| Parakeets a întrebat:

A mai mâncat cineva șnițele la viața lui și a simțit/experimentat cum îi stau în gât? Adică se mărunțesc în cavitatea bucală, ajung până în gât, și aproape de stomac, până să intre acolo, se opresc pe acel tub digestiv, cum s-o numi și se resimte ca și când nu mai poți respira.

A mai experimentat cineva treaba asta? Și dacă da, ce ați făcut?
Mie mi se întâmplă doar la șnițele, e ca și când nu mai pot ajunge în stomac și simt deja, imediat după ingerare, ca un junghi în piept, până la sufocare.
Se poate muri de la așa ceva oare?

Și dacă da, în fața Lui God s-ar considera moarte naturală sau sinucidere, ținând cont că se exercită păcatul desfrâului/mâncatului în exces și compulsiv și dorința de dispariție din această viață exista în ADN?

Și ce sfaturi recomandați pentru lubrifierea esofagului, ca să poată aluneca mai bine mâncare până în stomac și să nu se mai ajungă la incidente și disconforturi de genul?
Deși bănuiesc că prima regulă ar fi mărunțirea cât mai mult a alimentelor ingerate, nu?
Dacă da, vreau un sfat ce să fac când mă aflu ca un lup în fața farfuriei cu șnițele și aș devora toate șnițelele de acolo, într-o secundă și îmi pierd controlul?! În acel moment e blanc în fața ochilor mei și mă gândesc doar cum înfulec acele șnițele. Am încercat tot, de la terapii, la citit n cărți de dezvoltare personală și până la Prozacul pentru bulimie și chiar și așa mai antisocială, de vorbit cu amicii mei (ăia rari) despre problemele astea, unii chiar s-au ținut de capul meu "să las mâncarea" dar se pare că nimic nu a funcționat. Aproape că nici frica de vomă nu mă mai sperie și nu mă mai poate opri de la a mânca haotic, despotic, ca un lup ce caută doar să-și înfigă colții în pradă. V-am spus asta ca să vă faceți o idee cam cum privesc eu șnițelele și farfuria cu șnițele, ca să nu începeți cu sfatul "ambiție". Păi ambiția mea este să-mi înfig colții ca un animal sălbatic în mâncare. Și cam greu mai scapi de această ambiție. Și observ că fix ce ador cel mai mult, a început să-mi facă cel mai mult rău.
Credeți că mai există salvare pentru astfel de oameni, de la a nu-și mai "mânca viața"?

*Există însă și balsamuri digestive sau pastile pentru treaba asta?
Nu-mi recomandați Dicarbocalm și Gaviscon, pentru că am cutii pline cu astfel de pastile și nu-mi place gustul lor. Dar nici nu ajută prea mult, deoarece eu aș vrea să iau ceva ce să mă ajute în timpul meselor, nu după ce deja am mâncat.

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se poate muri de la așa ceva oare? Nu.
Credeți că mai există salvare pentru astfel de oameni, de la a nu-și mai "mânca viața"? Da.
*Există însă și balsamuri digestive sau pastile pentru treaba asta?
Nu.

| doctorandus a răspuns:

Da, corect, daca nu le mestesc bine, asa patesc. Dar daca le mesteci bine nu au nicio treaba.

| GabiDumitrescu a răspuns:

You need to exercise. Deepthroat a cucumber or banana. Thank me in 2024.

| dullcat a răspuns:

Pai inseamna ca nu este gatita mancarea cum trebuie. Evita sa mai mananci snitele, nu? Cred ca nu are sens sa te gandesti la scenariul in care mori din aceasta cauza.Bea apa cand ceva nu aluneca pe gat si alege sa ai mereu o salata sau ceva un sos care sa te ajute la inghitire.Mai era pe aici o persoana care mereu spunea ca ii ramane mancarea in gat, in general, tot repetand postarile.Dar nu cred ca a gasit nici ea o solutie.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, bun venit pe tărâmul celor care nu mestecă mâncarea cum trebuie și le rămâne în gât sau oriunde în drumul spre stomac.
Îmi dai troll vibes din ce în ce mai mult.

| Parakeets explică (pentru J0B0MAT):

Troll vibes?
La ce te referi?
E bullying-ul?
Eu îți transmit ideea de bullying ție, eu nu am oferit bullying la viața mea, doar l-am primit laughing) in schimb eu doar am tăcut, dar am executat oameni ca Hitler când am zis "auch, doare"
sau tu vrei să mi oferi un bullying după ce ai citit asta? laughing)

Dacă este a doua și te infurie oamenii "care-și mănâncă viața" sau grașii, sorry, dar deja am primit tot hate-ul din lume și chiar rasism crunt, încât deja chiar mă lasă rece acest aspect. laughing) Sunt deja beton când vine vorba de bullyingul și rasismul endomorfic și bulimic. laughing)

| J0B0MAT a răspuns (pentru Parakeets):

Poți căuta pe google ce înseamnă troll, cum poți face cu majoritatea întrebărilor pe care le-ai pus pe aici și ai fi putut găsi răspuns.Dar nu faci asta și dai romane de răspunsuri, exact ca un troll cu prea mult timp liber, aka un mincinos.
Și eu am primit bullying, dar am și oferit apoi, într-o măsură mult mai mică și doar celor care meritau, un fel de bully de bullies, iar fără motiv foarte rar și am regretat.
Pe aici nu prea cred că am făcut bullying, m-am mai luat de Ray, de CristidinBuc, dar și-au meritat totuși.

| Parakeets explică (pentru J0B0MAT):

Nu sunt troll. Dar da, sunt un om cu timp liber.
Altora le oferă bani și putere, Dumnezeu, altora le oferă un acoperiș doar cât să trăiască decent și mult timp liber.
E dreptul fiecăruia apoi cum și-l gestionează. happy
Eu îl gestionez, citind, mai lucrând pe la engleză, făcând jocuri de memorie ca să nu-mi pierd totuși mintea complet, contemplând viața pe balcon, vorbind cu God al meu și citind Biblia, studiind criminalii și psihologia online laughing) și văzând filme sataniste ori bune, ca scenariu mă refer, mai nou scriind pe TPU când nu am chef de făcut nimic prin casă, lucruri elementare laughing) de ținut apartamentul oarecum curat și așteptând în final Apocalipsa.

Dacă ești invidios pe timpul meu liber, nu-i problema mea. Și eu am lupta mea cu invidia de Crăciun și sărbători, pentru că ceilalți mereu au mai multe sau chiar în general că alții au fost dați cu mai multă putere în viață.
Așa că happy fiecare cu lupta lui. Zic.
Troll nu sunt. Pentru că am povestit doar viața mea. Care oricum e banală. Adică dacă aș fi fost troll și măcar aș fi spus povești cum că sunt Antihrist sau dețin nu știu ce armă bună, aș fi mai fost susceptibilă de a fi Troll ce mint asupra vieții mele. Dar după cum vezi sunt doar o frunză-n vânt, dar reală. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Xox0 a răspuns:

N-am citit tot ca aberezi, dar depinde de cum sunt gatite snitelele.
Mi s-a intamplat sa mananc snitele uscate si sa am aceeasi impresie cum ca-mi stau in gat, dar am mancat si snitele bune, care nu au fost prajite exagerat de mult si simteai suculenta carnii.

Răspuns utilizator avertizat