Oare de ce nu ti-ai putut da seama mai repede ce vrea baiatul asta de fapt? Atunci nu mai treceai prin asta. La 13 ani nici macar el nu stie ce e aia 'iubit'. Pe bune ca nu inteleg chestia asta, sa ai 'iubit' de la o varsta ca a ta cand nici nu stiti cu ce se mananca painea... e normal sa se intample chestii de genu' pentru ca nu exista pic de logica, daramite sentiment. Baiatul asta cauta sa fie 'smecher' prin a schimba cat mai multe iubite, nici macar nu se gandeste la voi in timpul liber, nici la tine, nici la prietena ta si si pe ea ar fi parasit`o, stai calm. De ce nu asteptati voi sa cresteti? Nu trebuie sa faceti nimic in sensul asta, 'decat' sa asteptati.
Eu am stat cu el pentru ca il placeam de mica si el m-a intrebat ca stia ca imi palc de el ma de mica sia zis acu cat e singur si asdia am asteptat oricum imi pare rau
si dupa aia imi parea rau ca am stat cu el
La varsta asta nu poti vorbi de iubire.Parintii tai cunosc problema?
Da dar a zis ca ei mi-au zis ca nu trebuia sa stau cu el dar daca nu am inteles
Asa ramaneti ranite din dragoste.Intai o faceti si apoi regretati.Un baiat, cand face o prostie, spunem ca gandeste cu celalalt cap.Dar voi, fetele, cu ce ganditi?
Ba ganditi.Dar voi aveti alte prioritati. Spre deosebire de baieti.
RAY întreabă: