3 la matematica, a 11-a, hmm nu cred ca am apelat la scuze ca sa nu ma duc la liceu, pur si simplu ziceam ca sunt obosita si am noroc cu o mama intelegatoare
Cea mai mica nota a fost 4, pe care am luat-o in clasa a VII-a la Chimie pentru ca nu intelesesem aproape nimic din capitolul respectiv, iar testul fusese dat prin surprindere. Apoi am mai luat un 4 la fizica in clasa a IX-a.
Nu m-am imbolnavit niciodata intentionat, mi se pare o prostie. Cand am vrut sa stau acasa, am spus ca nu ma simt bine sau ca ma simt obosit si am stat acasa. Oricum, nu am abuzat de metoda asta.
1.A fost 4 cea mai mică notă luată.
2. Engleză. Dacă era normală cu capul învăţam...
3.Clasa a 6-a
4.Ete na.Am mers la școală i-am adresat niște vorbe ''frumoase'' pentru că a îndrăsnit să mă pârască la mama deși nu-i diriginta mea, nu-i nimic decât varză.Da nu-i de joacă dacă te comporți cum ai chef cu un profesor chiar dacă bubuie de prost ce este, era să-mi scadă nota la purtare pentru o mică povestioară.Așa că m-am pus pe învățat pentru că am nevoie de engleză și am reușit să am media 9 semestrul trecut.
Hmm, 3 la engleza si 4 la logica, ambele la inceputul clasei a 9-a. ![]()
De ce sa ma imbolnavesc sa nu mai merg la scoala?! Scoala e un loc frumos, unde imi intalnesc prietenii, asta in cazul in care nu iesim in oras. :X
"Scoala e un loc frumos"...cand e inchisa
Eram sarcastic.
)
1. 3
2. Matematica
3. Cam in toate de la a 7-a in sus.
Ii spuneam mamei ca ma doare capul sau burta numai sa nu merg la scoala.
Am luat 7 la matematica in clasa a 6-a si am mai luat unul in clasa a 8-a acum.Nu,m-am dus in continuare la scoala.Viata merge inainte!
✰ Bună.
1. 1 x_x
2. La biologie, pentru copiat.
3. A 8a.
Nu am făcut nimic. pur și simplu am spus că nu mă simt bine.
Am luat 5 la istorie, in clasa a 5-a,si am zis ca ma doare burta, nu pot merge, ma doare piciorul, si am apendicita, poti face si tu asta![]()
FUNDA?