| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Ce masuri de "protectie" pot lua in casa?
De o perioada am pe cineva care doreste sa imi faca rau. Stiu motivul, ne cunoastem, insa nu am destule dovezi pentru a cere un ordin de protectie.
Usile casei sunt incuiate, geamurile sunt inchise si acoperite. Totusi... ce pot face sa aud daca in caz de orice intra in casa? Am camera de supraveghere insa se vede doar jumatate din curte.

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Lasă prostiile, mergi direct la poliție și spune-i că te simți panicat că cineva dorește să îți facă rău cel mai bine e să fi sincer.

| IL0VEDINER0 explică (pentru OnuOnulică):

Asa, si ce vrei sa imi faca politia? Nu iti poate face nimeni nimic, pana in momentul in care s-a savarsit o infractiune. Momentan, acea persoana are grija sa nu calce stramb.

| MistarGoGu a răspuns:

Una bucata Rottweiler lăsat liber prin curte! Dacă trece și de ala înseamnă că Terminator a venit după tine! Naspa!
Sunt camere disimulate *( ascunse ) în diverse obiecte! Senzori de fum, ceasuri de perete! Îți pui câteva prin casa in caz ca intra după ce a trecut vitejește de Rottweiler!
Un baston cu electroșocuri eventual!

| IL0VEDINER0 explică (pentru MistarGoGu):

Am un airsoft modificat si multe alte arme albe. Nu mi-e neaparat frica, insa trebuie sa fiu si pe faza pentru a le folosi.

| MistarGoGu a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Pai ai grija cum le folosești sa NU devii din victima AGRESOR! În România chestia cu legitima apărare este " alunecoasa " și interpretabila! Nu e ca în State sa tragi când si cum vrei tu!
Deja ai jumate de dosar penal spunând ca ai un Airsoft modificat!
Nu mai fa public asemenea informații ca nu știi ce specimen aburit de la Politie bântuie pe net!