-a intrat ceva in minte si nu mai pot scapa de asta x( ce sa fac? ma gandesc la ceva [ acel ceva ], apoi imi trec tot felul' de lucruri in minte legate de aia :|, cum sa scap de asta?! eu stiu ca ce...? (mai mult)
Vreau sa scriu un roman. Puteti sa-mi dati o tema interesanta?
Stiti ca se practica si baseball-u in Romania? Eu de exemplu am castigat la baseball 12 medalii si 5 trofee de cel mai bun jucator si joc de 9 ani baseball! In Romania nu este un teren de baseball, daca...? (mai mult)
Buna~! Exista un site cu rezumate?
Spuneti-mi si mie cateva porecle la numele Simona...pentru cele mai multe dau fundita:)
As vrea sa stiu si eu cum sa invat engleza gratis si usor de pe net! Un site, ceva...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?