| CosminaCosmm a întrebat:

Acum 5 zile am cunoscut un baiat in autobuz.care s-a dat la mine si imi zicea ca sunt dragutahappy (eram si cu prietena mea) Dupa ce am coborat din autobuz m-a luat de mana si ma asezat pe o banca. Apoi m-a sarutat si mi-a dat id-l lui si a zis caci mai vorbim.AM VORBIT CU EL SI AM DECIS sa iesim sa ne plimbam apoi dupa plimbare am VORBIT pe mes a 2 zi la fel dupa care in a 3 zi LA ORA 12 (NOAPTEA)A LUAT TELEFONUL UNUI BARBAT SI O SUNAT CU ASCUNS DIMINEATA MAMA L-A SUNAT PE ACEL BARBAT SI L-A INTREBAT CINE ESTE ATUNCI IN MOMENTUL ACELA AM AFLAT CA EL MAI ERA CU 1 FATA DE MAI MULT TIMP ATUNCI I-AM DAT IG NU AM MAI VB CU EL SI CAND INTR PE ALT ID MA INTREABA TU ESTI IUBITA MEA BLONDA CARE AM CUNOSCUTO IN DORALI ATUNCI AM AFLAT CA MAI ERA CU 2...CUM SA SCAP DIN STAREA ACEASTA? MA SIMT RAU SI NU MANNANC DELOC

Răspuns Câştigător
| clauss a răspuns:

Altu, nu i capat de tara, asta e, ai luat si tu o mica pacaleala. ocupa ti timpul cu mici activitati

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ce usor esti de agatat si ce anturaj fain ai. Nu am inteles de ce nu mananci.

| usernameSg0 a răspuns:

Gaseste un lucru prin care sa-ti descarci nervii, fa ceea ce-ti place, nu te mai gandi la ala si uita complet de el, filme si inghetata etc.
Bafta!