Au si baietii suflet, desi uneori par mai distanti. ![]()
Normal, asteapta si ei cu nerabdare mesaje de la iubitele lor. Ma uit la fratele meu mai mic cum alearga prin casa, face slalom cand aude ca a primit un mesaj. Dupa ce se uita si vede ca este de la ea...incepe sa se alinte
E acelasi simtamant pe care il si si tu atunci cand primesti mesaje de dragoste de la iubitul tau... e reciproca faza...
Sunt persoane care nu suporta cuvintele siropoase, sunte altele care vor asa ceva. Sunt persoane care vor fapte si nu vorbe. In principiu te bucura cand cea/cel drag iti trimite ceva de dragoste, dar compozitie originala. Inseamna ca s-a gandit la tine si a scris ce simte.
Ma simt in siguranta.totusi,daca a gresit numarul si mesajul trebuia sa aiba o alta destinatie
Imi place la nebunie! ![]()
Ma simt cel mai fericit si norocos om ![]()
E super cand stii ca persoana iubita se gandeste mereu la tine!
@lia, ai evitat totusi sa spui cum e pentru tine cand primesti un astfel de mesaj![]()
Shin
Aaaa!,...
Eu n-am primit asa ceva niciodata. Cel putin nu in sensul in care vad eu mesajele de dragoste.La mine ar fi o dovada in plus ca sunt important in viata cuiva, ca umplu timp in cursul vietii iubitei si-o bucura existenta mea.
Ar fi si un imbold sa-i intorc gestul cu mai mult decat mi-a fost oferit, incercand astfel sa-i transmit ca doar pe taramul dragostei vom fi oponenti, sa se dovedeasca unul mai bun ca celalalt.Chiar daca n-a inceput lupta (iubita fiind mai timida), i urez succes anticipat!, caci nu se stie cand ma voi trezi cu surprize.
@Shin, ai gresit de aceasta data, nu o interesa pe Timea sa afle cum fac eu cand primesc mesaje de dragoste.
@Lia, si totusi sunt sigur ca ai un fanclub intreg care ar dorii sa stie
Mai ales presedintele acestuia ![]()
Shin.
Poti sa spui, Lia.sa vad si eu cum se simt alte fete cand primesc mesaje de dragoste de la iubitzi lor.nu la toate le plac