Mi s-au intamplat lucruri mult mai ciudate dacat asta, nu ma intreba ce, ca nu am sa spun.
E bine ca cunosteai scaunul si nu te ai speriat.Nu,de obicei n am halucinatii, esti un norocos
1.Probabil este spiritul unei persoane decedate de max 1 an, care s-a prefacut in ceva ce tie iti este comun pentru a nu te speria asa de tare.
2.Ai halucinatii
3.Ai probleme la cap
Mi s-au intamplat multe lucruri, dar nu pot sa le spun acum, ca nu vreau, si oricum nu am timp, ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la Brasov, ca maine incep facultatea, si trebuie sa ajung la camin in seara asta.
Am avut grija, am ajuns acum 30 de minute in Brasov, si am ajuns cu bine!
Ce sariti toti pe mine acum, mai bine nu raspundeam la intrebare Am spus ca nu spun, si ma tin de cuvant
Vreau sa ramana un secret, secretele nu le poti dezvalui oricui.
Mă bucur Ștefan să ai un somn odihnitor și o noapte frumoasă Ștefan bănuiesc că asta ar fi undeva de pe la 1 îcolo în cazul tău
Gresit, la 12:30 o sa ma bag la somn, ca maine am cursuri de la 10 pana la 18, deci o sa fiu terminat mental mai rau decat de obicei Apropo, cred ca iti place mult numele meu, ca vad ca il folosesti mult prea mult.
Secretul tot secret ramane, dar o sa iti dau un indiciu, "voci". Doar atat primesti momentan.
biancaeba întreabă: