| shadowgay a întrebat:

Buna fetelor ce parere aveti despre baieti care stiu sa gateaca si sa va aduca micul dejun dimineata la pat :d

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mereu am avut o afinitate pentru băieţii care livrează
pizza. love struck

| Aasdfghj a răspuns:

Mai dragut mi se pare sa gatiti impreuna nu doar el in timp ce tu stai in pat ca o printesalaughing

| jrockfreak a răspuns:

Mi se pare o scena usor irealista luata dintr-un film romantic. happy

| CryShiAtat a răspuns:

Este drăguţ însă mai tare mi se pare să prepari micul dejun cu prietenul tău şi să şi vă distaraţi, însă nu strică din când în când.

| RebecCa11 a răspuns:

Pana la urma nu conteaza ce contine acel mic de jun, conteaza ca a avut intentia sa o faca. Mi se pare foarte dragut :X, dar baieti ca astea sunt pe cale de disparitie crying

| shadowgay explică (pentru RebecCa11):

Mmm eu stiu sa gatesc si as fi dispus sa fac orice pentru persoana iubita sunt baiat :d

| anonim_4396 a răspuns (pentru RebecCa11):

Pai sunt, daca majoritatea din voi ( fete ) prefera "jmecherul" cu pantalonii in vine care nu stie sa se lege la adidasi.
astia care sunt buni sunt luati de prosti, si nu le convine, asa ca invata de la astia mai "buni"

| jrockfreak a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci cum poti face rost de unul non-jmecher? tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru jrockfreak):

Trebuie cautat, la fel ca si o fata de treaba. dar majoritaatea celor de treaba sunt timizi, cel putin la inceput, la fete nu e foarte rau, dar am auzit ca la baieti e cam rau, asa ca nu le da nimeni timp sa se exprime asa ca tot de "prosti" raman. si asa toata lumea trebuie sa invete sa gateasca singuri laughing

Întrebări similare