| lauraalexandra99 a întrebat:

Am 13 ani si am stat cu un baiat 3 saptamani iae lui in tot acest timp ii placea de cea mai buna pruietena iar fata aia la refuzat pentru ca stia ca e cu mine ce pot sa fac sa nu mai plang Fundita!

Răspuns Câştigător
| xBya a răspuns:

Oare de ce nu ti-ai putut da seama mai repede ce vrea baiatul asta de fapt? Atunci nu mai treceai prin asta. La 13 ani nici macar el nu stie ce e aia 'iubit'. Pe bune ca nu inteleg chestia asta, sa ai 'iubit' de la o varsta ca a ta cand nici nu stiti cu ce se mananca painea... e normal sa se intample chestii de genu' pentru ca nu exista pic de logica, daramite sentiment. Baiatul asta cauta sa fie 'smecher' prin a schimba cat mai multe iubite, nici macar nu se gandeste la voi in timpul liber, nici la tine, nici la prietena ta si si pe ea ar fi parasit`o, stai calm. De ce nu asteptati voi sa cresteti? Nu trebuie sa faceti nimic in sensul asta, 'decat' sa asteptati.

10 răspunsuri:
| lauraalexandra99 explică (pentru xBya):

Eu am stat cu el pentru ca il placeam de mica si el m-a intrebat ca stia ca imi palc de el ma de mica sia zis acu cat e singur si asdia am asteptat oricum imi pare rau
si dupa aia imi parea rau ca am stat cu el

| darrio2007 a răspuns:

Sa mai inveti la gramatica.

| lauraalexandra99 explică (pentru darrio2007):

m-am grabit

| darrio2007 a răspuns (pentru lauraalexandra99):

Ok.De acord cu raspunsul dela oBya.

Poi ce vreti daca il iubeam

La varsta asta nu poti vorbi de iubire.Parintii tai cunosc problema?

Da dar a zis ca ei mi-au zis ca nu trebuia sa stau cu el dar daca nu am inteles

Asa ramaneti ranite din dragoste.Intai o faceti si apoi regretati.Un baiat, cand face o prostie, spunem ca gandeste cu celalalt cap.Dar voi, fetele, cu ce ganditi?

Noi fetele nu prea gandim laughing

Ba ganditi.Dar voi aveti alte prioritati. Spre deosebire de baieti.