| Dndaskls a întrebat:

Am avut un vis ciudat în care mă întorceam de la o înmormântare și pe drum erau două trotuare unul sus și unul jos. Eu eram pe cel jos unde erau oameni pe care nu îi cunoșteam iar pe cel de sus erau oameni pe care îi cunoșteam. Un bătrân striga: "sper ca satana să fie îngăduitor cu mine și ca eu să mor în 5 zile ", pe drum m-am întâlnit cu bunicul unui prieten, care m-a întrebat dacă am luat pomană. Eu i-am arătat plasa goală iar el m-a trimis pe rândul de sus lângă nepotul său, apoi eu m-am dus lângă nepotul său.
Credeți că pot păți ceva rău? Prin rău mă refer la deces.
Eu mă rog în fiecare dimineță și seară dar la biserică merg mai rar.

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Este bine ca te rogi. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Daca ai incredere in Dumnezeu totul o sa fie bine. Practic doar Dumnezeu stie ce o sa se intample, nu niste vise.

| Divy a răspuns:

Ce-i drept faptele, sunt importante cum se spune degeaba te rogi și te duci la biserică dacă nu te spovedești și continui să păcătuiești! Fi cu luare de seamă căci Sf apostol Matei spunea "Şi dacă ochiul tău te sminteşte, scoate-l şi aruncă-l de la tine, că mai bine este pentru tine să intri în viaţă cu un singur ochi, decât, având amândoi ochii, să fii aruncat în gheena focului." vei înțelege la vremea potrivităwinking