| Libelle a întrebat:

Ati avut vreodata presentimentul ca se va intampla ceva rau? nu stiu dar de azi cateva ore ma simt tare ciudat.simt ca se va intampla ceva rau azi, sunt foarte nelinistita...de obicei nu cred in chestile astea dar azi... e altfel.
mai devreme pe la 5 am fost cu o prietena sa bem un suc si am stat la bar vreo juma de ora. apoi cand am plecat m-a luat o stare din-aia de rau, de ameteala, si am venit acasa la mine. ei bine de atunci tremur((si chestia asta am patit-o si ieri), si ce sa mai nu ma simt bine.simt ca are sa se intample ceva rau, am o neliniste asasad
ce-i cu mine? e ceva cu glicemia? scade au creste eu stiu?

Răspuns Câştigător
| Ady93 a răspuns:

Ar putea fi, ar putea fi ceva de la ficat, chiar nu stiu, daca nu te lasa chestia asta du-te la doctor, in ceea ce priveste rugaciunea sunt de acord ca te poate ajuta, sa te faci bine.

2 răspunsuri:
| enchanted a răspuns:

Aseaza-te pe genunchi si roaga-te si cere lui Isus sa te scape de starea asta daca nu e vb de sanatate iar daca ai probleme de sanatate sa te vindece sau sa te invete ce trebuie sa faci si daca trebuie sa mergi la doctor, multumeste ca te-a ascultat si stai linistita in pat fara sa te gandesti la ceva, relaxeaza-te

| BlondyBlue a răspuns:

Si mie mi se intampla. aproape de fiecare data vad cate o imagine.si dupa cateva zile se si intampla.de ex.sa vad o persoana.si sa ziceam a 2-a zi o si vad happy