Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Ce tari din semifilana 1 Eurovision merg in finala?
Un clasament al melodiilor de la eurovision 2010 dupa parerea vostra? 1.armenia -eva rivas - apricot stone 2.paula seling si ovi - playng with fire 2.franta - jessy matador- allez ola ole 3. moldova-...? (mai mult)
Deci, vreau mai multe pareri, sa vad daca ce cred eu e bine:D Am o prietena care e cu cineva mai mare decat ea cu 3 ani, ea are 15 ani, si cateva luni. ea e impreuna cu acesta de aprox. un an.Credeti...? (mai mult)
Cum devii expert TPU?
Ce ati alege dintre Vanessa Hudgens http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/celebrity/vanessa_hudgens09.jpg sau Demi Lovato http://farm3.static.flickr.com/2446/3764934391_2c9a39de4e.jpg?...? (mai mult)
Ce te caracterizeaza?
Scola noastra participa la un concurs pentru a castiga o suma mare de bani cu care sa putem amenaja terenul de sport.Va rog mult sa urmati acesti pasi pentru a strange cat mai multe voturi.Va anunt...? (mai mult)
Sunt suparata la maxim azi am dat a doua oara traseul si l-am picat...normal ca l-am picat ca am depasit linia continua, nu m-am incadrat corespunzator be banda si nu am acordat prioritate la unul ce venea? (mai mult)
Ce haine va place sa purtati vara? Eu vara asta ma gandesc sa imi cumpar mai multe maieuri albe (nu dinalea simple, dar nici foarte impopotonate). Si imi plac foarte mult pantalonii scurti, in special...? (mai mult)
Fetelor, la cate zile va epilati la subrat?
Va enerveaza si pe voi oamenii care, vorbind in romana includ de multe ori cuvinte in engleza, sau cand se enerveaza injura in engleza? Sau spun fraze in romana, ca dupa aceea sa spuna acelasi lucru...? (mai mult)
Cum pot sterge o intrebare? Sau pot macar sa ii schimb categoria?
Draaaaaagi utilizatori ai site-ului TPU.ro, voi mai aveţi la ce întrebări să răspundeţi? :-? Nici aseară, nici azi-dimineaţă nu am găsit nicio întrebare la care să pot răspunde, aşa cum...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine? nu stiu cum sa pun o melodie cu versuri pe youtube.cine ma poate ajuta? vreau sa dedic o melodie unei persoane si vreau sa o pun pe youtube.ma ajuta cineva please?
Luna viitoare imi expira perioada in care am beneficiat de somaj si as dori sa stiu daca pot sa prelungesc aceasta perioada intrucat in iulie sustin examenul de titularizare si asta ar insemna...? (mai mult)
Am o prietena in clasa a 9-a si unii dintre colegi o jignesc si isi bat joc de ea fara motiv. Dati-mi niste sfaturi va rog cum ar putea sa nu mai fie afectata de jignirile lor.
Care sunt secretele pe barn buddy de pe facebook?
Sunt într-o situație foarte ciudată. Sunt speriat. Acum câteva săptămâni am coborât până la chioșcul din fața blocului pentru a-mi cumpăra o înghețată. În fața blocului, într-un...? (mai mult)
Pentru fete.Toate fetele se rad=epileaza inghinal? Nu mai exista fete si femei care sa nu se rada-epileze inghinal? Pentru baieti, ati face dragoste cu o fata care nu e rasa=epilata inghinal?
Am auzit ca in romania e ca inainte si chiar mai rau cu salariul care il castiga o persoana nu ajunge la sfarsitul lunii eu locuiesc in spania si ducem cam acelasi trai numai ca ne permitem unpic mai multe...? (mai mult)
Eu nu pot trimite niciun mesaj pentru ca imi spune ca trebuie sa confirm adresa de e-mail.Ma puteti ajuta?
mi-as dori enorm de mult sa fac teatru sau sa cant.stau in apropierea orasului pitesti. aveti vreun sfat unde as putea sa merg? sau daca e cineva care ma poate ajuta cumva, id-ul meu e florydanyela....? (mai mult)
Care au fost/sunt cele mai importante evenimente sportive din Romania din anul acesta? In ce data sau tinut/se vor tine?
Stie cineva cum se termina telenovela "cameleonii"? dau funda:) daca stiti spuneti-mi si mie unde pot sa il vad:)
Imi zice-ti si mie cum vine cu inaltimea in America? Daca eu am de exemplu 1.83 cm cum ii zic asta? Ca eu nu inteleg. Si asa cu grutate si cand masori un teren iti da cu feet din aia!
Cine e in poza :http://bravonet.ro/files/2010/05/4-300x283.jpg? Dau fundita
Chiulul:pro sau contra sau asa si asa?
Dau 10 fundite... celui care imi gaseste melodiile din filmele romanesti cu comisarul moldovan (cu mainile curate, ultimul cartus, un comisar acuza, revansa, duelul) si nu doar melodiile de la inceput? (mai mult)
Ce intrebare de pe TPU are cela mai multe raspunsuri?:)
Ce parere aveti despre homosexualitate (L. G. T. B.)? Credeti ca ar trebui acceptati? Daca ar fi mai multi homosexuali decat heterosexuali oare ce s-ar intampla?
Se poate sa am mandibula dislocata de la un pumn aplicat in barbie? Am 14 ani.Si ma doare cand mestec.
Sal.am o intrebare la care chiar nu gasesc raspunsul si nu stiu ce sa scriu. poate ma ajuta-i voi va rog! de ce este considerat in literatura stefan cel mare un sfant? va rog ajutati-ma. fundita cel mai...? (mai mult)
Puteti sa imi enumerati si mie cele mai bune servere de metin 2? va multumesc!
Cum se numeste melodia aceea care a castigat duelul pe Radio Zu si care e difuzata in fiecare ora?
Care este materia ta preferată? A mea este Limba şi Literatura Română, am făcut 5 exerciţii suplimentare pentru mâine. Noapte bună!
Imi spuneti va rog si mie alte imnuri nationale? Cum se numesc? Ale carei tara sunt?
ati putea spune si mie niste ganduri pentru incheierea clasei a 8-a?:D
Imi spuneti si mie va rog la ce ocazii se intoneaza imnul nostru national?:)
De unde pot cumpara Henna pentru tatuaje, neagra?
Cine a vazut filmul Hostel? Ce credeti oare exista organizati cu oameni (simpli, politicieni si alte persoane importante ), care au "fantezii" sa ucida oameni si platesc pentru asta? Cica uni spun ca...? (mai mult)
Sall all spuneti-mi si mie 20 de formatii heavy metal super tari o sa dau o funda very heavy
Ce-ai face daca ai castiga marele premiu la loto?
Ma puteti ajuta si pe mine cineva? am de facut pentru la scoala un fel de fluturas care sa se numeasca "Avem dreptul la un ocean sanatos"... ce pot scrie si desena? fundita:)
As vrea sa-l fac pe prietenul meu sa se simta bine alaturi de mine...sa-i arat ca-l iubesc... ceva sa fie placut, dar daca se poate fara sex.:D(e cu 3 ani mai mare). vr cat mai multe idei (fundita:)) Va? (mai mult)
Care a folosit fan curier, curier rapid, etc? Spuneti-mi si mie cum se foloseste adica sa trimit ceva cum fac? sau cant trebuie sa primesc? Dau funda{:X}
Care e mancarea voastra preferata?:X
Poate cineva sa'mi dea si mie un cont pe ourworld de nivelul 25, in caz ca nu-l mai folositi?
Sunteti de acord cu masurile luate de Traian Basescu?
Este cineve de pe ourworld care ar vrea sa-mi dea si mie un cont de nivelul 25 in caz ca nu-l mai folositi plss?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!