anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna seara tuturor! Pentru inceput vreau sa va urez fiecaruia dintre cei care cititi asta un An Nou fericit si plin de bucurii! Si acum, in al doilea rand, am o intrebare! In acasta seara, am avut musafiri niste rude. Am vrut sa ma joc cu verisorul me de 3 ani si, din greseala, i-am pus piedica si s-a lovit rau la nas. A fost de fata si verisoara mea de 8 ani care i-a spus tatalui meu ca e a alunecat si eu nu sunt implicata.Totul a fost bine pana cand rudele au plecat acasa si verisoara mea i-a spus tot adevarul mamei ei. Acum ma cuprins un stres enorm. Imi pun non-stop intrebarea "Cum voi putea da ochii cu ei?"... Pur si siplu simt o rusine in mine de nedescris. Ce pot sa fac sa scap de frica asta, de stresul asta? Caci chiar nu vrea sa incep noul an asa, cu stangul!

Celor care ma ajuta cu sfaturi utile, VA MULTUMESC DIN SUFLET! ( si o sa primiti funda... caci "Dupa fapta, si rasplatahee hee )

Răspuns Câştigător
| DanaMihaella a răspuns:

Eu in locul tau le-as spune ca nu am facut-o intentionat si ca imi pare rau ca nu le-am spus adevaraul de la inceput dar imi era teama ca se vor supara pe mine.Parerea mea.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu citi ani ai? Tu trebuia să spui adevărul, acum sună i si vezi starea băietelului cum est, că le ai c am făcut o bucurie, in loc să petreacă stau prin spitale să il trateze pe cel mic. Graba strică treaba.

| Ralutzyy a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu stau prin spitale! Copilul e bine, s-a lovit doar putin!

| an0therkid a răspuns:

La multi ani
cere-ti scuze, daca nu iti accepta scuzele inseamna ca sunt tampiti

| DanaMihaella a răspuns:

Iti multumesc pentru funda.

| BoomBoomPow a răspuns:

Pai. In primul rand iti urez Un an nou fericit! In al doilea rand... spune-le ca nu a fost intentionat si iti pare sincer rau. A fost un mic accident de care nu vrei sa te simti vinovata si in anul nou.happy Bafta!