| AngelWhatt a întrebat:

Buna TPU

Care a fost cea mai mica nota a voasta?
1.Cat ati luat?
2.La ce?
3.In ce clasa
Si...ce ati facut ca sa va imbolnaviti ca sa nu mai mergeti la scoala?

Răspuns Câştigător
| Cupcake a răspuns:

3 la matematica, a 11-a, hmm nu cred ca am apelat la scuze ca sa nu ma duc la liceu, pur si simplu ziceam ca sunt obosita si am noroc cu o mama intelegatoare laughing

10 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Cea mai mica nota a fost 4, pe care am luat-o in clasa a VII-a la Chimie pentru ca nu intelesesem aproape nimic din capitolul respectiv, iar testul fusese dat prin surprindere. Apoi am mai luat un 4 la fizica in clasa a IX-a.
Nu m-am imbolnavit niciodata intentionat, mi se pare o prostie. Cand am vrut sa stau acasa, am spus ca nu ma simt bine sau ca ma simt obosit si am stat acasa. Oricum, nu am abuzat de metoda asta.

| zurick a răspuns:

1.A fost 4 cea mai mică notă luată.
2. Engleză. Dacă era normală cu capul învăţam...
3.Clasa a 6-a
4.Ete na.Am mers la școală i-am adresat niște vorbe ''frumoase'' pentru că a îndrăsnit să mă pârască la mama deși nu-i diriginta mea, nu-i nimic decât varză.Da nu-i de joacă dacă te comporți cum ai chef cu un profesor chiar dacă bubuie de prost ce este, era să-mi scadă nota la purtare pentru o mică povestioară.Așa că m-am pus pe învățat pentru că am nevoie de engleză și am reușit să am media 9 semestrul trecut.

| Ibrahimovic a răspuns:

Hmm, 3 la engleza si 4 la logica, ambele la inceputul clasei a 9-a. laughing
De ce sa ma imbolnavesc sa nu mai merg la scoala?! Scoala e un loc frumos, unde imi intalnesc prietenii, asta in cazul in care nu iesim in oras. :X

| CartoonN a răspuns (pentru Ibrahimovic):

"Scoala e un loc frumos"...cand e inchisa

| Ibrahimovic a răspuns (pentru CartoonN):

Eram sarcastic. laughing)

| Seepty a răspuns:

1. 3
2. Matematica
3. Cam in toate de la a 7-a in sus.
Ii spuneam mamei ca ma doare capul sau burta numai sa nu merg la scoala.

| andrei1237 a răspuns:

Am luat 7 la matematica in clasa a 6-a si am mai luat unul in clasa a 8-a acum.Nu,m-am dus in continuare la scoala.Viata merge inainte!

| MissDevilish666 a răspuns:

✰ Bună.
1. 1 x_x
2. La biologie, pentru copiat.
3. A 8a.

Nu am făcut nimic. pur și simplu am spus că nu mă simt bine.

| CartoonN a răspuns:

1. 2
2. Mate
3. a 11-a
M-am prefacut ca-s bolnav.

| DeliaAmalia a răspuns:

Am luat 5 la istorie, in clasa a 5-a,si am zis ca ma doare burta, nu pot merge, ma doare piciorul, si am apendicita, poti face si tu astalaughing
FUNDA?

Întrebări similare