|

Azi am fost sa îmi iau de mâncare de la un fast food și lucra în singur băiat pe tura și eram vreo 6-7 la rand. El ii spunea unei femei ca lucreza în locul altcuiva și ulterior îl întreb și eu când sa îmi vina rândul și mi-o zis la fel și eu ii spun da, da provizoriu și pe 2 proaste mama respectiv fiica cred le-o bufnit rasul și nu știu ce comentau. M-am întors către ele și m-a uimit prostia lor, adică am zis ceva greșit dacă i-am spus provizoriu, doar ii ținea locul cuiva? Am procedat corect ca nu le-am băgat în seama? Eu de obicei sunt puțin agresiv verbal da în ultima vreme îmi vad de treaba mea. De ce le-o luat pe alea rasul? Eu zic ca m-am exprimat corect în contextul dat. Trebuia sa le spun ceva sau am procedat corect ca nu le-am băgat în seama? De ce o fi ras?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ia-o ușurel, nu te-ai gândit nicio clipă că le-ai fost chiar simpatic? Le-a plăcut spontaneitatea ta și faptul că l-ai pus în încurcătură pe tipul de acolo. Au găsit amuzantă replica, probabil și tonul pe care l-ai folosit.
Nici măcar nu știu de ce îți faci griji! happy

20 răspunsuri:
| a răspuns:

Simțeau nevoia să își descarce tensiunile interne și li s-a părut amuzant. E o chestie de interpretare. Sau voiai să plângă din cauza ta?

| a răspuns (pentru sadrian46):

Ah nu mister da nu e politicos sa razi când o persoana spune ceva mai ales ca maicasa o început cu rasu și o influențato și pe ficasa femeie în vârsta sa rada la asa ceva mi se pare copilărește un gest imatur eu oricum am luat o ca pe o jignire nu înțeleg ce li sa părut lor asa funny ca am pronunțat eu cuvântul provizoriu sau cine știe ce au înțeles ele o fi având probleme cu auzul sau fiecare interpretează /înțelege asa cum le convine lor numai sa te pună într o lumina proasta

| a răspuns (pentru Imprevisibleboy):

Râsul lor a fost o reacție spontană, le-a pufnit râsul. Nu e politicos, dar nu te poți abține, că dacă te abții, te îmbolnăvești.
Să îți dau un exemplu personal. În mai 2004 am condus pe cineva la templul dnei Desanca din Arad. Am fost acolo la o slujbă sâmbătă și la una duminecă. Apoi m-am întors în Cluj. Acolo se practică hipnoza în masă. Unii au nevoie de asta, unii se vindecă acolo, etc.
Dar eu nu m-am dus pentr asta, doar am condus pe cineva acolo.
Ceea ce pentru alții era prilej de vindecare, etc, pentru mine era o mare mare tâmpenie. Dar fiind turnată în cap în stare de hipnoză m-a afectat și pe mine. Astfel, ca să îmi revin la starea mea normală, trebuia să îmi descarc cumva tensiunile, tâmpeniile băgate în cap acolo. Aceasta o puteam face doar găsind motivele de râs, ridicolul situațiilor pe care le-am trăit acolo. Astfel cele petrecute acolo, m-au bântuit zile în șir.
Când mă chinuiam să le combat să le alung din minte eram pe o străduță îngustă în Cluj, unde ca să te deplasezi, trebuie oarecum să te freci de trecători, deci îngustă. Mai sunt puține în centru. M-a apucat o criză de râs devastatoare, legată de experiența de la acel templu. Când a început, mi-am dat seama că dacă continui, voi șoca foarte tare pe trecători, căci ei nu avea să știe ce am pățit, și de ce râd. Astfel, ca să nu creez altora un șoc cu priveliștea mea, prăpădindu-mă de râs, m-am abținut cât am putut. Faptul că m-am abținut să nu râd, m-a făcut să mă simt foarte rău. Vărsam răul din mine, produs de acea hipnozp, care ar fi ieșit cu hohotele de râs.
Așa că, încearcă să nu le interpretezi greșit pe cele două. Poate nu era chiar o jicnire adresată ție, poate că un cuvânt pronunțat de tine, să le fi ajutat să se elibereze de o tensiune a lor, nelegată neapărat de tine.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Da cum spui tu. pare se ca rasul tău o fost cu efect întârziat laughing mai da ogramada de povesti aveți în playlist sunteți trecut prin toate

| a răspuns (pentru Imprevisibleboy):

Nu chiar prin toate, dar am încercat să învăț câte ceva din toate. Astfel sunt savant, adică că le cam știu, nu în sensul că cine-s eu în kakademia română, ci ca Stan Pățitul. Și când le povestesc aici. vreau să învâț și pe alții câte ceva.

| a răspuns:

Cred că ai dat prea multă importanță acelei situații.

| a răspuns:

Te-ai exprimat corect. Poate erau cu nasul in telefon si au ris de altceva. Poate erau cu capul si rid de nebune. Poate au inteles altceva. Cui ii pasa?

| a răspuns:

Ehh, poate radeau de altceva laughing

| a răspuns (pentru alina2k18):

Deci eu nu am greșit când i-am spus tipului ca lucrează provizoriu? Când el o specificat ca nu lucra acolo? Și acum ma întreb de ce râdeau sper ca nu de mine ca eu nu cred ca am zis ceva greșit sad în ultima vreme pun orice la suflet orice chestie ma afectează nu știu dacă e de la depresie da ma supăr din orice nu știu ce am și când simt ca am greșit ceva sau am spus ceva greșit sau nu mam descurcat toată ziua stau cu gândul acolo ca și cum ar fi o tragedie cred ca cu anxietatea are legătură.

| a răspuns (pentru Imprevisibleboy):

Hum, pai provizoriu inseamna temporar, el tinea locul cuiva, gen facusera schimb de ture probabil.

| a răspuns (pentru alina2k18):

Deci am zis bine atunci nu înțeleg de ce râdeau petardele alea doua imediat după ce am pronunțat cuvântul provizoriu unele vad ca și o cam cauta le mănâncă...

| a răspuns (pentru Imprevisibleboy):

laughing
Ce ti-ai luat de la fast food?
Shaorma, kebab, hamburger, meniu cu snitel?winking

| a răspuns (pentru alina2k18):

Shaworma vita farfurie la pachet 18 RON aproape zilnic îmi iau de acolo fără sa vreau mi am făcut abonament la shawormeria aia e fain ca e foarte aproape de mine de obicei luam kebab mare da mereu nu aveau chifle pentru ca. Mare asta fiindcă eu mereu îmi luam mai spre seara. Cred ca o sa mor dacă continui asa nu mai are cine sa îmi facă de mâncare ca tatal vitreg ma părăsit de la o cearta ca nu îmi convenea mâncarea lui ca făcea mereu aceeași mâncare și era și grasa și acum nu știu nu am mai mâncat o ciorba de la nașterea lui Hristos
Sunt un lup singuratic ce își dorește o femeie de casa sa îmi facă de mâncare nu îmi trebuie servitoare sau menajere burlac caut nevasta. Pai eu în ultima vreme ba de la fast food mănânc ba de prin alte părti cum zicea tipu acela cu cornul și cafeaua sau ciocolata calda ce era aia" eu nu mănânc mâncare de culdusi "laughing

| a răspuns (pentru Imprevisibleboy):

laughing pai fa-ti si tu o ciorba, un ghivechi de legume, o mancare de cartofi, nu e greuwinking

| a răspuns (pentru alina2k18):

Ah stai cred ca o sa fac dovlecei pane mâine mi ai dat o idee. ultima oara când am încercat sa fac i-am cam prăjit zici ca erau arse aproape de data asta o sa fiu mai atent. Nu știu sa fac ciorba am încercat odată și nu o ieșit wow nu e punctu meu forte gătitul o sa mănânc ciorbe prin oraș asta e soarta mi pecetluita și sunt și puțin bleg. Da ce știu eu sa fac cartofi prăjiți, șnițel grătare, oua, salate și cartofi piure în rest nimic taică-meu era bucătar în armata cel biologic da nu am învățat /prins nimic de la el și asta vitreg culmea tot bucătar sau cel puțin asta pretindea el ca într-o zi pana și eu am făcut o ciorba mai buna ca el laughing se tot lauda ca o fost bucătar la grădiniță ca o lucrat pe dincolo un prieten de a lui îl lauda ca eu făcut și lui Putin de mâncare da el făcea de zeci de ori aceeași mâncare nici cartofi pai nu știa sa ii facă ok ii făcea uleiosi sau poate era o modalitate de a scăpa de mine ca numai mâncare grasa făcea laughing da și el sa îmbolnăvit din cauza asta de asta tineri copii mâncați sănătos ca hrana neadecvata afectează laughing

| explică:

Nu ai fost prea covingator

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok man dacă tu spui happy ce trebuia sa ii spun tipului ca să fiu convingător incedata el zicea ca lucrează pentru puțin timp daca asa am simțit asa am spus se potrivea în contextul dat și sa fi zis ceva o prostie asta nu înseamnă că trebuie să fi luat în ras asa e mentalitatea romanilor crede-mă ca mi lehamite se uita numai la defect omului nu și la calități și numai sa judece știe ce s rromii ces romanii parca e aceeași chestie cei 7 ani de acasă lipsesc cu desăvârșire

| explică (pentru Imprevisibleboy):

Pai fa ca mine. Eu sunt un tip calm in situatii din astea. Și mulți cred că pot profita, asta până ii iau la trei păzește. Daca nu ridici tonul cu putere, nu vei beneficia de niciun serviciu. Oriunde, nu contează instituția.

| a răspuns:

De ce te gandesti asa mult la o situatie atat de neinsemnata? Poate au ras din alte motive

| a răspuns (pentru LitlleStar):

Nu știu dacă au ras din alte motive nu cred oricum acum sunt ok am trecut peste o sa încerc sa ma autoeduc sa nu mai ma las afectat de orice chestie minora sau nesemnificativa. Nu prea sunt ieșit în lume depresia și anxietatea serioasa ce o aveam nu mi o permis dar acum sunt mai ok