| poLygoEsiNsaNe a întrebat:

Buna tuturor. Am 14 ani si imi place de o fata de la scoala, din clasa mea. Am nr. ei de telefon, iD-ul ei, dar mi-e rusine sa ii spun ca imi place de ea. Mi-e si teama ca daca ii voi spune, ea va spune si altora si ma voi face de ras. Va rog, HELP! dau fundita laughing

5 răspunsuri:
| Geo_6214 a răspuns:

Salut!
Asa eram si eu si nu am rezolvat nimic cu teama asta. Ia-ti inima in dinti si spune-i, nu te mai gandi ce vor spune ceilalti. Sti vorba aia "nu risti, nu castigi", dar inainte sa ii spui ai putea totusi sa incerci sa afli daca te place si ea. Daca nu ai cum sa afli, atunci incearca-ti norocul.
Sa ai o seara placuta si sper sa treci peste aceasta teama!

| HelpBoy a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie teama!
Incercarea moarte nare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca ea n-a mai fost refuzata? Ce-i cu teama asta?
Nu-i spune ca o place prin telefon sau pe mess, e prea obisnuit. Invit-o la un suc si zi ca ai o anumita simpatie fata de ea si ti-ar placea sa incercati ceva.

| codrin98 a răspuns:

Salut! si eu am 14 si imi place de o fata o cheama Roxana e frumoasa... dar sti ce-am facut am rugat paritii sa o sune pe mama sa si asta trebuie si sa faci sa iei nr parintilo si apoi rezolvi si daca ai id poti sai incepi cu sal daca aveti teme si chesti de genu asta ok
? A si ai nr de telefon atunci trimitei un mesaj sau suno si zii daca are timp de vorbit na asta am facut eu si sunt cu ea acum mergem la filme la cofetari si stau in Iasi: vezi si tu ok? pa pa.happy

| codrin98 a răspuns:

A si inca ceva nu-i baga inseama pe colegii tai oricum sunt tampitilaughing
Si trebuie sa o infiti la joaca cand tia acceptat atunci o intrebi:,, Iti place de mine?'' ia o sa intepaneasca si apoi spune da sau nubig grinvezi si tu.