Oare de ce se omoara tinerii in Romania? Acest lucru denota educatia primita, atat de la parinti, cat si de la scoala.Asa ceva nu se face, viata este grea, este o lupta cu tine insuti si apoi cu cei de langa tine, probabil a fost prea slab de a facut asa ceva, pacat de el.Viata iti este data sa o traiesti si nu sa mori.Lupta cu viata pentru el a fost mult prea dura si pacat de el ca nu a putut sa o castige.Acest subiect ar trebui sa fie tratat in scoli de profesori.
Pana unde are de gand sa mearga prostia omeneasca...![]()
Sti, este exact ca zicala asta : "Cand vrei sa te-arunci de la balcon, adu-ti aminte, ca ai coarne boule, nu aripi!"
Nu, nu se merita pentru nicio fata, fie ea.cat de inteligenta, frumoasa, devreme-acasa, etc.
Nu! avea toata viata inainte. si tipa respectiva ce o sa faca? o sa-si gaseasca pe altul, iar asta se raceste-n groapa.
Mare, mare greseala...
Sa ma omor eu si sa-l las pe el sa traiasca fericit cu alta? In nici un caz, mai bine il stresez in asa fel incat sa se sinuicida el. Cu pareta a doua am glumit, daca nu mai exista iubire fiecare sa se dupa pe alt drum si gata, s-a rezolvat problema.Si asta cu toate femeile ce sunt in lume statea dupa una? Viata este destul de frumoasa pentru a pierde sansa de a trai.
Solutia asta trebuie sa fie respinsa din capul locului. Poate ca si el a inselat si va insela.Ar insemna sa avem un sir de cadavre.Ar fi trebuit sa se intrebe daca nu cumva el a ales gresit. Mira
Dragostea asta... greu de imaginat ce e in mintea fiecaruia dupa ce afli asa ceva... Eu mai mult ca sigur i-as omori pe ei nu pe mine ![]()
Numai bine, Shin
Clar ca nu! numai ca, in general, este vorba de persoane cu probleme psihice grave. a putut sa arunce responsabilitatea pe fata si s-a folosit de pretext.chestie de anormal.
Viata ne-a dat-o Dumnezeu nu avem noi dreptul sa ne-o curmam si nimeni si nimic in lume nu merita un asemenea gest.Viata-i o lupta, depinde si cum ti-o faci, poate fi un iad cum poate fi macar acceptabila.Depinde de fiecare iar speranta nu trebuie sa ne paraseasca niciodata!
Chiar nu se merita asa ceva...viata oricat ar fi de grea, este totusi frumoasa...toti avem momente grele, dar ce s-ar intampla daca toti ne-am pune capat zillelor? Asa ca, mult curaj!
Pentru nimeni nu merita sa faci asa ceva.indiferent cat ai iubi o persoana.cred,de fapt sigur avea ceva probleme la cap
Bună.
Dragostea îți gâdilă puțin și nervii.
A făcut o depresie pe fond nervos (s-a simțit trădat sau înșelat așa cum spui tu) și a văzut negru în fața ochilor.
Mulți oameni recurg la gesturi extreme din cauza necunoașterii persoanei de lângă ei. Simt că o dată ce persoana dragă i-au dezamăgit, viața nu mai are niciun sens pentru ei și decid tot ce este mai sumbru: aleg moartea.
Eu nu sunt cu multe de acord pe lumea asta, dar fiecare are gândirea și percepția lucrurilor în mod diferit.
Pa, pa.
georgiana întreabă:
BebeStrumf întreabă:
Ovidiu1243 întreabă: