| WatswovskyvonAle a întrebat:

Am o problema! Deci.eu nu inteleg de ce o intrebare inteligenta care chiar merita un raspuns are maxim 6 raspunsuri si una despre culoare, zodie, varsta, nume si mai stiu eu ce au cate 100. aa si sa nu uitam si de intrebarile bazate pe "sex"! e prea aiurea.asta e un site pe care se pun intrebari la care chiar ai nevoie de raspuns! Intrebarea mea e: De ce nu incercati sa puneti intrebari mai. cm sa zic.INTELIGENTE!? Puteti sa ma judecati pentru ce am scris pana acum. dar am simtit nevoia sa ma descarc.si sa nu uitam! FARA FUNDITA! (sa vad daca isi da cineva interesul.)

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pentru că unele probleme depăşesc cunoştinţele copiilor de 13 ani. Media vârstei persoanelor care intră pe TPU e sub 18 ani. Şi răspunsurile de tip zodia, culoarea sunt accesibile tuturor. Depinde şi de ora la care postezi şi categoria.Baftă!

| pengu a răspuns:

Buna,
pentru ca sunt foarte multi copii pe site, care se plictisesc si au o mare nevoie de a fi bagati in seama si pentru ca nu au subiecte pun si ei ce "gandesc"; dupa cum spunea si Ganduri albe, media este sub 18 (desi eu as clasa media userilor activi chiar mai jos) si... cam asta e explicatia. eu una nu am mai intrat decat f putin pe site, timp de o saptamana, pentru ca nu am "prins" nici o intrebare mai serioasa, numai copilarii straight face thinking

| pengu a răspuns:

@BlueBaby in primul rand imi cer scuze pentru intarziere, in al doilea rand Multi inainte! si in al treilea rand draga mea este vorba de intrebarile fara sens si care se pun non-stop pe site, si eu am rasp la o intrebare gen "ce culoare va place?" dar o data si atat, nu cred ca este necesar ca fiecare user sa puna o intrebare pe care au mai pus-o alti 70. 000 useri. deci problema care a apaut nu este ca sunteti multi copii pe site, ci intrebarile absurde pe care le pun foarte multi dintre voi, dar asta nu inseamna ca va punem pe toti in aceiasi ciorba tongue

| EUSIATIT a răspuns:

Cauta tu situl si acolo poti sta daca nu ti place aici [intrebari inteligente] chiar asa se numeste. o sa fii dezamagita]dar. intra acoloPoate nu ne ridicam la nivelul tau SCZ.

| andrei a răspuns:

Perfect de acord cu Ganduri albewinking

| Derye a răspuns:

Haterz gonna gate.

| BlueBaby a răspuns:

@ penguina, @ Ganduri albe: Hey, salut:* De ce ne bagati pe toti in aceeasi oala? Am 14 ani si intrebarile mele sunt intotdeauna serioase si la care chiar am nevoie de raspuns. La fel ca multi care au observat asta, am decat 2-3 raspunsuri. Ia sa vedeti daca peste 5 min bag o intrebare gen,, Ce culoare va place? Daca e aceeasi cu a mea dau funda mare si rosieeeee." o sa primesc in juma de ora cel putin 5 raspunsuri. E aiureeastraight face uitati-va pe intrebarile mele si sa vedeti ca la nici una n-am mai mult de 6 raspunsuri.

| Helene a răspuns:

Wow, stii ca la asta ma gandeam si eu?
Adica, se gaseste o 'desteapta' sa zica ca pana la 14 ani a facut anal la minim 15 baieti. Si are peste 50 de raspunsuri!
Si o fata civilizata, care isi zice parerea, cu o problema adevarata, are 3 raspunsuri.Adica 'helooo' site'ul asta nu'i pentru popularitate.
A si inca ceva.De ce daca Brigaela da un raspuns (nu am nimic cu ea, chiar o aprecize) toti il voteaza inteligent?