| Biiskrem a întrebat:

Am niște probleme cu rinichii și trebuie să fac pe cămila confiată big grin. De mică n-am băut mai mult de un pahar pe zi deci mi-e greu să fac saltu' ăsta, trebuie să beau multă apă. M-ar ajuta niște idei, ceva care prin activitățile mele zilnice să-mi amitească să mă hidratez. Să-mi lipesc niște bilețele pe frunte, nu știu thinking
Săru'mâna.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti cumperi un bidon de ciclist care il tin bagat in suport sa se hidrateze, numai ca tu il ti in ghiozdan si cand il deschizi, il vezi apoi zici ca trebuie sa bei.

| Liviu a răspuns:

Eu sincer beau cam... o cana de 1 litru la masa(nu, nu exagerez) avand in vedere ca mananc cam de 3 4 ori pe zi. da-ti seama.Amu sa iti explic.Eu beau apa multa, enorm de multa, indiferent de anotimp.Am inceput sa beau cantitati din ce in ce mai multa de apa.Cand eram mic mi se spunea des 'faci broaste-n burta (yada yada yada)' incearca sa bei pe zi ce trece mai multa apawinking Ia-ti o cana gradata, si bei pe fiecarezsi mai mult cu 'x' mililitri, sau iti faci o masurahappy Incepi de jos, ca sa ajungi suswinking happybafta, vezi nu te forta. Bea cate putin nu ca gloaba laughing

| Doub a răspuns:

"camila confiata" asta mi-a placutlaughing)ai putea sa lipesti niste biletele in locurile pe care le vezi cel mai des de ex:frigider, usa, cana, oglinda etc.; rogi pe cineva din familie sau un prieten sa-ti aminteasca de asta sau scrii pe mana mare APAwinking Baftahappy