Deci! cum sa fugi de ksa sau sa te omori? E cel mai mare pacat.Eu ar trebuie sa fiu aia ac anul asta dau capacitate
ma rog.Nu mai fa lucruri din astea.Si incearca pe parintii sai demonstrrezi ca acum teais chimbat, inveti si gata! Bafta
In ce limba ai scris, desteptule? Ca trebuie sa citeasca omu' de cinspe ori ca sa inteleaga ceva.
Fizica nu stii, romana nu stii, chiar ca faci degeaba umbra pamantului.
Multi oameni ar da orice, absolut orice sa mai fie macar o zi langa cei draci si tu... Tu iti imaginezi ce durere mare le-ai provoca alor tai? Iti dai seama ca i`ai distruge complet? Si pentru ce, pentru faptul ca NU vrei sa inveti, pentru faptul ca NU vrei sa-ti valorifici sansa?
Mai gandeste`te...
Ma crezi ca nici eu nu mai suport lumea in care traim? Nu mai suport nimic, pe nimeni. Oare sunt chiar asa de neinteleasa? Chiar atat de dificila? Macar as vrea sa stiu unde gresesc! Eu cred ca ar trebui sa gasesti ceva care sa iti placa mult, sa descoperi in tine ceva special si sa incerci sa valorifici acel lucru. Eu de exemplu sunt intr-o trupa de teatru. Ajuta. Crede-ma. Ai putea sa faci si tu acelasi lucru, ai putea sa incepi sa iti faci prieteni noi, sa cunosti lume, sa socializezi si ai sa vezi ca o sa iti vina pofta de viata. Iar parintii nu inteleg de cele mai multe ori nevoile adolescentilor, iar pentru asta totusi nu trebuie condamnati. Nimeni nu a invatat cum sa fie parinte, iar ei fac tot posibilul sa le ofere copiilor o viata cat mai buna. Sfatul meu este sa incerci sa te ocupi cu altceva, dar totusi sa mai pui si mana pe carte pentru ca anii nu se mai intorc si acum e vremea sa inveti. Restul o sa se rezolve de la sine. Sa stii ca tot timpul exista o a doua alternativa. Atunci cand ai cazut in bratele mortii crede-ma ca nu mai ai nicio sansa de a da timpul inapoi! Si in fond, nu stim daca dupa moarte este o alta viata, iar daca este nu stim daca este mai buna. Deci de ce sa ne dorim ceva care nu cunoastem?!
Clauduile daca o sa mai ai tentatia de a te omora iti recomand sa te duci la un psiholog,iti promit ca aceasta stare iti va trece cu timpul,incearca si tu sa vorbesti cu parintii tai sa le spui tot ce simti fara jena,si vei vedea ca te inteleg pentru ca ei te iubesc,pentru ca daca nu te-ar iubi,nu ti-ar oferi un adapost o mancarica,si nu te-ar bate,pentru ca ar fi zis"vrea sa se omoare,SI
?"deci viata efacuta ca sa o traiesti si iti va fi luata cand va vra dumnezeu, nu cand vrei tu, hai noroc![]()
Sunt oameni bolnavi, care ar da orice sa mai traiasca cateva zile si tu vrei sa te omori?
toata lumea are probleme, daca asta ar fi rezolvarea inseamna ca cimitirele ar da pe afara de morti
totusi in viata sunt si momente triste dar si frumoase, si merita traita
We mersi
acum stiu ce sa fac sh we ardnaxur1961 date dracu fate prof sau om de stiinta ma pis pe tine eu cer sfaturi nu replici date dracu de prost... mersi celorlalti ma pun pe teme![]()
acum stiu ca viata trebuie traita din plin si cu momente bune si cu rele
Neagracaceara întreabă: