| SimonaMARIA789 a întrebat:

Bună! Am nevoie urgentă de un sfat.

Trec printr-o perioadă grea. Nu am mâncat de câteva zile, sunt epuizată psihic și simt că nu mai pot. Am avut o relație la distanță cu un băiat. La un moment dat, o fată i-a comentat ceva, eu am dat inimioară, iar ea imediat a început să posteze despre suferință și pierderea cuiva drag.

L-am întrebat pe el cine e, și mi-a spus că e doar un băiat. Dar când am întrebat direct pe acel cont, persoana a spus că e fată și că nu îl cunoaște pe el – deși era clar că mint amândoi.

De fiecare dată când îl întrebam ceva legat de ea, se enerva, devenea rece, dar în același timp nu mă lăsa să plec. Avea parola mea, spunea că nu intră, dar se vedea că o face. Mă simțeam o opțiune, nu o iubită...si am incercat sa vb cu alt, el văzând si s-a enervat, nu ma lasa aa fiu cu altul.

Fata făcea mișto de mine subtil, ca să mă provoace. A întrebat dacă și eu l-am blocat ca „toate celelalte fete" și zicea că are un „talent special" – clar voia să mă rănească.

Nu înțeleg de ce ei doi se ascund, de ce nu recunosc adevărul, când totul e atât de evident…

Voi de ce credeți că nu spun adevărul, dacă e clar că e ceva între ei?
Mulțumesc dacă îmi răspundeți ????

Dacă vrei, pot să-ți scriu și o variantă mai scurtă.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

O relatie de la distanta sau mai bine zis virtuala NU se poate chema o relatie serioasa! Te poti cunoaste sa vezi daca va potriviti, sau daca aveti aceleasi preferinte etc dar daca ramaneti la atat asta nu se poate chema relatie! Deci nu ai de ce sa fi trista si nici geloasa ca nu ati fost niciodata impreuna!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Relația la distanță e doar o joaca, pierdere de timp.

| VoidEternal a răspuns:

Astea sunt copilărisme. Like-uri inimioare, comentarii, parole... Asta nu e o relație, asta e joacă de-a relația.