. am cea mai proasta diriginta din lume... eu facand antrenamente de 4 ori pe saptamana trebuie sa plec de la ultimele 2 ore de la scoala! Plus cantonamente de cateva ori pe an! La sfarsit de saptamana clubul imi da o "scutire" cu care pot sa motivez absentele! Aceasta hartie o duc la diriginta sa o semneze si apoi o duce la director pentru avizat! Toate bune si frumoase pana m.am trezit cu cateva zile inainte de vacanta ca am o droaie de absente! M.am dus la diriga sa o intreb ce s. a intamplat iar ea cu o seninatate nesimitita mi. a spus ca ba a uitat sa duca scutirile, ba le. a pierdut sau ca nu a vrut directorul sa le avizeze! M.am dus si la director sa vad daca stie de treaba asta si mi. a spus ca nu a mai primit scutirile de la diriga de la inceputul lui Decembrie! Si normal ca m.am trezit cu media 9 la purtare
. am cea mai proasta diriginta din lume... eu facand antrenamente de 4 ori pe saptamana trebuie sa plec de la ultimele 2 ore de la scoala! Plus cantonamente de cateva ori pe an! La sfarsit de saptamana clubul imi da o "scutire" cu care pot sa motivez absentele! Aceasta hartie o duc la diriginta sa o semneze si apoi o duce la director pentru avizat! Toate bune si frumoase pana m.am trezit cu cateva zile inainte de vacanta ca am o droaie de absente! M.am dus la diriga sa o intreb ce s. a intamplat iar ea cu o seninatate nesimitita mi. a spus ca ba a uitat sa duca scutirile, ba le. a pierdut sau ca nu a vrut directorul sa le avizeze! M.am dus si la director sa vad daca stie de treaba asta si mi. a spus ca nu a mai primit scutirile de la diriga de la inceputul lui Decembrie! Si normal ca m.am trezit cu media 9 la purtare  ! Acum fapta e deja consumata dar ce fac eu in semestrul care de abia a inceput? Daca ma las tot pe mana ei, ajung corigent din cauza purtarii!
! Acum fapta e deja consumata dar ce fac eu in semestrul care de abia a inceput? Daca ma las tot pe mana ei, ajung corigent din cauza purtarii!					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ii ceri sa iti semneze diriginta avizul si te duci personal cu el sa-l semneze directorul.Ai pierdut un punct la purtare degeaba, asa ca ia masuri 

Esti cam dura cu diriginta! Eu cred ca a uitat, uitarea e omeneasca, etc. Dar sa stii, eu cred ca e si un pic enervata ca tu faci sport de performanta-pentru asta exista licee sportive, probabil e un pic mai demodata, in sfarsit! Eu cred ca poti s-o iei cu frumuselul, si se va da pe brazda.Pacat de nota la purtare. Am uitat sa te intreb, ai avut probleme la invatatura? (intelegi?)
					Dc sa fie enervata? ca nu face si ea sport de permormanta?  ) nu am probleme la absolut nimic, ma descurc fb la scoala
) nu am probleme la absolut nimic, ma descurc fb la scoala (mai bine te abtineai)
 (mai bine te abtineai)