Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Buna ma numesc ioana si as dori sa ma ajutati cu un sfat...imi place de un baiat da nu stiu daca si lui i place de mine cum pot sa aflu?
Nu stiu cum sa mai fac sa nu mai fiu asa plangacioasa:(cum se intampla ceva imd ma pun pe plans, si nu mai sunt mica, am 18ani, e ceva km ciudat, nu? cand ma cert cu prietenul imd ma pun pe plans, ...? (mai mult)
Deci in 9 zile e aniversarea noastra. un timp scurt 3 luni dar pur si simplu minunat as vrea sa stii ce cadou i-as putea oferii. vreau ceva frumos. noi suntem romantici ma gandeam la o prezentare pawer...? (mai mult)
Ca tot a adus cineva vorba despre Eurovision. Care vi s-au parut cele mai frumoase melodii, din toata istoria Eurovisionului, si cea mai buna tara. Pe mine nu m-au dezamagit niciodata Armenia si Serbia: http://www.youtube.com/watch?v=c8dvxUv3XyY Melodia...? (mai mult)
Alre cineva un keylogger bun nevirusat etc? si un blinder?
Hei :(.Deci.Ieri am aflat de la altcineva ca baiatul care ma place.si pe care il plac si eu nu mai vrea sa se combine cu mine pentru ca nu vorbesc.este aiurea.pentru ca nu avem nimic in comun.si nu am despre...? (mai mult)
Unde pot sa-mi creez o pagina web
Ma sunat o prietena si mi-a zis ca a vazut la stiri ca vor sa taie si din alocatia copilului adica de la 42 roni sa o reduka la 32 roni, e adevarat? asa hahalere sunt incat reduk si alocatia copilului?...? (mai mult)
A-ti putea va rog frumos sa imi trimiteti un site su Sims 3 de descarcat?! Dau fundita.
Cina este din Ploiesti sa scrie: Ploiesti. :-D
Ce sa fac sa slabesc si sa scap de celulita?:( ca vine acum vara si nu vreau sa`mi fie rusine sa imi etalez costumul de baie. Dar nu vreau aceleasi sfaturi gen: nu manca paine si dulciuri. Ce sa fac sa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie cum sa ma ingrash cat mai repede posibil...am 16 ani si 45 de kg...
Care e faza cu bloody mary? De ce toata lumea pune intrebari cu Bloody Mary? De ce nu intrebati si de bau-bau sau tiganu' cu sacu' care aduna copii sau de martoaia sau de baba cloanta?
Mai stiti bloguri de genul acestuia ( http://geticul.blogspot.com/ )? Sa aiba chestii de cultura generala :D.
Http://www.tpu.ro/conversatii/daca-as-pleca-de-pe-tpu-mi-ar-duce-cineva-de-aici-dorul/ Stati linistiti ca nu ati scapat de mine
Stie cineva cum pot publica articole pe site-uri de genul:e-girl.ro,ele.ro etc? sau site-uri unde pot publica diferite articole destinate mai mult adolescentilor?
Va cer si eu o parere :P mi-am retras dosarul in ultimul an de liceu (cls 12). acum vreau sa continui anul, si nu stiu ce alegere sa fac : Sa aleg de a-mi continua cls 12...? (mai mult)
Esti o persoana credincioasa? :) argumenteaza :D
Pentru cei care au mai citit revista W.I.T.C.H, imi puteti spune mai multe despre fratele lui Will, William? Nu am citit numerele acelea. Am auzit ca e si el vrajitor sau ceva de genul, stiti mai multe? Multumesc!...? (mai mult)
nu stiu de ce nu pot pune layouts pe hi5.Sunt un fel de teme ca sa zic asa. Le iau de pe pimp-my-profile.com si pun code-ul la 'custom style', salvez si apoi nu-mi apare? (mai mult)
Ce a aparut prima data: oul sau gaina?
Purtati ochelari de vedere? Daca da. ce probleme aveti, cum le raspundeti celor care cometeaza vizavi de ochelarii vostrii si va plac?
Voua va e frica de moarte? Se zice ca Apocalipsa va veni in 2012...;-)Si daca ar veni, ce ati face, cum ati reactiona?:D
Dati`mi o idee cum sa`mi modific aspectul de hi5.:P Sau cu ce sa`mi fac.:-?
Hey! spuneti-mi si mie niste siteuri unde daca te joci si castigi, castigi premii reale (mp3, camere web etc) Dar n u de gebu` nemozone in care trebuie` sa cresti animale! Ci in care sa ma joc si sa...? (mai mult)
Cum vedeti voi viitorul omenirii?
Voi cum comentati cand va certati cu altii(fara injuraturi)...
Cui ii place Justin Bieber sa se uite la asta http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE&NR=1 si http://www.youtube.com/watch?v=V1S7COmm6HQ
Hey cand ati vazut ultima data curcubeu?
Vreau sa va intreb ceva! Ce inseamna "XD"?
Ma numesc Alina si sunt din judetul Olt, oras Caracal.Nu am nici o prietena/un prieten.Cine vrea sa vb. cu mine sa-mi dea un mesj cu id lui.Sunt o fire cuminte, linistita, imi place culorea albastru,...? (mai mult)
Oameni buni, am nevoie urgenta de cateva teste la biologie pentru clasa a VIII. Aruncati-mi va rog un link. Multumesc mult.
Unde pot sa fac si eu teste pentru a afla IQ meu? fundita :D
Sunt in clasa. a VIII-a si as vrea sa merg la liceul Mihai Eminescu(din Bucuresti)...va rog vreau niste informatii despre liceu(cum e, cum sunt profii) pe net nu prea gasesc informatii.va rog mult, orice? (mai mult)
Salut tuturor! Sunt fan Eurovision, imi place foarte mult. Ma rog, sa trecem la subiect: Chestia este ca noi mereu ne plangem ca luam putine puncte si ca vecinii nostri nu ne voteaza. Dar noi? Noi...? (mai mult)
Cine canta melodia "Stereo"? Am auzit-o la radio, dar nu stiu cine o canta. este un artist roman, ma puteti ajuta? Multumesc!
Stiti de unde pot sa ma uit sau sa descarc barbie in frumoasa si sarmana croitoreasa? pls help me!
Cine are un blog? Daca aveti va rog, dati-mi-l si mie ca sa vad cam ce ar mai trebui sa adaug si eu! Va multumesc!:X
Nu stiu de ce nu mai imi merge cantarul. I-am pus baterie noua pentru ca am crezut ca s-a terminat si nici acum nu merge.Imi apare ca un fel de L mare. Voi ce credeti ce as putea sa-i fac.
Stiti cineva cine canta piesele de la barbie in printesa si sarmana croitoreasa? dau fundita!;)
Cine stie matematica de clasa a 9 a? am teza marti si nu stiu nimic :|... daca va pricepeti la mate imi puteti lasa id vostru sau daca nu vreti sa apara id vostru imi puteti lasa un mesaj :D va rog mult? (mai mult)
Care aveti Imvu? spuneti-mi si mie va rog frumos cum se fac bani.:( mersi anticipat:*
Care stie siteuri de gen linkvadator.net dar la care sa nu se incheie partida sau de fapt sa mi le ziceti pe toate
Dati-mi si mie un site roman cu haine tip emo/punk :) dau fundita ^~^
Cea mai buna crema pentru protectie solara? Ce v-ati lua cu voi intr-o vacanta de 9 zile intr-o tara mediteraneana? Incepand de la alimente si pana la cele mai mici detalii ( imbracaminte, muzica, versuri,...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturile voastre... Eu l-am cunoscut acum 3 ani... si de atunci il iubesc si el stie asta. Acum sta cu mie in casa (la verisoara lui, locuim toti 3) si imi zice mereu ca sunt febfetea lui,? (mai mult)
Ma simt groaznic. am dat teza la matematica si nu cred ca iau mai mult decat 5-6 si eu care vroiam 7-8 :(( am dat la rom si am luat 9. nu mai pot imi vine sa caz jos nu ma pot gandi faptul ca iau nota mica...? (mai mult)
Ce semnifica firul alb la 13 ani:))?
HELP plz, stie cineva vreun site cu oferte de munca pe litoral? am 17 ani si as vrea sa ma angajez.sau stiti vreun site unde as putea sa postez ca imi caut de lucru?
Daca ingheata anul logic se repeta, nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!