NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Acum că vin sărbătorile, aveţi de gând să sacrificaţi (pe lângă porc) un copac sau veţi alege o variantă alternativă (un brad artificial, un brad viu în ghiveci sau în curte, un ficus, un tablou, nimic...)?
http://youtu.be/-AUE4ZrMItI

138 răspunsuri:
| Birlik65 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Da.dar si pun inapoi puieti..deci ace; le paduri sunt speciale pentru taiat. pomi de craciun.

| MissADEEL a răspuns:

Artificial, mediu ca mărime, cu un odorizant potrivit pe lângă sau, mai simplu, o să mănânc mandarine prin zona bradului.

NOname
| NOname explică (pentru LostInPark):

Poate vom evolua până la proiecţiile 3D cu brazi (porci, miei...) şi problema-i rezolvată.

| Kanpeki a răspuns:

Brad artificial.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru perfectsmile93):

AS... Fuego zice impodobeste mama bradul '''laughing)

| Drolja a răspuns (pentru syd2):

Atunci ar fi cazul să nu îţi mai cumperi cactuşi.

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu există

| alexandrualind a răspuns:

Natural.

| ubox7007 a răspuns:

Brad natural, porc de la tara. Nu am nici un resentiment, faptul o data pe an se tai puieti, multi din plantati de puieti, nu afecteaza cu nimic, este ceva mai degraba sentimental pentru uni. Un bard ca acela care il cumperi de craciun creste in 2-3 ani poate chiar prea mare si la dimensiunile acelea nu sunt "fabrici de aer" deci practic este inutil sa nu iti iei un brad natural, daca "iti pasa de mediu" ai putea face alte lucruri, gen sa renunti la masina, dar toti "salvatori mediului" ar prefera sa faca 2 minute cu masina in loc de 10 pe jos sau 5 cu bicicleta, dar cumpar un brad artificial + faptul ca o gramada de problema vine din partea celor care cultiva soia modificata genetic, intensiv, pentru industria carni => daca ai deveni vegan ai face ceva pentru mediu, pana la urma sunt o gramada care le poti face pentru mediu, dar sa nu iei un puiet de brad pentru ca "iubesti" mediul inconjurator este o tampenie dusa la extrem.

| Valientin a răspuns:

Nimic porcul se taie injunghiat doar cand e mort se leaga de un copac atarnat cu capul in jos sa se scurga sangele si sa il prajesti mai bine ( arzi)

| oprescudorin11 a răspuns (pentru NOname):

Dar Eminescu spunea:'de tai din codru o ramurea, ce-i pasa codrului de ea! Eminescu era ecologist sau derbedeu?

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Birlik65):

Un fel de clone crescute ca sa facem transplanturi fara a face rau cuiva?

| oprescudorin11 a răspuns (pentru MissADEEL):

Mandarinele sa fie si ele din gumilastic, sa nu distrugem soiul!

NOname
| NOname explică (pentru oprescudorin11):

Era poet.

Ar fi interesanta o lume decorata doar holografic! Pentru voi! Eu raman tigru:vreau sa simt sangele adevarat, ca stramasii mei! Nu al semenilor, doar al bradului neaos si al porcului crescut la tara, daca mai exista.Si mielul (tembelul), dar sa nu-i sacrific eu! Prin procura, ca-s milos!

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Valientin):

Nu ai invatat la lectia de ecologie ca porcul are ca si omil o gramada de fiinte care se agata in lantul lui trofic? Omori tu sau altii un porc, omori o gramada de bacili, tot felul de virusi, lasi lupul nemancat, apoi sunt si paraziti. Practic distrugi o ZA din lantul trofic! Cum sa prajesti o fiinta? Chiar nu iti este mila?
Nu stiu ce sa mai cred! E absolut inacceptabil!

Codrul sau Eminescu? Eminescu, tare mi-e teama, nu a studiat ca voi ecologia.Se mai dadea mare filozof!

Apoi ce? Poetii au voie sa vorbeasca si cu prostii?

| oprescudorin11 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Vorbeai de pisicile 'primei doamne"? Pai aia are de la guvern(banii vostri) inca 5000L pentru o viata ecologica!

NOname
| NOname explică (pentru oprescudorin11):

Nu ştiu de poeţi, dar văd că tu te ţii numai de ele. Ai o logoree continuă.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai INOCENTA misuna (cum nu vezi?) prin bunavointa populatiei care se uita cu sfiala la porc si nrad! Dar din neinocenta altora, vin derbedeii si taie tot, si brazi si porci!
E foarte folositor ca esti inocenta!

| oprescudorin11 a răspuns (pentru mihai69):

N-ar fi mai bine sa taiem toti copacii si sa punem in loc copaci de plastic?
Si toti porcii si sa facem numai porci de faianta, cum erau vacile alea de la televiziunea romana?
Hai ca sa regandim natura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Lasa tuica aia fiarta in pace, sensei, ca dai in delir. Ori TPU, ori tuica! Niciodata amandoua!

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Adry05):

Crezi ca daca eviti tu este suficient?

| oprescudorin11 a răspuns (pentru ubox7007):

Parca mai simt in tine un om normal 'la cap', mai sunt ca tine! Serios, lumea a luat-o razna! Face toate abomlinabiile, omoara, distruge tot, iar cand vede o furnica, il apuca mila si cumpatarea!
Chiar imi place viziunea realista a lumii in care traim.

Incercam sa pudrez si eu socetatea, ca si tine! Uite cati rataciti ai adunat la o singura intrebare!
Meriti un premiu! Ar trebui sa te puna politicienii sefa de campanie electorala.Mergi sigur la castig.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce nu-ti place, astept o replica, ce spui tu dovedeste ca vrei sa fii formator de opinie. Nu mi se pare corect! Daca deranjez limbajul de lemn, nu -i problema, dragutule.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Brazii artificiali arata mai bine* big grin

| OoBunnyoO a răspuns (pentru oprescudorin11):

Vorbeam de pisicile mele, ca nu risc sa isi sparga matele cu brazii naturali.
Cat despre guvern, nu cred ca am comentat nicaieri ca am optat pentru brad artificial din motive ecologice.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

De ce-ti faci griji atunci? Dar si mie imi plac pisicile si nu le-am vazut mancand brazi sau patind ceva din cauza lor. Chiar nu te inteleg.Sau poate visez si nu stiu.