În primul rând, să eviți să te îmbraci toată în roz sau mov și mai ales în chestii cu fluturași, gâze, curcubee, unicorni, etc. Am observat că chestia asta strică toată seriozitatea pe cineva.
În cazul în care ești mai scundă ar trebui să încerci să porți pantofi cu talpa mai înaltă( și nu mă refer la tocuri) și poate trebui să încerci să fii un pic mai serioasă și să râzi și tu o dată cu ceilalți copii din motive bune. Niciodată să nu faci glume idioate.
Eu am niște colege în clasă care se leagă cu bluzele lor de scaune și desfac șireturile altor copii.( cele mai idioate glume posibile).
Mda.
Oh, și app. Cum naiba să te simți cea mai urâtă? N-are cum. Îți zic eu sigur că dacă le dai o palmă fetelor ălora le iei toate straturile de fond de ten și de machiaj de pe față și se duce naibii toată frumusețea
Sunt de acord cu tine la chestia cu palma. Si nu, nu ma imbrac in mov si roz, urasc asta.
Si nu, nu sunt scunda. Si pot spune ca sunt destul de matura. problema e ca arat ca un copil.
De ce spui ca arati de 13 ani? Daca iti spune lumea ca esti frumoasa, de ce nu crezi? Esti! Fi mai optimista in propriile forte si vei fi si mai frumoasa! Poate ca cele din clasa ta ti se par ca arata mai bine pentru ca se macheaza. Dar stai linistita ca fara machiaj ar arata dezastruos te asigur
Sunt unele lucruri chiar daca arati si ca un copil de 10 ani pot arata mai matura
- sa iti iei cu o singura culoare(fara desene si chesti din astea_
-sa te asortezi frumos
-sa iti iei haine la moda
-sa iti faci unghiile, sa te dai cu rimel sa te indrepti cu placa
Si asa o sa pari mai matura
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Stai linistita. fiecare e frumos in felul lui. si mai bine sa arati de 13-14 ani decat sa arati de 18-19 (adica prea matura). esti frumoasa asa cum esti! :*