anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
(Nu te băga dacă nu-ți convine, nu e pentru tine, dacă nu vrei)
Pentru că eu sunt PRO relațiilor de orice fel pe diferite site-uri, PRO comunicării virtuale, țin să amplific lucrurile.
Haide să ne cunoaștem, poate instigăm persoane spre a ne cunoaște sau suntem instigați. Poate unii sunt curioși de persoana noastră și n-au avut ocazia să ne știe. Poate ne găsim neamurile, poate ne mai aducem un dușman (așa ne dăm și noi seama cât de preocupați sunt unii de noi).
În ce va consta? Fiecare se descrie, cât mai limpede, prin enumerarea însușirilor lui. Nu trebuie să fie neapărat concrete. Fiți sinceri, altfel n-are rost.
Am să încep chiar eu:
- Sunt fată, am 18 ani, maramureșeancă;
- Adorm mereu pe spate cu mâna pe abdomen, după zeci de minute pe lateral;
- Am terminat anii de colegiu mereu pe locul I;
- Sunt creață, ochi căprui și am un nas micuț;
- Sunt deschisă, directă, uneori tupeistă;
- Sunt bisexuală;
- Am o răbdare de fier, dar atunci când mi se taie omor și readuc la viață doar pentru a mai omorî o dată;
- Îmi place să socializez cu persoane deschise la minte și pe subiecte interesante;
- Mă îndrăgostesc greu, în urma pierderii încrederii în oameni;
- Scriu poeme, proză scurtă;
- Nu reduc doza de subiectivism;
- Zâmbesc instantaneu oamenilor care-mi zâmbesc;
- Mă modelez în funcție de persoana cu care interacționez, pozitiv sau nu;
- Privesc oamenii adânc în ochi odată ce ei mă privesc, rareori cedez prima;
- Mi se naște o latură agresivă odată ce oamenilor dragi mie li se face rău;
- Nu fumez, nu beau;
- Nu-mi place să dorm, mereu stau trează până târziu, dar odată ce adorm, dorm chiar mult dacă nu mi-e perturbat somnul;
- Sunt tăcută la început cu unele persoane, până le cunosc felul;
- Sunt puternic afectată de conflictele cu familia mea;
- Când mă enervez, atunci când îmi pasă foarte mult, plâng;
- Îmi place ciclismul, să gătesc;
- Cred în extratereștri și în Dumnezeu;
- Meditez;
- Analizez atent oamenii;
- Prefer rasa europeană când vine vorba de relații;
- Noaptea îmi ridică doza de sensibilitate, profunzime;
- Lupt din greu pentru visurile mele;
- Nu accept cererile de prietenie pe TPU;
- Ador oamenii sinceri;
- Am al doilea deget de la piciorul drept mai mare decât primul;
- Am o atracție, eu o numesc normală, pentru mortuar, sobru, sumbru;
- Nu-mi plac oamenii care, fără un motiv întemeiat, corectează alte persoane din punct de vedere gramatical, în ciuda faptului că se înțelege mesajul;
- Apăr, de cele mai multe ori, dreptatea, chiar dacă înseamnă să fiu contra aproapelui meu;
- Îmi place mult apa și valurile, ploaia și noaptea
etc.

106 răspunsuri:
| Desireღ a răspuns:

Uu, ce prezentări frumoase p-aici. :3

| Satango a răspuns (pentru WangLouis):

Bună! Ai putea să-mi spui ce te-a făcut la început să nu mă prea placi? Poate trebuie să retuşez ceva.
Şi mie-mi plac filmele coreene, mai ales muzica.
Eşti frumoasă.

| Scarbo a răspuns (pentru Satango):

Iau tratamente si crede-ma mai mult au inrautatit situatia de cand le iau, poate la inceput ti se pare ca iti fac un pic bine, dar mai apoi ajungi sa depinzi de ele, devii dependent, exact ca la un drog, la inceput te simti bine, dar odata ce se instaureaza dependenta, apare 100% si durerea.

| WangLouis a răspuns (pentru Satango):

Buna! Îti voi spune ce nu-mi place, dar sa stii ca nu tine de tine in mod special, am caracterizat putin urat, deci mie nu imi place rap-ul, doar din acest motiv la incelut te-am vazur asa...mai, nu genul care imi place mie. Asta tine de fiecare, si tie poate daca nu ti-ar fi placut filmele coreene m-ai fi caracterizat dupa cum le caracterizai pe ele, dar aici recunosc ca am judecat o carte dupa coperta, ceea ce nu e bine, deci nu e vina ta nu trebuie sa te schimbi. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt ambiverta - asta ma descrie cel mai bine. Pot sa fiu foarte comunicativa si deschisa cu orice necunoscut de pe strada sau in mediul online, dar in unele situatii pot sa fiu extrem de tacuta si retinuta. Ador sa mai iau pauze si sa petrec timp doar cu mine. Zilnic port discutii cu mine in mintea mea, uneori in contradictoriu. laughing Devin anxioasa cand trebuie sa fac ceva ce nu vreau, dar imi trece instant daca flocosesc un caine. Btw : mangai toti cainii care-mi ies in cale. N-am rabdare pentru chestii banale, dar am toata rabdarea din lume pentru chestii migaloase. Mereu privesc persoanele in ochi cand discut si sustin privirea cuiva atunci cand ma priveste.

Nu pot sa zic ca meditez, imi e greu sa-mi fac mintea sa taca si doar exercitiile de vizualizare sau autosugestia ma ajuta sa ma potolesc. Nu ma plictisesc aproape niciodata, iar atunci cand o fac este mai mult o chestie pe care mi-o induc atunci cand nu ma simt confortabil intr-o situatie sau imi displace subiectul. Am ipohondrie si este dusa pana la o anxietate exagerata sau atacuri de panica.

Dorm ca dracu' de cele mai multe ori. In timpul somnului capatul pilotei care sta la picioare ajunge sus iar uneori pernele ajung la picioare.

Ador cosmeticele si sa citesc despre ingrijirea pielii, mi-as da toti banii pe cosmetice daca n-as avea constiinta. Pledez pentru shopping online, dar ador sa scotocesc magazinele SH si sa ma uit la videoclipuri pe tema asta.

Atunci cand citesc o carte, vad un film sau un episod dintr-un serial care-mi place foarte mult in seara respectiva visez ce am citit/vazut, dar cu "mici" modificari.

Nu imi pasa de alegerile oamenilor atata timp cat nu afecteaza persoanele din jur. N-am nici-o problema sa vorbesc cu un tigan/rom atata timp cat e deschis la minte. Prostia nu mi se pare amuzanta si ma irita destul de rau. Imi e scarba de persoanele fitoase. Le zambesc oamenilor pe strada sau prin supermarket si ador cand mi se intoarce zambetul inapoi.

Detest soarele puternic, canicula si trezitul de dimineata - devin alta persoana in conditiile astea. Urasc imbratisarile vara. Urasc ritualul ala de a te " pupa " cu cineva doar asa in aer si de a-ti lipi putin fata de persoana aia?!

Ador toamna, primavara, copacii infloriti, imi place sa merg prin frunze uscate si sa aud fosnetul respectiv, sa privesc rasaritul ( asta-l prind rar ) si apusul, iubesc ploaia si mirosul de dupa ploaie, ador mirosul de iarba proaspat taiata sau de chibrite proaspat arse. Am ceva tendinte piromane.

Deseori ma gandesc de ce face sau spune un om ceva, ce interese are/ce are de castigat. Sunt foarte paranoica atunci cand vine vorba de medici. Am fobie de ace si sange, ma uit la tot felul de emisiuni in care se opereaza animale si n-am nici-o problema cu asta, dar nu imi place sa vad sange in anime-uri sau filme.

Nu mi se face pofta de ciocolata si sunt mai gurmanda ca Garfield, inca ma mir de ce nu sunt obeza. ( lucrez la asta laughing ) De fiecare data cand mananc pizza consider ca este Craciunul, pun colinde si incep sa cant. Sunt innebunita dupa nuca de cocos, pudra de cocos si orice contine cocos chiar daca nu este comestibil. Incerc sa mananc cat mai sanatos. Sunt obsedata de cartofii prajiti dar n-am mai mancat de mult timp. Nu beau sucuri acidulate. Imi plac sucurile de fructe cu vodka. Am fumat, acum detest gustul tigarilor.

Sunt cea mai neatenta persoana pe care o stiu, zilnic ma lovesc de cel putin 5-6 ori de ce apuc. Sunt atat de capabila in ale vopsitului incat atunci cand execut aceasta "operatiune| ma vopsesc din cap pana-n picioare, bineinteles ca nu scapa nici baia. Am ochii verzi cu albastru. Sunt sateno-roscato-roz.

Ma cheama Andreea, sunt din Craiova si am 17 ani. star

| Satango a răspuns (pentru WangLouis):

De fapt nu e tocmai genul meu. Am o latură bacoviană, cât şi eminesciană, depinde de stare.
Rap-ul e mult mai pe înţelesul tuturor, de asta am ales această temă atunci. Era absurd să provoc publicul la versuri de dragoste, în primul rând, nu erau sincere, iar eu detest minciuna.

| Satango a răspuns (pentru anonim_4396):

Oho! Ce frumos să te cunoști atât de bine. Continuă să te descoperi. Și eu lucrez la asta, prin asta am învățat să nu regret nimic din ce am făcut. Multă baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Satango):

Si tie la fel :3

| AndreiWeisz a răspuns:

Faina idee, bravo. Sa vedem, ce pot sa zic despre mine.
-21 de ani, introvertit, urasc sa mi se zica ca sunt blond chiar daca sunt.
-student la medicina (sunt cam arogant uneori din cauza asta, ce pot sa zic...)
-gym addicted, iubesc foarte mult powerliftingul, nu pot sa plec intr-o vacanta linistit daca nu stiu unde merg la sala laughing
-sunt pe jumatate ungur si pe un sfert evreu, deci poti sa zici ca sunt destul de multicultural.
-imi place foarte mult dimineata, iubesc senzatia aia de liniste pe care o am dimineata cand ma trezesc si pot sa stau aiurea 10-15 minute sa beau o cafea si sa citesc ceva stiri pe net, e momentul meu preferat din zi.
-imi place sa conduc, pacat ca nu am masina sad
-imi place politica, sunt de dreapta, uneori am idei cam "extremiste", dar vreau sa cred ca putem purta o conversatie civilizata, indiferent de discreptante.
-imi place istoria celui de-al doilea razboi mondial, jumate din familia din partea bunicii paterne a fost ucisa in lagare naziste.
-oi fi eu ungur, dar iubesc mult Romania, mi se pare ca merita mult mai mult decat primeste in momentul de fata, sper ca pe viitor sa pot sa aduc o schimbare intr-un fel.
-sunt foarte logic si rational, nu prea sunt romantic

| Satango a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Logic și rațional? Am observat asta la tine, am apreciat acest lucru încă de la început. Dar după cum noi deja știm, s-a întâmplat și să mă irite.
Apreciez puterea ta de caracter, ambiția de care dai dovadă.
Îmi place cum arăți.
Văd ceva unic în tine.
Toate bune!

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Satango):

Mno, sunt logic si rational, dar nu mereu si obiectivlaughing Mi se mai intampla big grin (ca atunci cand "stim noi deja"). Mersi mult, toate bune si tie! happy ne mai citim pe aici!
PS: Imi place mult in Maramu, am o colega din Sighet si am fost de vreo 2 ori, e teribil de fain big grin

| Daniel9988 a răspuns:

-am 2 maini si 2 picioare
-la nivelul capului prezint 2 ochi
-in partea central-inferioara am o gura, in cavitatea careia poti gasi 32 de dinti
-din cate se pare am si un nas
-de o parte si alta a capului am 2 urechi(lungi, ce-i drept...)
Sper ca te-am ajutat sa ma cunosti mai bine.Sunt foarte simpatic din cate ti-am descris, nu crezi?

| Daniel9988 a răspuns (pentru Drimmero):

M-am gandit mai bine la fotbal....Ma stii ca unul dintre catalani, Barcelona mi-a dictat fotbalul de mic pana acum...Dar daca Arsenal ajunge in sferturi la UCL la anul, ma jur ca uit de Barcelona! Spun asta pentru ca-s sigur ca nu se va intampla.Am facut odata un pariu cu un amic. Daca Barcelona castiga, el trebuia sa se tunda chel. Daca Juventus castiga, eu ma barbieream tot.Cred ca nu-i greu de ghicit cine si-a chelit capatana in final.

Răspuns utilizator avertizat
| Satango a răspuns (pentru Daniel9988):

Eu chiar n-am pus întrebarea la caterincă. Ar fi trebuit să te opreşti la al doilea rând. Am scris special pentru cei ca tine...

| Drimmero a răspuns (pentru Daniel9988):

Campionatul sa-l luam,, da-l in....de sfert de ucl!

| Desireღ a răspuns:

M-am răzgândit, mă prezint și eu, da nu scriu mult

Am aproximativ 1.73 și sunt brunetă
Practic volei de aproape 6 ani.
Îmi place să citesc, dar nu cărți psihologice sau de dezvoltare personală.
Ca și genuri muzicale prefer trap, rap, latino, pop, hip-hop, electro și dub, restul nu mă atrag.
Urăsc persoanele care se dau bine pe lângă tine, doar ca să obțină ceva.
Nu-mi plac persoanele care insistă să fac/gust ceva deși știu dejă că răspunsul este nu.
Prison Break & Riverdale - Love.
Mă atașez repede de persoane, deși sunt conștientă că mai târziu o să regret asta.
Nu-mi plac persoanele false și ignorante.
Sunt leneșă și arogantă.
Îmi place să dau sfaturi altora.
Ador să merg la piscină.
N-am note proaste, dar nici f. bune
Engleza, franceza, istoria și biologia îmi plac cel mai mult, dar mă împac și cu fizica, chimia și matematica.
Sunt amuzantă doar când mă apucă.
Sunt o persoană directă, așa că dacă te doare adevărul nu sta pe lângă mine.
În general ador filmele horror și de comedie, dar nu-mi displac nici cele de dragoste sau SF.
Încerc mereu să-mi țin promisiunile, chiar dacă am și alte lucruri de făcut și timpul nu-mi permite.
Prefer să stau singură și să ascult muzică când sunt nervoasă sau mă simt prost.
Îmi place să-mi stresez prietenii cu mesaje.
Nu fumez și n-am de gând să o fac
Îmi plac jeleurile și ador înghețata de ciocolată.
ATÂT

| deeeaqq a răspuns (pentru Satango):

Mulțumesc frumos.
Multă baftă și ție!

| Satango a răspuns (pentru KoroSensei):

Îmi place felul tău de a fi.
"Imi plac zilele ploioase cu cerul inorat, fiind si in natura sa ascult rock in

aeru liber pe ploaie inorat ce iti poti dori mai mult de atat?"
Sunt de acord cu tine, exceptând a asculta muzică atunci. Prefer să ascult mişcările naturii. Eşti frumos.

| Daniel9988 a răspuns (pentru Satango):

Asta nu-i chat publig draga...Plus ca mi-am dat seama ca stii mai bine decat mine cum arat...Ce-i, n-am zis adevarul?!

Atunci hai sa ne apucam si noi de vreun pariu, risc sa pun pe Arsenal toti banii la bataie, eu zic ca vom castiga Europa League, daca nu se va intampla asta voi purta avatarul Barcelonei 1 saptamana sau cat vrei tu,, dar daca Arsenal ia trofeul, vei face la fel cu avatarul?

Da.Promit.Port avatarul Arsenalului o saptamana daca iau ei EL.

Asa facem!
Atentie,, mai e mult pana acolo pentru amandoi/

Dar se pune numai pima data, indiferent de cand se intampla. Daca Arsenal castiga prima, inaintea Barcei, eu pun la avatar stema Arsenalului. Daca Barcelona va castiga candva EL inaintea tunarilor, tu pui la profil stema Barcelonei.Asa facem.Ok?

E un pariu care tine mult,, fii atent, pariem pe derby-urile din campionat, fie din La Liga/Premier League, peste 2 luni reincep campionatele.

Tu la ce zici sa ne bagam? La European sau la ligile de pe tari?

Cum doresti si tu,,e interesant si europeanul asta de tineret, Anglia, Spania si Germania sunt favorite, o sa fie nebunie in semi-finale.
Mondialul de asemenea il astept cu drag, noul sezon din Anglia si asa mai departe.
Vrei sa pariem pe meciurile din campionatele interne?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

- Sunt oltean.
- Obisnuiesc sa fiu sincer.
- Nu-mi place minciuna.
- Nu suport locurile pline de oameni, de obicei prefer sa fiu singur.
- Promit doar ce stiu ca pot indeplini, promisiunile fiind, pentru mine, ceva sfant.
- Ador sa citesc: carti beletristice cu teme istorice, filosofice sau carti de specialitate de matematica.
- Practic inotul, ocazional joc si tenis.
- Am practic si baschet.
- Cand am timp liber si dispun de bani, programez robotei.
- Imi place sa fiu informat pe tot felul de teme, pentru ca nu se stie cand le vine randul sa fie dezbatute.
- Am un defect mare si lat: ma cred superior fata de alti oameni
- Sunt scurt, clar si la obiect. Nu simpatizez prea mult descrierile lungi, probabil observandu-se acest aspect.
- Ascult rock, rap si muzica clasica.
- Inainte de a adormi, ma gandesc la ce am realizat in ziua respectiva si imi propun lucruri pentru ziua urmatoare.
- Am ticul de a da din picioare.
- Imi place sa calatoresc, sa cunosc traditii noi.