| LostInDreams a întrebat:

Sunt de o luna pe blogul TPU si as vrea sa stiu parerea voastra despre mine, impresia care v-am dat-o eu, calitatea raspunsurilor mele, daca v-am ajutat cu ceva, daca v-am fost de folos, daca v-au placut intrebarile mele, prezenta mea pe TPU. Ce impresie v-ati facut despre mine?:X.Va pup, noapte buna!

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am o parere destul de buna in ce te priveste. Sincer sa fiu ma deranjeaza ca nu prea scrii cum trebuie. Ma uit la raspunsurile tale si parca e cam aiurea ca vad litera mica dupa punct. In rest esti in regula. Incearca sa vorbesti in propozitii si nu mereu in fraze. Am observat ca ai tendinta de a lungi o idee peste masura. Sunt desigur lucruri la care trebuie sa mai lucrezi. Asa cum fiecare are unele neajunsuri in exprimare dar si in gandire. Oricum, esti o fata simpatica. Noapte buna!

| Vizitiul a răspuns:

Relevant e ca tu sa te simti multumita in sinea ta. Chiar si dintr-un raspuns ironic poti deprinde o invatatura. Pentru a fi catalogata ca atare ai nevoie de anturajul potrivit.

| Dodolo a răspuns:

Ciao big hug
Nu cred ca te stiam, oricum imi place cum gandesti. Faci parte din familia TPU deci am o impresie buna :]
Multumesc la fel! :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti plictisitoarewinkinghappy