| georgyana1 a întrebat:

am o problema tokmai m-am despartit de prietenul meu de 1 an si 5 luni si imi e foarte greu mai ales seara cand ma pun in pat...nu stiu cum sa il scot din cap! ajutati-ma cu niste sfaturi va rog din suflet.

Răspuns Câştigător
| L a răspuns:

Bunahappy

Inceraca sa te gandesti la alte lucruri, seara cand te pui in pat`pune-ti castile in urechi si asculta niste melodii vesele, te va ajuta.
E greu sa te ajute cineva, despartirile nu sunt tocmai usoare.
Iesi in oras, incearca sa te distrezi si sa cunosti oameni noi.iti va face bine.
O sa treci si peste asta, pentru ca toate sunt trecatoare.
Te pup:*

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este greu dar nu și imposibil să privim în față pentru un drum cu o altă persoană.
Nu trebuie să alergăm după lupte din războaie pierdute.
Pa, pa.

| Dienutsaa a răspuns:

Mediteaza la ce ai facut in ziua respectiva.decat sa te gandesti la ceai pirdut mai bine te gandesti la cat ai de castigat. toate trec.

| Abbey a răspuns:

Hellobig grin.eu de obicei daca vreau sa imi scot ceva din cap care nu ma lasa sa dorm desi o sa tii se para ciudat eu de obicei incerc sa ma gandesc si sa imi imaginezz iepurashi:X.nu ma intreba dc dar parca uit totu`thinking desi cu greu:-big grin< peace sign

| Razvan a răspuns:

Bea un ceai inainte de a te baga in pat, impune-ti sa nu te mai gandesti la nimic, eventual citeste o carte inainte de a adormi.Trebuie sa vrei cu adevarat ceva, ca sa treci peste. Daca tu ramai prinsa in amintirea lui nu vei mai putea iubi. Iar cei care nu pot face asta nu sunt oameniwinking