| Toxic_1827 a întrebat:

Am o problema destul de delicata...am 17 ani, sunt virgina si am un prieten de 9 zile, care ar cam vrea sa o fac cu el. dar sunt foarte indecisa, deoarece inca nu il iubesc si nici el pe mine; imi e si frica de actul in sine si de faptul ca el m'ar putea parasi sau poate el mai are pe alta; ca noi stam la vreo 7 km unul de altul... ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca ai mai vrea sa astepti o perioada(eventual pana la majorat, pentru a fi pregatita din toate punctele de vedere)pentru a va cunoaste mai bine si pentru stabilizarea ralatiei; acesta nu e un pas care se face dupa 9 zile de relatie. Daca tine la tine si are ganduri serioase, va accepta lucrul acesta si te va astepta cat de mult va fi nevoie.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

laughing
Nu ma pot abtine sa nu rad de pros asta. naivitatea ta. Ti-e frica ca o sa te paraseasca? Uau.Normal ca da. Vrea doar sa te f**a, tu ce credeai ca are sa te ceara de nevasta. Daca nu va iubiti de ce sunteti impreuna? Daca nu va respectati? Daca nu comunicati?

| Rayyy a răspuns:

Buna happy
9 zile nu sunt de ajuns.iti trebuie timp sa cladesti o relatie serioasa. De-abia la inceputul unei relatii serioase poti sa te gandesti sa o faci cu el.
Incearca sa il cunosti mai bine, sa afli mai multe despre el, sa discuti cu prietenii si sa ii afli anturajul...
De-abia dupa ce esti convinsa sau dupa ce ti-a demonstrat ca te iubeste, poti sa o faci cu el.
Si la drept vorbind, nici nu va iubiti.chiar tu ai spus-o happy

Sper ca sfatul meu ti-a fost de folos, succes!

| ATHOS a răspuns:

Ramai fetita cuminte. Va veni si vremea ta!

| anka a răspuns:

Daca dupa 9 zile vrea asa ceva nu e serios. Daca nici nu il iubesti nu stiu de ce te mai gandesti la asa ceva. Bineinteles ca te va parasi.

| Elbereth a răspuns:

Tu chiar crezi ca dupa 9 zile il cuosti atat de bine pe tipul asta incat sa o faci cu el prima oara? Adica, uita-te si tu cate indoieli ai, bineinteles ca nu ar trebui sa faci nimic. Lucrul asta trebuie sa vina de la sine. O sa vina si momentu ala si o sa vina pentru ca asta vei simti tu si asta va simti si el. Nu pentru ca vrea el neaparat si tu te-ai hotarat sa ii faci pe plac desi nu prea esti sigura nici de ceea ce simte el, nici de ceea ce simti tu, nici de urmari. PS: o data cu inceperea vietii sexuale apar si griji pe care inainte nu le aveai; esti pregatita pentru ele? De exemplu, riscul unei sarcini este mereu prezent (oricat de mic ar fi el). Prezervatiul nu e 100% sigur iar anticonceptionale nu te sfatuiesc sa iei de pe acum, cu toate ca sunt ceva mai sigure.

| ZmbetNevinovat a răspuns:

Pai daca nu va iubiti si esti asa de nesigura pe el mai bine nu o face, s-ar putea sa suferi mult mai tarziu happy

| Antonio_3604 a răspuns:

In primul rand prima oara cand faci un contact sexual fiind virgina e ceva foarte special pentru ca iti daruiesti corpul si dragostea in totalitate persoani cu care o ve face happy Dupa 9 zile o fata cumnite si normala nici nu lar lasa sa-ipuna mana pe fund si u te gandesti la un contact sexual cu el dupa 9 zile! Asta suna cam asa am un vecin care s-a mutat de 9 zile langa mine si vrea sa fac sex cu el ce ziceti? sa o fac? CATEGORIC nuwinking prima oara cunoastel mai bine petreceti mai mult timp impreuna vezi daca tine la tine daca te iubeste daca te merita! dupa 9 zile daca o faci vei ajunge grav mai tarziuwinking