Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
As dori sa-mi cumpar o pereche de role pana in 150 lei. Imi poate recomanda cineva un anumit tip de role si un magazin de unde sa le cumpar? P. S: Sunt incepatoare! Dau si fundita... :) :d
Daca nu va suparati as vrea sa-mi dati si mie un cod webkinz. sunt intr-o criza financiara grea. calculatorul acesta este cel de la scoala.(la informatica) va rog sa ma ajutati
Am primit mesajul asta pe mess, ce parere aveti? Dyutza Pysycutza: Lucian Gelu:
Ce magazine stiti la care sa imi achitionez role si care au mai multe rolele? Vreau mai multe detalii despre rolele! Ce inseamna Abec1, 2, 3, 4, 5 etc? Astept linkuri si mai multe magazine...Stiti rolele? (mai mult)
Ce porecle se potrivesc pentru numele Oana?
Mai stiti jocuri de gen cp, pd, panfu, minimonos dar tot de genul asta?
Sal deci am descarcat un film de pe net si apoi subtitrarea si nu merge cum fac dau fundita
Te provoc sa spui ceva ce iti place despre o persoana care nu iti place :)); x; x funda la cel mai bun raspuns :D
Ce cadou ar fi util unei bunici de 85 de ani?
Da-ti va rog si mie niste idei pentru seara de banchet, ce am putea face pentru profesori, voi ce ati mai facut, le-ati dat cadouri, nu le-ati dat?
Ce te face sa plagi :(? sa canti? si sa visezi 8->?
Oare de cate ori o sa mai vedem pe site-ul acesta intrebari de genul: cum sa ma imbrac maine? ce forma a fetei am? cum sa imi fac unghiile? cine ma ajuta sa-mi fac tema? cum sa-mi tund bretonul? Ar urma...? (mai mult)
Dau fundita! daca ma axez pe profilul economie ce as putea iesi?
De unde pot descarca un referat despre tipurile de comic? Pentru cel mai bun site dau funda;)
Cei care se uita lacealalta fata a analiei. As vrea sa va intreb daca analia-dansatoarea aceea traieste si ea? Voi cine credeti sa e mai frumoasa analia- dansatoarea sau analia care este mariana de fapt?...? (mai mult)
Cum vi se pare cartea "Marile sperante" de Charles Dickens?
Cum o cheama pe fata de la Basshunter din videoclipuri?
URGENT! Cum pot sa vad meciul Oltchim-Viborg pe net?!
Hello. Top 10 cele mai HORROR filme care le-ati vazut;).
Imi da cineva un cont bun pe metin 2 ro?
Stie cineva unde pot sa gasesc rezultatele la olimpiada de la scoala 175 la romana?
Am 12 ani si imi place foarte mult de un baiat si nu stiu cum sa ii spun fiindca imi este rusine.Nu stiu daca si el simte acelasi lucru pentru mine.Cum pot sa imi dau seama? El are 13 ani.Si ce sa...? (mai mult)
Dati-mi cat mai multe poze cu Ashley Tisdale.Am cautat pe google si nu erau foarte frumoase.
E gratis sa iti faci blog?
Cine joaca Country Life pe facebook si vrea sa ma adauge la friends, trimiteti-mi un mesaj.Multumesc!
ROSTUL Când te desparti din vina ta, încerci o vreme sã te lupti cu ireversibilul, îti dai seama cã n-are sens, te lamentezi de formã si renunti. Când te desparti din vina celuilalt, ai nevoie...? (mai mult)
Salutare, sunt reprezentanta unei clase de a8a si a venit momentul in care eu trebuie sa ti discursul...am o problema cu formula de inceput, nu vreau sa fie banala ca altele gen:"in numele tuturor va? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva cum pun din calculator in telefon(nokia 5800 xpress music) o tema.Va rog mult!(daca se poate mai "explicit" ca nu sunt experta)
Cine joaca triburile pe lumea 9 sau 15? contact me [mesaj]
Http://fifa-tour.highbb.com Campionat de fifa 10 mai sunt echipe bune haidety sa-i dam drumul.
Cand e extreme rules. fundita
Sunt mândră că sunt membră TPU şi nu aş renunţa la acest site niciodată. Am aflat din el dintr-o întâmplare şi aceasta întâmplare e fericită. Noi suntem TPU, familia TPU. Şi pentru că suntem...? (mai mult)
"Iubirea este ca un copil care tanjeste dupa tot ce poate atinge" cine stie bine engleza imi puteti traduce si mie citatul asta in engleza ...va rog mult de tot!:*
Heii.:D. dati´mi si miee ceva jocuri.:-? dar sa nu fie online.sa le descarc si sa ma joc.cand vreau. dar sa fie intregi.nu.ca te lasa sa te joci.45´sau 60 de min.si gata-.:-s.si daca se poate si link´ul...? (mai mult)
Care-i numele real a lui Lady GaGa?
Cum e face o cutie de tinut reviste in ea? Nustiu cum se numeste. Ma rog. Intelege-ti voi. O cutie in care se pun revistele, speciala pentru aceasta intrebuintare.
Cine-imi-da-o-adresa-si-o-parola-ca- sa-intru-pe-ourworld-?
Salutare tuturor! M-ar interesa si pe mine sa aflu raspunsul la o situatie. Fratele meu a facut un credit de nevoi personale pentru a cumpara o casa foarte ieftina. El este casatorit si nu prea se intelege...? (mai mult)
Telefonul sagem 226 are internet? Nu gasesc nimic pe google!
Telefonul sagem 226 are internet? Nu gasesc pe google!
Am mai pus intrebarea acum vreo luna si ceva dar o mai pun o data in speranta ca este cineva care stie: Stie careva de unde pot descarca festivalul "SOPOT FESTIVAL 2008" mai e cunoscut sub numele de...? (mai mult)
Voi ce preferati? sa cititi cartea sau sa vedeti filmul? care au fost impresiile voastre dupa ce ati citit o cartea si dupa ati vazut filmul? dar invers? eu consider ca e mai frumos sa citesti o carte....? (mai mult)
Heii:). imi puteti spune cum pot baga jocuri de pe pc in telefon[sony ericson W580i]plss:*
Daca este cineva care a facut un proiect sociologic despre "efectul mesajelor mediatice cu un continut crescut de agresivitate asupra tinerilor". va rog mult de tot, spuneti-mi niste idei, sau unde pot...? (mai mult)
Care sunt toate melodiile cantate de Indiana Evans/ Bella din h2o, sezonul 3? Va rog, le vreau pe toate :)
Cum pot sa vad si eu cine mi-a dat stupid sau nefolositor la o intrebare?
Cati ani trebuie sa ai ca sa primesti reducere de bilet la tren(reducere de copil) nu de elev sau student
AUziti, cum se numeste fata din videoclipurile de la BAsshunter?
Are cineva aceeasi problema? NU exista zi in care sa nu ma cert cu mama si m-am cam saturat la fiecare chestie, bum se enerveaza.SI la cel mai marunt lucru:daca nu pun o geaca pe umeras incepe sa tipe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!