| Eueu2025 a întrebat:

Bună seara dacă am trimis niște mesaje nu prea drăguțe de pe cartele prepay după care le-am rupt poate afla poliția cine a trimis? poate localiza.

10 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Pai ce? Se mai cumpăra in România SIM-uri chiar si prepay fără acte de identitate? *( CI sau Pașaport? )
Aparatul *( telefon mobil ) se localizează in baza IMEI scris.
Pe cutia telefonului!
Intr-un telefon poți schimba 200 de cartele dar când o cumperi îți apare numele la operatorul de telefonie care a vândut- activat cartela! Deci?

| Eueu2025 explică (pentru MistarGoGu):

Se poate cumpăra fără CI, asa am cumpărat

| Eueu2025 explică:

Nu exista nici un nume de al meu dar ma întreb dacă poate afla poliția locația unde s-a folosit ultima data acea cartelă, având în vedere că am rupt o si am aruncat-o

| MistarGoGu a răspuns (pentru Eueu2025):

Dacă nu au fost chestii penale *( hartuire, amenințari cu violenta sau alte chestii grave ) NU își bate nimeni capul... altfel cine știe? Posibil sa te trezești cu mascații in jurul patului si bratarile pe mâini! Are SRI-ul metode sa găsească dilimacii care fac prostii!
Uite ca l-au saltat pe mucosu ala de 17 ani care făcea amenințări pe internet la scoli & spitale de pe mail-ul unei alte mucoase de 14 ani... STAI CUMINTE! La Rahova e aglomerație si la dus funduletul nu este in siguranță!

| Eueu2025 explică:

Doar niște mesaje cu tenta,

| Eueu2025 explică:

Și am înțeles ca acea persoană a depus plângere la poliție

| Eueu2025 explică:

Se complica oare poliția cu asa ceva?

| StoicAnalysis a răspuns:

Da. le apare locatia de unde ai trimis mesajele.

| Eueu2025 explică:

Chiar dacă am rupt cartelele?

| Dismally a răspuns:

Daca isi dau interesul da, te pot gasi. Nu conteaza ca le-ai aruncat, iti depisteaza telefonul de pe care au fost trimise si te gasesc.