anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! După cat timp este normal să îi spui cuiva "te iubesc " într-o relație?
Există un anumit timp anume sau când simțim de cuviință?
Eu vorbesc de o lună cu tipul respectiv și deja mi-a spus lucrul ăsta …
Eu cred ca sentimentul de iubire se materializează în timp și îmi este să nu urmărească altceva

9 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Nu exista un anumit timp, cand se simte. Dar as spune ca cel mai ok si sincer este la cateva luni. Nu dupa cateva saptamani-o luna, abia cunosti persoana respectiva. Cauta despre love bombing pe net, unii mai fac treaba asta

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu i-am spus prietenei mele primul te iubesc, dupa doua luni. Primele doua luni au fost doar de prietenie.

| wildthing a răspuns:

Poti sa iubesti pe cineva din prima clipa...sau niciodata. De asemenea, poti sa i-o spui...sau nu. Nu exista reguli.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

Foarte interesant articolul. Dar se poate aplica și în cazul unei persoane care nu a mai avut relații pana acum? Asta ma refer în cazul băiatului. Ma gândesc ca poate nu știe cum sa reacționeze într-o relație și probabil face toate acestea ca să nu mă piardă.

| Miruna333 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, daca nu a mai avut relatii, posibil sa fie totul intens si de asta

| siriusblack98 a răspuns:

NU exista iubire adevarata la o luna de relatie, cu atat mai mult daca nu a mai avut relatii si e trecut de 20 de ani. Asta este doar atractie fizica/hormoni si in cazul in care e trecut lejer de 20 de ani dar fara experiente de nici un fel, ai absolut toate sansele sa dezvolte o obsesie nociva fata de tine. Mie personal daca mi-ar spune o femeie ca ma iubeste dupa o luna de relatie, deja mi-ar lasa un gust foarte amar. Vorbe goale fara rost. Stai sa inceapa cu geloziile daca se misca atat de repede laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru siriusblack98):

Și mie mi se pare cam repede și îmi este să nu urmărească ceva și după ce obține să nu mă mai bage în seamă. El lucrează în alt oraș și avem o relație la distanță pentru început.

| siriusblack98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite care e chestia, daca e prima lui relatie, ma indoiesc sincer ca asta urmareste. Nu asta cred eu ca asta e problema. Problemele reale pe care le vad eu aici sunt fix doua:
1. Neavand experienta omul a dezvoltat extrem de repede atasament fata de tine care de fapt NU este iubire adevarata.
2. In momentul in care se intampla asta, acel tip de atasament se poate transforma foarte usor in obsesie, un atasament extrem de nociv si toxic.

E ca si cum i-ai da unui copil de 12 ani dulciuri pentru prima data in viata lui.

| VoidEternal a răspuns:

Fiecare are normalitatea lui. Judecă faptele.