Eu personal nu pot contrazice nimic din ce ai spus. Oamenii sunt idioti, asta e.
Multe mi se par anormale in viata, posibil ca au si motivatii, poate ca da, poate ca nu.
Incerc sa ma detasez, macar vad in cine sa Nu investesc nici macar un capat de ata!
Ultima:
Daca tu esti nebuna, sigur sunt si eu, dar asta nu e o rezolvare, majoritatea, spunea un psihiatru specializat pe psihologie colectiva:majoritatea sunt sanatosi!
Iti pare ciudat sa auzi, dar pare normal ideea :daca 99% nu are mana standa si tu cu ailalti ai si mana dreapta?:pai voi sunteti anormali. Mai precis: daca nesimtirea predomina, asta e normalitatea (acceptata). Imi pare rau sa-ti dau vestile astea neplacute!
Psihiatrul ala se numea, am uitat cum, era prieten cu unul Herbert Marcuse.
Singura noastra optiune este sa ne acceptam 'handicapul ' ca Oblio!
La intrebarea unu as zice ca ma distrez copios, atunci cand cineva isi bate joc de mine.Caci cine ma loveste, plateste azi, maine, in viitor!
Imi amintesc de un text din literatura, ca cine a dat in mine pe veci va fi legat prin nelegiuire.
@ omul e liber sa se duca si la bordel, e treaba lui. Nu stiu cat de normal este daca fuge, ideea e ca nu-i place de locul in care traieste in mod obisnuit. Nu ma bag in comentarii aici.Si eu am simtit nevoia, lasa de altminteri, de a parasi locuri pe care imi pareau ostile.
#. Si eu mi-am pus problema asta :am patit-o pe pielea mea, mai trist :sa nu zici la nimenea, le-am dat oamenilor (unii din ei mii de euro, cu rugamintea de a ma ajuta si nu am cerut decat inn momente rare si cruciale, si nu am primit nimica pe diverse motive-s-a imbolnavit soacra, pisica, ginerele, e bolnav etc., dar acum aceste persoane s-au trezit sa-mi dea toti odata, in momentul in care chiar AM TOT CE-MI TREBUIE!, te intreb eu pe tine: sa-i refuz?(ii jignesc-mare doamne!), mai mult imi e alergatura, nu mai intereseaza asemenea personaje. E un fariseism de cel mai prost gust!
1. Nu stiu la ce referi si la cine te referi cand spui ca "isi bate joc de tine". Poate nu intelegi tu gluma.
2. Sunt la mijloc. Adica imi place sa stau si cu familia si apropiatii la masa, sa povestim, sa mai discutam una-alta. Dar nu-mi neglijez nici prietenii si iesirile cu ei, nu unde ai zis tu, in cluburi (caci nu-mi sta in obisnuinta sa merg in cluburi, ma dezgusta), ci intr-un restaurant, la un suc, la o prajitura, chiar si in zilele de Pasti.
3. N-am auzit de acea emisiune, dar iti dau dreptate oarecum in ceea ce ai zis. Totusi, sa stii ca nu e atat de usor sa faci campanii de astea umanitare sa oferi sprijin celor nevoiasi atat de des.
Este totusi bine ca macar acum, de sarbatori, se ofera ceva.
4. Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici, mai ales cu "oameni copaci" ![]()
Totusi, daca te referi la Iluminism si la iluminati, ei au facut ca lumea sa fie asa cum este in ziua de azi, cu bune si cu rele. Daca nu era Iluminismul poate am fi trait si noi astazi ca cei din Evul Mediu sau mai stiu eu...
Paste fericit!
1. Nu este normal ca membrii familiei sa nu se respecte.
2. Fiecare se unde unde doreste, chiar daca sunt sarbatorile de Paste.
3. Este normal ca fiecare sa decida pe bunul lui plac, cand/cui si ce daruieste.
4. Oamenii au dreptul sa par cum vor, ca iti este pe plac ca nu (cat timp nu deranjeaza/supara pe altii).
Deci:
1.Nu mi se pare normal. De ce nu vorbesti cu membri tai din familie sa rezolvi conflictul?
2.Normal? Depinde. De unde stii ce e normal? Daca vrei sa duci, nimeni nu te opreste.
3.Trist dar asa functioneaza psihologia omului. Nu ai cum sa schimbi asta. In timpul sarbatorilor suntem fortati de catre societate sa fim mai darnici. Invata sa traiesti cu asta si nu te enerva asa de usor.
4. Illuminati nu au cum sa existe pentru ca au ar avea logica daca ar exista. Un grup de oameni care vor sa controleze lumea si se roaga la satana? Cand aud astfel de lucruri incep sa ma intreb daca acea persoana poate sa gandeasca logic.
Neagracaceara întreabă: