|

Bună! Vreau să trimit o pereche de cercei prin poștă, într-un plic(cu timbru). Tot am stat si am cautat pe site-ul lor dar nu am gasit nimic care să spună că nu se poate. Oare conteaza daca trimiți mai mult decât o scrisoare într-un plic? Adică poti pune si alte lucruri in plic fără să trebuiască să-l predai la ghișeu si sa pui cu recomandare sau alte chestii? Vă rog să mă lămuriți daca se poate!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

E un risc. Nu e perioada mărțișoarelor, ca să-i faci să creadă că in plic e doar un simbol al primăverii. :)
Trimite-i colet, dar pune-i intr-un plic cu bule de aer (cred că se găsește in vânzare, fie la librarii, fie chiar la Poșta Română), http://i.postimg.cc/hj3wMFs5/plic-antisoc.jpg, nu-i expedia intr-un plic clasic, fiindcă tortițele cerceilor pot găuri hârtia/ambalajul.
Chiar daca-i predai la ghișeu, nu e ceva dificil de expediat. Măcar vei ști că va ajunge la destinatie. In caz contrar, nimeni nu iti va putea garanta.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intr-un plic simplu, ii va rupe cand vor aplica stampila. Apoi, nu ai asigurare pentru pierdere. Ii trmiti ca pe un colet. Cum spunea @floresdemayo, in plic cu bule. Se gasesc si la librarii, si la centrele xerox, cam peste tot.
Nu, in scrisorile simple (in plicuri) nu mai poti pune si altceva. Depaseste greutatea standard si nu va fi expediat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Îți recomand să nu trimiți valori prin posta română. Pana și la firmele de curierat se mai umbla în plicuri. Bine, poți trimite prin firma de curierat, apoi sa ceri plic care are punga cu bule de aer. Bagi acolo niște hârtii sau o ciocolata ceva care sa tragă la greutate, apoi pui și cerceii. Prin prosta nu recomand.

Normal valoriile, aur, bani se trimit prin firmele de transport valori. Și în criteriile firmelor de curierat scrie ca este interzis sa trimit aur sau bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună,

Impacheteaza-i intr-o punga dinaia cu bule si trimite-i sub forma de colet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează